• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een prettige ervaring met rijschool attent te Steenwijk. Heb aanhanger rijbewijs in 1 keer gehaald na de goede en duidelijke instructies van de instructeur. Over het algemeen is hij iets duurder als de concurent maar goedkoop zegt niet altijd wat. Vakmanschap moet worden betaald. 👍

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een buitengewoon positieve indruk gekregen van Attent. Arie Vroege heeft mij deskundig, correct en vlot mijn motorrijbewijs laten halen. Pedagogisch waren enkele zaken ook bijzonder het benoemen waard, zoals het voorop rijden voor een deel van de les, om te laten zien hoe het eigenlijk wél hoort. Dit was bijzonder informatief en heeft me denk ik een aantal lessen bespaard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks mijn volle agenda wisten Arie en Hans mij vlot naar een motorrijbewijs te begeleiden. Dat kwam mede door hun flexibele opstelling. Goede lessen, kritisch en met humor. Handig dat je op eigen terrein de bijzondere verrichtingen kunt oefenen en examineren. Het was een plezier om te lessen. Attent heeft de voertuigen en spullen goed voor elkaar en regelt het administratieve gedeelte ook goed! Hier een tevreden motorklant :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel theorie als praktijk in één keer gehaald. ik heb hiervoor de theorie cursus en de lessen in de auto gevolgd (niet de simulator). Misschien iets duurder dan de rest maar zeker het geld waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was fijn om samen met attent de lessen te mogen volgen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf autorijles waar ik veel geleerd heb over veiligheid en regels.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel, mooi ruim opgezette leer omgeving.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen gehad met goede begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede instructies, geweldig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onder super begeleiding van Hans mijn BE examen in 1x gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle kinderen in ons gezin hebben hier hun rijbewijs gehaald. theorieles heel duidelijk en met humor gegeven, rijlessen waren erg leuk en uiteraard leerzaam! inmiddels al 14 jaar m\'n rijbewijs en nog steeds schadevrij!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, ze zijn goed duidelijk en alles netjes voor elkaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne ervaringen. De drukke instructeurs deden altijd hun best om elkaar op te vangen om toch elke week rijles te kunnen volgen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool! In 1 keer geslaagd voor zowel A als C rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig begeleid en opgeleid om veilig motor te rijden. Het materiaal wordt zeer goed onderhouden.\r\nIk ben erg tevreden en zal deze rijschool van harte aanbevelen.

Dolderweg 4

8331 LL Steenwijk