Professioneel en meedenkend

Na een intake die uitwees dat 2x2 uur oefening genoeg moest zijn voor mijn BE examen heb ik onder uitstekende begeleiding in 1x mijn BE examen gehaald! Top geregeld!

2x in één keer geslaagd

Zowel voor mijn BE en C examen in één keer geslaagd. Van Martin beide keren uitstekend les gehad. Fijne rijschool, duidelijke planning.

Zéér professioneel op vele vlakken.

Ik heb bij Verkeersschool Hoek Bouma (privé) mijn C, CE & Code 95 behaald. In dit traject is gebleken dat Verkeersschool Hoek Bouma erg professioneel is op vele vlakken. Materieel is modern en de instructeurs en ander personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wel zit er behoorlijk wat verschil in de aanpak tussen instructeurs (iets wat je misschien niet geheel kunt voorkomen). Voor mij, als iemand die dit naast zijn huidige werk heeft gedaan, viel de planning niet altijd mee. Uiteindelijk is het wel goed gekomen maar er wordt (in mijn beleving) gemakkelijk van een planning afgeweken. Puntje van aandacht (is mijn menig) is dat het volgen van praktijk lessen langer dan 4 uur achter elkaar niet voor iedereen is weggelegd. Ik ben van mening dat nieuwe chauffeurs hun energie in het begin na een uurtje of 4 sturen wel kwijt zijn. Verkeersschool Hoek Bouma, dank jullie wel. En misschien zien jullie me nog een keer terug voor het bus rijbewijs.

Perfecte lessen door zeer professionele rijinstructeurs

Mijn ervaring was zeer goed. Ik had goede uitleg en lessen op maat. De instructeurs namen de tijd voor mij en anderen eerlijk. Ze deden hun werk met passie. Communicatie vanuit de rijschool was goed en duidelijk.

Perfecte begeleiding!

De rijopleiding bij Hoek Bouma verloopt soepel. Als een instructeur niet kan, wordt er altijd een oplossing geregeld. Ook de opleiding is duidelijk en gestructureerd.

Fijne instructeur.

Fijne instructeur die je goed op je gemak stelt.

Hele aardige mensen, helpen je graag. Alleen jammer dat me scooter leeg was, maar was ook wel grappig.

Vlot en goed geregeld.

Alles vlot en goed geregeld en met goede begeleiding snel afgereden.

Fijne instructeur die je op je gemak stelt en goed uitleg geeft

Fijne instructeur gehad tijdens de lessen die je op je gemak stelt en goede uitleg geeft

ervaren instructeurs

goed begeleid en geslaagd

Fantastisch

Het kiezen van een goede rijschool is niet makkelijk, maar Autorijschool Hoek Bouma was zonder twijfel mijn beste keuze! Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak dankzij Dimitrij – hij is werkelijk de beste instructeur die je je kunt wensen. Hij begeleidt je van top tot teen, legt alles duidelijk en geduldig uit, en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur. Dimitrij leert je niet alleen rijden, maar veilig, vlot en verantwoord deelnemen aan het verkeer – precies zoals het hoort. Elke les voelde nuttig en goed opgebouwd. Geen standaard trucjes, maar echt leren begrijpen wat je doet op de weg. Dankzij zijn begeleiding ben ik in één keer geslaagd. Ik raad Autorijschool Hoek Bouma en Dimitrij aan iedereen aan die serieus en goed wil leren autorijden!

professioneel en meedenken

Zeer tevreden! Ik had een specefiek verzoek; het BTS rijbewijs i.c.m. het behalen van het aanhanger rijbewijs. Weinig rijscholen in nederland konden mij helpen maar Hoekbouwma was bereid mee te denken en een passende opleiding te bieden voor mij! En met met succes!

Fijn geregeld.

Fijn dat ik zo snel bij jullie kon afrijden, bedankt daarvoor. Verder heel prettige ochtend gehad met de instructeur. Legde goed uit.

Prima bedrijf korte lijnen.

Top geregeld bij Hoek Bouma !

Na een intake die uitwees dat 2x3 uur oefening genoeg moest zijn heb ik onder uitstekende begeleiding van Richard in 1x mijn BE gehaald. Het kost wel wat maar dan heb je ook wat ;-)

Hoek Bouma Is Best

Hallo, Mijn Nederland is niet genoeg’ Maar ik zal mijn best doen om anderen te helpen met mijn ervaring' Ik heb bij Westfriesland rijschool Wognum Ik heb veel uren geleerd van CE Vrachtwagen maar kon het examen niet halen Ik heb veel examens gezakt, Maar daarna ik ging naar Hoek Bouma De Goorn ik heb in één keer geslaagd Het was redelijk Ik heb met discipline geleerd en het was respectvol en aardig ik ben heel blij me met Hoek Bouma Toen ik een fout maakte, probeerden ze onvermoeibaar mij te corrigeren, Ze zijn een bedrijf met een zeer bevredigende service, ik heb van Mensen gehoord dat Hoek Bouma is goed , maar toen ik er was, Ik vond het beter dan ze mij vertelden, Hoek Bouma is de beste.

super

super vriendelijke mensen goede koffie alles netjes voor elkaar instructeurs geven goede leiding en leggen alles goed uit ook als je iets minder bent met theorie super service toppers zijn jullie

Deskundig, sociaal en leerzaam

Ik heb de BE lessen als leerzaam ervaren. Zou het iedereen aanraden die gaat rijden met een caravan of grote aanhanger.

Zeer tevreden met de resultaten

De theorie les vond ik iets minder maar de praktijk is fantastisch verlopen, die heb ik ook in 1x gehaald.

Leuke mensen met verstand van zaken,en altijd goed geholpen

Instructeurs erg deskundig.

Prettige en zeer deskundige instructeurs.

Fantastisch

Een goede instructeur die duidelijk uitlegt wat er moet gebeuren. Was een gezellige middag en heel snel mijn rijbewijs gehaald. Zeker aan te raden!

prima rijschool.Erg relax allemaal daar.

Het is er zeer gemoedelijk. De Koffie staat klaar en die mag je zo pakken. Relaxte omgeving en ze nemen de tijd voor je met les geven.

Super !

Ik heb zeker een goeie ervaring gehad met hoek bouma. Erg vriendelijk en geduldig persooneel. Je bent bij hun echt iemand en niet een nummertje !

Ik ben erg goed begleid naar mijn examen

Ik was erg goed belgeid naar mijn examen, we hadden beperkte tijd, want de maand mei was vol, maar ze konden toch nog wat extra uren bijplannen, gelukkig, erg goed geregeld dus. vandaar het hoge slaagingspercentage.

Wieder 29

1648 GA De goorn