Ze leggen alles goed uit als je iets niet snapt . En de rijlessen waren altijd echt heel leuk.

Fijne begeleiding en flexibele planning!

Begeleiding is rustig en deskundig. Door een flexibele planning zijn er veel mogelijkheden.

Fijne begeleiding en flexibele planning!

Super top

Ze denken aan je met name met ADHD etc

Geweldig team

Het was een lange bijzondere weg maar door de juiste begeleiding haalde ik in een keer theorie en praktijk.

Goede begeleiding , duidelijke uitleg en aardige mensen.

Goede communicatie en begeleiding!

Jullie hebben Harold veel vertrouwen gegeven. Bedankt!..., voor alle rij-instructeurs die hem begeleid hebben, Jeroen, Gea, Elmar..

Was goed !

Goed advies gehad en goede begeleiding in de praktijk les was top

Fantastische rijschool!

Ik heb hier mijn Motor (A) rijbewijs weten te behalen. Les gehad van Jeroen en Arie en ik kan alleen maar vol lof zijn. Leuke mensen, goed advies en gewoon goede, maar ook leuke rijlessen. Door de goede lessen van Attent ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen. Dikke 10 van mij.

Vakkundige mensen die met passie de kennis willen overdragen

Mensen die met passie hun vak beoefenen. Ze weten wat ze je moeten leren, en weten hoe ze dit over moeten brengen. Bedankt Attent!

Hele goede rij instructeur

Top!!

Ik heb veel geleerd

Topper rijschool

Top rijschool!

Voor mijn werk had ik rijbewijs E achter B nodig en vanwege goede ervaringen van mijn collega's bij Verkeersschool Attent ben ik ook bij hen terecht gekomen. De lessen en aanloop naar het examen worden heel helder voorgelegd. Daarnaast zijn de lessen soepel verlopen en ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kan Attent van harte aanbevelen!

Een goede ervaring

Fijn contact. Men heeft gedult, en er is veel mogelijk.

Prettig en leerzaam!

Hele relaxte, informatieve lessen gehad van Jeroen. Er wordt echt tijd genomen voor wat jij als leerling nodig hebt. Dankzij deze prettige en leerzame lessen in 1x geslaagd! :)

Je kunt je geen betere rijschool wensen!

In mijn ervaring heb ik mijn lestraject bij Verkeersschool Attent als prettig ervaren. Het is een fijne en warme verkeerschool met een familiair gevoel, wanneer je binnenkomt ben je al gelijk op je gemak en de mensen om je heen zijn leuk. Hier ben je geen nummer en gaat het niet om geld, het gaat om jou als individu! En ze zijn oprecht begaan met jou en je progressie in elk lestraject en voor welk rijbewijs of nascholing je dan ook maar gaat. Ik heb mogen lessen voor zowel mijn C als CE rijbewijs bij Elmar en mede door zijn eerlijke, oprechte en directe, no nonense lesgeven heb ik mijn rijbewijzen en alles daaromheen in één keer gehaald!! Eer wie ere toekomt en veel lof voor Attent en alle mensen die er werken. Alle eer en glorie aan Koning Jezus, Alfa & Omega, Allerhoogste Heer! die de weg heeft vrijgemaakt voor mij waardoor ik ben geslaagd!

Goede rijschool

Fijne rijschool. Aardige instructeurs die goed kunnen uitleggen.

Prima rijschool en goede instructeurs met oog voor de praktijk.

Ik heb onlangs mijn BE-Rijbewijs gehaald bij Attent. De lessen die gegeven zijn, waren prima n afwisselend Theorie en praktijk. De instructeurs hebben m.i. veel oog voor de praktijk. Heb de lessen als prettig ervaren. Attent, zeker aanbevelingswaardig.

Zeer attent

Een goede communicatie.

Goede voorbereiding op het examen E achter B

Alleen de verhouding tusse de 1e en de 2e les misschien wat meer verdelen zodat de praktijk wat meer beklijft.

zeer betrokken en vriendelijke instructeurs

Voor mijn BE rijbewijs heb ik voor Attent gekozen, vanwege de goede ervaringen van vrienden. Ze nemen de tijd voor mij, en hebben me goed begeleid. Met als gevolg dat ik voor het examen de eerste keer ben geslaagd.

Goede lessen die afgestemd zijn op wat nodig is. Gezellige sfeer en ervaren instructeurs.

Er wordt tijd voor je genomen en alles gaat op je eigen tempo. Goede communicatie. Het is mogelijk om rijlessen vooruit te plannen, zodat het goed te combineren is met werk. Ik heb een goede ervaring met deze rijschool voor het halen van mijn motorrijbewijs!

Prima!

Alles prima geregeld.

Top rijschool

Rustige instructeur geen afleiding tijdens de les. Duidelijke planning van de lessen.

Dolderweg 4

8331 LL Steenwijk