Correcte werknemers

Snelle service

Op afgesproken tijd, snel geholpen.

fijn bedrijf , doet goed werk.

Goede en service en duidelijke uitleg over probleem en goed advies.

Denkt goed mee en is creatief in het zoeken naar oplossingen.

Professioneel.

Steeds snel en vakkundig geholpen!

Vriendelijke ontvangst, altijd paraat en deskundig reparaties uitgevoerd! Uitstekend geoutilleerd en op een goede lokatie. Koffietje en krantje veraangenamen de toch al korte wachttijd.

Top bedrijf

Goede service ,klantvriendelijk !!

Klant vriendelijk, goeie ervaring.

Ben zeer tevreden.

Goed geholpen. Goede info vooraf en prima uitgevoerd.

Altijd goede service

Altijd goede service en vriendelijk personeel top

Komt afspraken na

Inhoudelijk is werk akkoord. Drukte in auto branche is groot. Door deze drukte is de klantvriendelijkheid ietsje minder maar wel ruim voldoende. Daar kijk ik wel doorheen. Inhoud is belangrijker dan verpakking. Hart zit op de goede plek dus verder prima.

Prima eerste ervaring

Ik heb mijn auto hier gebracht voor een APK en een kleine beurt. De communicatie was duidelijk, vooral over zaken die aan vervanging toe waren. Hiervoor kreeg ik een nette offerte, en de werkzaamheden konden – indien gewenst – dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Ik heb hier dan ook voor gekozen. Alles is soepel en professioneel verlopen. Een prima eerste kennismaking met deze garage!

Super service en top bedrijf..

Toppie

top service!

Auto gebracht, vervangend vervoer stond klaar en einde dag reparatie bestuurdersdeur gerepareerd en 4 nieuwe banden allweather eronder, goede keuze goede gripgevoel en veel minder rijgeluid met deze banden.

Meedenkend, was er voor bandenwissel en tijdens her verwisselen zagen de monteurs dat mijn remblokken voor volledig versleten waren. Garage belde me om te vragen of ze het moesten vervangen.

Goede reparatie.

Na onderzoek wat het probleem was. Duidelijke uitleg van de reparatie en de kosten. Vakkundig hersteld.

Positieve ervaring

Door drukte heeft het even geduurd voordat de camper een grote beurt, remmen vervangen werden en een apk kreeg. We merken een duidelijk verschil met voorheen. Het resultaat is dat we weer met een goed gevoel onderweg zijn.

Goede en duidelijke service

Vanwege een storing een diagnose gekregen. Duidelijk plan van aanpak en uitleg over de kosten. Garage denkt met de klant mee en zoekt uit om het zo goedkoop mogelijk op te lossen. Perfecte update in de status. Wij zijn in ieder geval tevreden

Serieus, deskundig en vriendelijk personeel

Zelfs met een niet alledaagse auto keurig en vakkundig geholpen

Goede service, kwaliteit en menselijkheid

We hebben verschillende auto’s bij deze garage in onderhoud. Alles altijd in goed overleg. Ook als je een leenauto nodig hebt. Ze leveren goede service, kwaliteit en ja ze zijn menselijk… je bent er geen nummer zoals bij de grotere garages wel vaker gebeurd! Topteam!

Zoals altijd: snel en deskundig

Zoals altijd: snel en deskundig. Vriendelijke medewerkers, goede uitleg

vakmanschap

goede en prettige service

Fijne oplossing

Er moest een onderdeel vervangen worden, anders kwam de auto niet door de APK. Dit zou besteld worden en een week later vervangen. Er was een prijsopgave gegeven wat het ongeveer zou gaan kosten. Toen bleek dat de bon 3x zo hoog was bij het ophalen, en ik hiervan niet vantevoren op de hoogte was gesteld, heeft Lawrence uit coulance deel van de rekening geschrapt. Dit heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren. Zeker toen we ook nog even appcontact hebben gehad over de gang van zaken. Helemaal top!!

Polychemstraat 22

6191 NL Beek