Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenfeedback toont consequent tevredenheid over de kwaliteit van de service, het vriendelijke personeel en de betrouwbare ondersteuning. Veel beoordelingen benadrukken duidelijke communicatie en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen geven aan dat het team professioneel en betrouwbaar is en reparaties en aankopen vlot afhandelt. Klanten zien het als prettig om in de toekomst terug te komen.
Zeer net bedrijf met vriendelijk personeel afspraak wordt correct afgehandeld
23 August 2024
Peter
Bathmen
We hebben een fijne auto gekocht.
21 August 2024
Martijn
Zevenaar
Het team bij Autobedrijf Erik Huzen levert top service en is altijd bereid om mee te denken en stelt jou als klant centraal.
13 August 2024
Maarten
Markelo
Klant vriendelijk en vriendelijke medewerkers
12 August 2024
DJ
Nijverdal
Ik ben goed geholpen. Tip: geef de klant als ze moeten wachten, een kopje koffie.
31 July 2024
Susanna
Vriezenveen
-er wordt goed geluisterd bij vraag / probleem -afspraak = afspraak -zeer tevreden
22 July 2024
Dick Wierda
Deventer
Snel geholpen en prima service
13 July 2024
Hans
Holten
Prima bedrijf met goede service. Toen ik op vrijdagmiddag om 17u met een lekke band zat kwamen ze gewoon naar me toe, en konden ze me nog helpen voor het weekend. En toen ik een keer op het laatste moment een afspraak wilde vervroegen, konden ze ook een plekje voor me vrijmaken.
8 July 2024
Hendri
Almen
Auto uit Duitsland geïmporteerd. Perfect geregeld, conform afspraak en geen verrassingen.
2 July 2024
Willem
Bathmen
Prima begeleiding bij aankoop en import van een auto vanuit Duitsland.
27 June 2024
Egbert
Holten
Ik kwam met een kachelprobleem van de camper. Probleem werd opgelost maar de afwerking was erg matig: bedrading hing los in de kast en er was een onderdeel niet tussenuit gehaald wat wel afgesproken was. Ik ben teruggegaan en het werd zonder morren opgelost maar het koste me wel 1,5 uur arbeidsloon extra..... Ik heb bij aanbevelen 'ja' ingevuld maar ben er nog niet zeker van. Ik moet overigens bij deze beoordeling een factuur uploaden, vraag me af of dat ook bij een minder kritische beoordeling moet doen.
7 May 2024
Goed verzorgde service
21 April 2024
Gerrit Jan Koetsier
Holten
Klantgericht, snel en deskundig.
15 April 2024
Adequaat en behulpzaam Denken mee
3 April 2024
Michiel
Heeten
Onderhoud en apk aan mijn camper laten uitvoeren, tussentijds terugkoppeling gehad. Ze doen wat ze zeggen en dat geeft een prettig gevoel.
25 March 2024
Johan
Goor
Ik kreeg een duidelijk bod en verhaal. Na overeenkomst koop werd er vlot gehandeld. Heb er vertrouwen in dat ik bij eventuele onverhoopte mankementen goed geholpen zal worden.
22 March 2024
F
Olst
werd netjes nadien gebeld en de afhandeling was ook netjes
16 March 2024
HENNIE OOLBEKKINK
Markelo
Mijn camper moest een APK en onderhoudsbeurt. Er wordt grondig onderzocht wat nodig is en er wordt een duidelijke offerte gemaakt. Volgens afspraak wordt alles netjes volgens planning uitgevoerd.
16 February 2024
Wim Rensen
Holten
Ik kon snel een afspraak maken en werd toen ook snel geholpen.
10 February 2024
Gineke
Erg behulpzaam
9 February 2024
Peter
Holten
bij deze mensen zijn mijn auto's in goede handen,zijn specialisten
8 February 2024
Gerhard
Rekken
goed geholpen met het ophalen en importeren van onze auto en keurig aan ons afgeleverd
7 February 2024
Pieter
Holten
personeel was vriendelijk , en behulpsaam . duurde wat langer dan gedacht, slot kwam eerst verkeerd.
6 February 2024
P.H.F.M. Kempkes