Prima ervaring

Prima instructeurs, goede voorbereiding voor het examen.

Prima service, goed contact en beoogd resultaat

Onze zoon heeft zowel zijn theorie als zijn praktijk examen trekker via Attent gehaald. Ondanks corona een super contact, snelle service en alles goed geregeld. Bedankt

Een rijsschool zoals een rijschool zou moeten zijn!

Hele fijne informele rijschool met zeer fijne en kundige instructeurs. Voertuigen en motoren tip top in orde en ook de administratie is vlekkeloos. Kan iedereen deze toegankelijke en plezierige rijschool aanraden!

fijne rijschool

professionele instructeurs en goede duidelijke uitleg.

Aanrader

Fijne sfeer, goede communicatie met de rijschool. Bij vragen ze er goed bereikbaar en tijdige response. Vriendelijk personeel. Instructeur stelde mij erg op mijn gemak.

Super goede begeleiding

De lessen zijn 1,5 uur en dat is super om goed de lessen in je hoofd te stampen en te onthouden. De rij instructeur / instructrice hebben geduld en willen graag een een leuk praatje hebben tijdens de lessen en geven goed les. Heel dankbaar voor, dank jullie wel!

Goed overleg, duidelijke intructies tijdens de lessen daardoor geen verrassingen tijdens examen. Zeer tevreden

Goed respect

Geslaagd

Heel positief

Een fijne rij-instructeur, die ons goed hielp en de lessen zaten goed in elkaar. Daarna fijn praktijkexamen gehad. Sfeer was goed bij Attent zelf.

Top duidelijk overleg

Erg blij trekker en auto bij attent gehaald zeker een aanrader voor de mensen

Goede begeleiding.

Goede uitleg.

Geweldig!

Prima begeleiding en qua inplannen wordt er veel met je meegedacht. Zowel tips als tops gekregen tijdens de lessen. Erg fijn!

Fijne rijschool

Fijne begeleiding van begin tot examen

Goeie rijschool

fijne en leerzame praktijk en theorie lessen

Goed begeleid.

Prima les gehad en genoeg tijd gehad. En natuurlijk in een hele fijne auto gereden.

Gezellig, leerzaam en veilig!

Gezellig, leerzaam en veilig!

Goeie rijschool, aanrader!

Hele prettige rijschool, fijne instructeurs. Alles is goed geregeld en de boel is op orde. Je wordt goed geholpen en er is vaak aanpassing mogelijk als je dit wil.

Een en al expertise.

Naast uitstekende rijlessen ook zeer behulpzaam in alle andere zaken die bij het behalen van je rijbewijs komen kijken.

Goede en professionele instucteurs

Duidelijke lessen en goede heldere instructies.

Ervaren, kundige mensen, die je een leuke en gezellige tijd geven.

Ik heb mijn motorrijbewijs bij verkeersschool Attent gehaald. Arie en Norbert waren mijn instructeurs. Beide rustige en kundige instructeurs. Ze begeleiden je rustig en met duidelijke aanwijzingen de weg op en geven goede feedback over waar je nog aan moet werken of waar je aan moet denken. De sfeer bij Attent vond ik altijd gezellig en geïnteresseerd in elkaar en de leerlingen. Ik kan Attent zeer zeker aanraden!

Top rijschool, goede en duidelijke motorrijlessen gehad

Grotendeels les gehad van Arie. Legt alles duidelijk uit en geeft goede lessen. Andere instructeurs ook duidelijk in lessen. Beiden zijn we in 1 x geslaagd voor avb en avd in minder dan 13 a 14 lessen , dat zegt genoeg :)

Professioneel en prettig in de omgang, dat geeft zelfvertrouwen

Professioneel en prettig in de manier waarmee er instructie werd gegeven en er werd voorbereid op het examen. Dat gaf veel vertrouwen.

Prettige ervaring, aardige en eerlijke mensen

Het enige minpunt is de harde uitlaat van de instructeur, de rest perfect

Goede instructeurs veel theorie tijdens het rijden en gezellig

Helemaal top! Voelde me veilig en comfortabel.

Top rijschool!

De lessen voor mijn C-rijbewijs heb ik als erg prettig ervaren bij deze rijschool. Attent is een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles in positieve zin. De instructeur neemt alle tijd voor je en legt je alles op een heldere en rustige manier uit. Ook wordt er heel goed meegedacht met betrekking tot het plannen van lessen en examens. Een aanrader wat mij betreft!

Dolderweg 4

8331 LL Steenwijk