voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met de rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf ... ik heb BE lessen gevolgd en alles was dik voor elkaar van de mensen tot aan het materiaal

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goeie ervaring, goeie theorie les en goeie trekker rijles gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijlessen er wordt gecommuniceerd hoe je voortgang is als je over je tegoed ga wordt dat op tijd verteld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Attent, in 2008 mijn autorijbewijs gehaald, en nu mijn motorrijbewijs. Erg veel kennis en ervaring binnen het bedrijf. Materiaal top voor elkaar 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het enige wat voor mij in begin niet duidelijk was, is dat er bij de gemeente een gezondheids verklaring moest worden aangevraagd. Met als gevolg dat ik zonder gezondheids verklaring bij de arts kwam. Misschien handig om dit bij de lijst op te zetten, waar de arts ook op benoemd worden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede lessen met een leuke sfeer

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb mijn trekker rijbewijs hier in 1 keer gehaald

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professional and helpful. The staffs are accommodating and quick in responding to questions/requests. Lessons always started and finished on time. I had a great instructor who’s making every of my mistake a learning channel, in which he explained in detail through words and drawing of “what happened, why did it happen, how to overcome and how to prevent it from happening”. He also explained about how car works that makes me feel secure to drive. In addition, he is incrediby patient, calm and friendly.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toet toet, daar kom ik dan.\r\nGea en norbert ik heb superveel aan jullie te danken.\r\nDoor jullie geduldigheid en gezellige leerzame lessen ben ik erdoor gekomen.\r\nHartstikke bedankt.😉

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd Rustig en relaxed gelest en een gezellige tijd gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd van de rijinstructeurs\r\nZijn rustig, ze willen je helpen en ze hebben geduld ervoor. En ze kunnen zien dat je klaar voor bent om examen te doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Dolderweg 4