Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en deskundige personeel en de heldere communicatie. De service wordt als snel en betrouwbaar ervaren, met open en eerlijke prijsinformatie. Consumenten waarderen de klantgerichte benadering en het nakomen van afspraken. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Afspraak perfect nagekomen.
15 September 2026
Harry Nacken
15 September 2026
Leon
Geleen
Er waren onenigheden, maar zakelijk opgelost Heb hier als nog een goed gevoel bij. Denk dat mijn benadering niet de juiste was. En wat mij beviel was: ik kon had hier snel een afspraak maken. Dus al bij al zal ik hier terug gaan .
12 September 2026
Willem
Meerssen
Goede uitleg over het ontstane probleem, wat eraan gedaan wordt, hoe lang het gaat duren en een duidelijke prijsopgave. Zeer vriendelijk personeel !
8 September 2026
BJ
7 September 2026
Jan
Stein
Geeft vooraf advies en kosten raming
1 September 2026
Guus
Snelle reparatie toppie!!
29 August 2026
Klaas
Maastricht
Heeeel erg bedankt Als je op de avond voordat je met de caravan op pad gaat de bandenspanning van de auto en caravan wil controleren kom je erachter dat er een schroef aan de zijkant van het loopvlak van een achterband steekt. Het is al ver na garage sluitingstijd. De de pechhulp gebeld van Bosch-carservice. Een bevlogen pechhulp monteur kan alleen de schade beperken door een zogenaamde plug in de achterband te duwen. Maar het advies is om geen grote afstanden te rijden en zeker niet net een caravan. De pechhulp monteur neemt direct contact op met Lawrence Carservice in Beek waar wij al ruim 25 jaar klant zijn. De band specificaties worden doorgegeven en de opvolgende ochtend kan ik de auto al brengen voor een bandenwissel. Het geplande vertrek kan gelukkig en met wat vertraging toch doorgaan. Een tevreden en trouwe klant! Nogmaals dank!
27 August 2026
Vincent
Limbricht
Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie over de kosten.
26 August 2026
Nathalie
Geleen
Zeer vriendelijke en behulpzaam bij verkoop
26 August 2026
Jack
Beek
Klantvriendelijk en komt de afspraken perfect na.
25 August 2026
Paul Franssen
Geleen
Al jaren goede ervaringen bij lawrence carservice. 2 auto's in onderhoud naar tevredenheid. Goed overleg en advies bij reparaties. Volgende auto gaat hier zeker weer in onderhoud.
23 August 2026
top service
19 August 2026
Linda
Schinveld
Afspraak maken, communicatie, gaat allemaal prima.
15 August 2026
Rosanne
Sittard-Geleen
Bever nooit meer. Offerte voor 2 nieuwe banden en uitlijnen gevraagd. Daar had de medewerker lang tijd voor nodig. Daarom meldde Lawrence,dat dit wel betaald moest worden. 30€ op de factuur. En dat op een rekening van ruim 700€ Schandalig.
12 August 2026
Penners
Beste heer Penners,
U koopt elders een occasion en binnen 5 dagen meld u zich zonder afspraak bij ons aan de balie.
u wordt door dat occasion center elders gestuurd met de mededeling laat het maar nakijken en repareren.
het is niet meer dan normaal dat we u dan direct helpen, direct controleren, direct een offerte uitbrengen, dat op rekening van een bij ons totaal niet bekend bedrijf doen en u eigenlijk geheel kosteloos begeleiden in dit proces welke ons uiteindelijk ruim een uur aan tijd heeft gekost. U bent geen klant van ons, bent totaal niet te spreken over het bedrijf waar u de auto gekocht heeft en verwacht dan van ons gratis service.
We brengen u 30€ in rekening, maken de offerte en uiteindelijk wordt het zo voor u geregeld dat u de totale factuur van €730,- door u betaald en geheel terug betaald wordt door dat bedrijf.
Maar dat stukje laat u dan weg in uw verhaal, beetje een review uit frustratie??
Wellicht had u de verkopende partij deze aandacht mogen schenken ipv ons wat zwart te maken.
We bedanken ons voor uw aandacht bij ons en verzoeken u vriendelijk om ons gewoon te vergeten.
Lawrence
Heel vakkundig geholpen bij grote reparatie. Medewerkers denken mee en geven prima advies en hulp.
12 August 2026
Maaike
Stein
Heel erg klantgericht, maken tussendoor tijd om je te helpen
Ronald
Elsloo
De diagnose werd spoedig vastgesteld, De rekening uiteindelijk langer dan eerst ingeschat
Henk Ostendorf
STEIN
We kwamen onaangekondigd aan voor een diagnose van een storing in de auto, deze storing was actief toen we een proefrit deden vòòr we de auto aanschaften, dit werd niet op prijs gesteld. Na uitlezen van de auto werd er op mijn vraag van wat het probleem was geheimzinnig gedaan, niks noemenswaardigs aan de hand werd er gezegd. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen. Na herstel de auto opgehaald waar mij werd verweten de storing makkelijk zelf opgelost te kunnen hebben. Hierop nog een stevige discussie gehad met meneer Lawrence.
Timmy
Kelpen
Beste Timmy,
Hier mag iedereen, klant of niet, onaangekondigd binnenkomen met een vraag en we helpen dan graag.
Bij aflevering van de auto was die storing gewoon netjes voor jullie opgelost en dat weet je zelf ook.
Maar jij komt binnen en begint meteen tegen onze receptie medewerker te roepen
IK MOET NU!!!! accepteert geen nee en geen een moment aub.
Was (en bent naar alle waarschijnlijkheid) een zeer lomp persoon die gewent is dat iedereen gelijk in het gelid spring als jij brult!!
Dat ik me daartegen toch de tijd neem om je netjes aan te geven dat je klacht opgelost is door simpelweg je lens van je achteruitrijcamera te reinigen, je ramen achter gewoon even anders te bedienen mocht niet baten. Ook nu wil je meteen en direct zonder enige wachttijd geholpen worden.
We hebben je kosteloos geholpen en je van advies voorzien.
En weer loop je ons te behadelen als je "voetveeg" en een stelletje minderwaardige personen.
Gratis advies, ga eens lekker uitgebreid op vakantie....
Ben je daarna gewoon welkom, zien we je relax graag terug...
mvg Lawrence
Sinds jaar en dag word ik bij onderhoud & aankoop geadviseerd door dit bedrijf. Niet alleen voor gecompliceerde problemen / onderhoudswerkzaamheden zien ze je graag komen. Nee, ook voor kleine onbeduidende problemen gaan ze meteen voor je aan de slag. Prima service en zeer klantgericht.
5 August 2026
Jan
Elsloo
Mijn golf is netjes en goed volgens afspraak gemaakt! Dankjewel
24 July 2026
Mick
Sint Geertruid
Gewoon goed!!!!
22 July 2026
Scodev int.
Geleen
Ze staan altijd voor je klaar. Met goede service en vriendelijkheid.
21 July 2026
Bobbie
Puth
Bijna 100 euro wat duurt, werd ook gekeken naar wat mogelijk gebeuren moest voor de grt.beurt. Maar dan is 100 euro toch veel. Auto ook gekocht bij deze garage.
21 July 2026
Marc
Merkelbeek
Goedemorgen Marc,
Jammer dat u ons te duur vind voor de dienst(en) welke we u verleend hebben.
U maakt online een afspraak voor groot onderhoud en APK.
Onze werkplaats check de auto voor APK, leest de service behoeften uit, vult de werkorder in en onze receptionist maakt daaruit een offerte op met apk punten en service behoeften.
Daar hebben we buiten de APK om 0.45 uur tijd aan besteed.
Onze receptionist neemt contact met u op om deze u toe gemailde offerte te bespreken waarop u aangeeft dat alleen de APK nodig is en dat u zelf zorg draagt voor de service(bekende of familie).
Geen problemen mee, u heeft een fijn rapport/offerte van dan door u zelf uit te voeren werkzaamheden.
Dat u dan €49.95 voor de APK en € 48.74 voor het gespecificeerde rapport.
Immers een APK is geen onderhoud.
Dat we u de occasion naar volle tevredenheid hebben mogen verkopen is natuurlijk fijn om te horen. Daar doen we het voor.
Conclusie, we zijn van mening dat we u correct en volledig hebben geholpen, jammer dat u onze service niet geheel kunt waarderen.
mvg Lawrence
Polychemstraat 22