Duidelijk, heerlijk 4 uur achtereen les, Geertje topper met humor.

Professioneel met passie en plezier!

Deze rijschool kenmerkt zich door een professioneel en gedreven team dat met de leerlingen op maat en in uitstekend contact vaardigheden en kennis overdraagt. Het gebouw met receptie, ontvangst, het leslokaal en het plein voor de praktijkoefeningen faciliteren een complete leeromgeving. Middels een handige app, maar ook goed persoonlijk contact, worden afspraken, examens en betalingen correct en prettig afgehandeld. De uitleg en begeleiding bij alle stappen naar het behalen van een rijbewijs worden met alle kennis en ervaring effectief overgebracht. Verkeersschool Attent is dan ook zeer aan te bevelen voor elke verkeersopleiding!

Top ervaring, goede instructeurs en alle tijd

Top begeleiding van begin tot eind. Nooit gehaast en altijd op tijd. Altijd positief denken en eerlijk hoe je er voor staat

Super begeleid in het behalen van mijn motorrijbewijs

Fijne lessen gegeven door Jeroen en Hans. Duidelijk, vriendelijk, afwisselend, leerzaam en goede service van het bedrijf zelf.

Zeer prettig en professioneel

Verkeersschool attent heeft mij zeer prettig en professioneel voorbereid op mijn examen. De instructeurs zijn erg professioneel en prettig in de omgang en de planning en administratie verloopt erg prettig. Grote complimenten voor het team!

Een leuk en leerzaam avontuur.

Zoas ik al zei, ik heb er veel van geleerd, het personeel was erg vrolijk en enthoussaist naar mijn mening. Ik ben blij dat ik voor het rijbewijs T bij attent terecht kon en er de lessen heb mogen volgen. Geen 1 les was verspilde tijd, ik dank jullie allemaal erg voor het avontuur.

Goede rijschool.

Goede rijschool, vriendelijke en goede instructeurs, ik had totaal geen ervaring, maar bij deze rijschool alles vrij vlot geleerd. Duidelijke communicatie, en goede tarieven, ook veel mogelijkheden, je kan alle rijbewijzen hier halen. Deze rijschool heeft een eigen terrein waar op geoefend kan worden.

Uitstekende service en uitleg, alles was precies goed

Uitstekende service en uitleg, alles was precies goed.

Goede rijschool.

Ik heb mijn BE rijbewijs gehaald bij attent. Een bekwame en rustige instructeur die mij alles duidelijk uitlegde waar ik veel van geleerd heb.

Snel, flexibel en vriendelijk

Onlangs via Attent mijn motor rijbewijs gehaald. Zeer goed en professioneel begeleid gedurende de lessen. Niet alleen maar gericht op het goed kunnen rijden voor het examen maar ook echt motor leren rijden. Flexibel in tijden en afspraken en de motorfietsen altijd goed voor elkaar! Super geregeld!

Prima lessen goede instructeurs

Goede lessen veel persoonlijk contact en begeleiding.

Positief

Fijne rijinstructeurs alles werdt altijd duidelijk uitgelegd. Lessen worden elke week ingepland.

Prettige rijschool

Hele prettige ervaring gehad bij deze rijschool, met gezellige instructeurs.

Fijne en ontspannen sfeer.

Fijne en ontspannen sfeer ter voorbereiding naar een examen op examendag.

Duidelijke uitleg wat er verwacht word

Leuke lessen duidelijk in jip en janneke taal uitgelegd

Een rijschool die deskundig, eerlijk en ontzettend open is

Een goede zorgvuldige rijschool. Een rijschool die open is en zeer laagdrempelig. Wij hebben ontzettend leuke en goede lezen gehad

Professioneel

Rijschool Attent is een professionele en een betrouwbare rijschool. Communicatie verliep vanaf dag één goed. Tijdens het rijden hebben ze veel geduld en stellen je gerust als het iets minder gaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen het examen in ben gegaan met als gevolg dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn autorijbewijs. Al met al ben ik blij dat ik voor rijschool Attent heb gekozen.

Alles goed geregeld.

Vriendelijk, ervaren en flexibel.

Super fijne rijschool !

Dankzij de goede lessen en de goede feedback. Mijn motor rijbewijs in 1X kunnen halen. Nogmaals bedankt !

Heerlijk soepel en uitstekende lessen

Ondanks mijn nieuwe baan (waardoor ik overdag veel weg ben) is er elke week om mijn werk heen gepland. Ze geven les met een veilige en volledige inhoud! Zeker aan te raden!

De rijschool bij uitstek in de regio Steenwijk

Super rijschool met vakbekwame vriendelijke mensen. Ik heb mijn Motorrijbewijs behaald in slechts 14 lessen. Aan elk onderdeel is veel aandacht besteed. Erg fijn om opgeleid te worden door ervaren KNMV instructeurs. Attent bedankt!

Ze gaan goed met hun mensen om zelf mensen met een beperking geven ze ook een eerlijke kans

Top rijschool

Ik vond erg fij en dat ook erg fijn zo snel in geplant werd

Duidelijk en goed.

Er wordt duidelijk verteld wat je kan verbeteren. Veel gereden door meer ervaring te krijgen.

Gewoon eerlijk

Dolderweg 4