Goede service, kwaliteit en menselijkheid

We hebben verschillende auto’s bij deze garage in onderhoud. Alles altijd in goed overleg. Ook als je een leenauto nodig hebt. Ze leveren goede service, kwaliteit en ja ze zijn menselijk… je bent er geen nummer zoals bij de grotere garages wel vaker gebeurd! Topteam!

Zoals altijd: snel en deskundig

Zoals altijd: snel en deskundig. Vriendelijke medewerkers, goede uitleg

vakmanschap

goede en prettige service

Fijne oplossing

Er moest een onderdeel vervangen worden, anders kwam de auto niet door de APK. Dit zou besteld worden en een week later vervangen. Er was een prijsopgave gegeven wat het ongeveer zou gaan kosten. Toen bleek dat de bon 3x zo hoog was bij het ophalen, en ik hiervan niet vantevoren op de hoogte was gesteld, heeft Lawrence uit coulance deel van de rekening geschrapt. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Zeker toen we ook nog even appcontact hebben gehad over de gang van zaken. Helemaal top!!

Snelle service, vriendelijk geholpen

Goed en snel geholpen door deskundig personeel.

zéér goede en prompte service

nvt

Eerlijk en professioneel

Vriendelijk personeel en een goede uitgebreide controle van mijn auto. Snelle reparatie en gelijk een leenauto beschikbaar. Communicatie via mail en whatsapp werkt super snel!

Alles gecontroleert en ook gerepareerd wat kapot was

Altijd goed en correct

Altijd volgens afspraak keurig geregeld

Doen niets wat niet nodig is

Ik had een probleem aangegeven en men heeft dit op hun manier opgelost zonder dat het mij veel geld kost

Geen ervaring

Slechts 1 x werkplaats kort bezocht.

lAWRENCE, het adres voor een eerlijke betrouwbare occasion en een gedegen advies

Nu geen deal gesloten. Was een 1e kennismaking. Twijfel al een tijdje. Wel of niet afscheid nemen van onze Saab 93 cabrio. Die liefde blijkt toch nog te sterk!!!

Servicegericht

Apk werd prima afgehandeld.

Complete service

Ben Goed vriendelijk en informatief geholpen

Gewoon erg tevreden.

prettig en goed.

zie hierboven.

Goede en snelle service

Afspraak snel en duidelijk kunnen maken en werkzaamheden goed uitgevoerd. Zeer goede communicatie over werkzaamheden en kosten.

Zoals afgesproken tijd en prijs

Alles vooraf geregeld prijs en reperatie

Geweldige service! Ik werd meteen geholpen met een acute probleem.

Het olielampje van mijn auto ging branden bij het wegrijden. Daar schrok ik van en ben direct doorgereden naar de Lawrence garage in Beek. Ze hebben mij meteen geholpen & olie bijgevoegd ter voorkoming van eventuele motorschade want er zat bijna geen olie meer in. Hardstikke bedankt daarvoor!.

Zeer klantgericht

Niet

Top service

Ik kon ondanks drukte toch langskomen om de remmen te laten nakijken. En de reparatie is die middag nog gedaan zodat ik weer veilig op weg kon. Ook zeer vriendelijke mensen. Heel erg bedankt Team Lawrence Car Service.

Snel en goed

Goede service en snel geholpen

Polychemstraat 22

6191 NL Beek