Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de vriendelijke en professionele instructeurs bij Blad Rijschool. Leerlingen waarderen duidelijke uitleg, geduldige begeleiding en een ontspannen, ondersteunende sfeer. Veel reacties noemen flexibiliteit in planning en een warm welkom, wat helpt bij het behouden van motivatie. Over het geheel genomen wijzen de ervaringen op een sterke voorbereiding op zowel theorie als praktijk, met meerdere getuigenissen van slagen bij de eerste poging.
Super fijn lessen bij Blad. Rob en Sandera zijn de beste!
2 May 2025
Angela Tzoumas
Rotterdam
Vandaag geslaagd voor mijn BE rijbewijs Top rijschool beveel hem zeker aan alles word duidelijk uitgelegd goeie instructie en al mijn vragen werden goed en duidelijk uitgelegd Bedankt
16 April 2025
Moreno
Rotterdam
Vandaag mijn rijbewijs gehaald onder leiding van Rob. Hele fijne lessen gehad! Bedankt Rob!
15 April 2025
Novita
Barendrecht
Ik heb samen met Sandra een hele gezellige tijd gehad. We klikten goed samen en ze heeft mij veel vertrouwen in mezelf en mijn leer proces gegeven. Ook als het even tegenzat. Ze kende mij goed waardoor ik me gezien voelde. Ik kijk met een glimlach terug op deze tijd.
11 April 2025
Elise
Barendrecht
Geweldige rijlessen, aardige instructeur. Zeker een aanrader
8 April 2025
Silvain
Rotterdam
Ik was begeleiding met instructeur Rob, en het was gezellig. He gaf goed les en helpt goed met het verbeteren van mijn rijgedrag.
7 April 2025
Leanne
Rotterdam
Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen. Mijn instructrice was goed en altijd stipt op tijd. Daarnaast ook vrij flexibel.
3 April 2025
Thijmen
Rotterdam
Leuk personeel, zowel service/planning, de theorie lessen en zeker de rijlessen zelf,
2 April 2025
Ricardo
Rotterdan
Ik vond de rijlessen altijd erg gezellig en je krijgt goede hulp.
30 March 2025
Lyndsey
Zuid-Beijerland
Zeer professionele en gedreven rijschool. Goede begeleiding en duidelijke instructie.
21 March 2025
Eddy
Hoogvliet
Ik ben uiteraard uiterst tevreden , maar dat ben ik eigenlijk altijd al geweest , ik heb tenslotte hier toch ook m'n rijbewijzen gehaald : B - C - CE , je wordt er goed en vriendelijk behandeld , top en uiteraard goed bereikbaar , ook met de fiets , ook geen onbelangrijk detail , de lessen waren ook goed en duidelijk ,
15 March 2025
Erwin
Rotterdam
1 dags cursus gevolgd voor de aanhangwagen en in 1 keer geslaagd, met behulp van Helmar (Blad collega).
14 March 2025
Kevin
Ridderkerk
Ik heb mijn C en CE bij Blad gehaald en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden bent hoe mijn lessen gegeven zijn en over de staat van het materieel. Het contact was persoonlijk en vriendelijk en als er een les door omstandigheden niet uitkwam was dit nooit een probleem om deze om te zetten. Ik zou zeggen, ga zo door Blad-Team. Bedankt.
14 March 2025
Klaas Neef
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Vandaag mijn BE rijbewijs mogen halen bij deze fantastische rijschool. Wat een bak ervaring brengen deze mensen mee en een heel warm bedrijf. Ik kan iedereen aanraden om hier je rijbewijs te halen!
11 March 2025
Ray
Rotterdam
Erg fijne rijlessen bij Rob gehad. Altijd met een goed gevoel de auto ingestapt en ik ben snel geslaagd!
4 March 2025
Britt
Paans
Ik vond het heel fijn om te lessen bij deze rijschool. Toen mijn tussentijdse toets niet doorging, werden deze omgezet in rijlessen, wat heel fijn was. Je leert goed autorijden voor betaalbare prijs.
15 January 2025
Joas Knulst
Ridderkerk
Gereden bij Rob altijd gezellig en duidelijke lessen
13 January 2025
Jorn
Rooimans
Zojuist geldaagd bij rijschool blad heel erg bedankt Rob!
10 January 2025
Roberto
Rotterdam
Ik heb fantastische lessen gehad bij Sandra in de auto. Ik ben heel onzeker begonnen met lessen en heb nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Bijna de hele familie heeft zijn rijbewijs bij Blad gehaald en er zullen er nog veel volgen. Super bedankt voor de fijne lessen!
8 January 2025
Laura
Barendrecht
gereden bij Rob de Blok! In 1x geslaagd en het was op de auto altijd bere gezellig! Zou zeker aanraden
20 December 2024
Rachel
Rotterdam
Ik kwam bij blad doordat ik het rijden nog erg spannend vond. Na een aantal lessen was deze angst al weg en vond ik rijlessen super leuk. Ik kan het iedereen aanraden.
9 December 2024
Daphne
Rotterdam
Gereden bij rob. Erg professioneel en aardige vent. Rijschool blad zeker aan te rijden
6 December 2024
Kenan
Rotterdam
Sandra is een goede, leuke en rustige instructeur
27 November 2024
Julian
Rotterdam
Na een lange periode rijlessen gaf mijn rijlesinstructeur mij zelfvertrouwen en dankzij haar geduld en haar instructies heb ik vandaag mijn rijbewijs behaald! Hartelijk bedankt Sandra! en heel erg bedankt Blad.
7 November 2024
K.Y
Rotterdam
Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad bij rijschool blad ik raad hem iedereen aan die op zoek is naar een leuke en leerzame rijschool. Ik had een fijne rijinstructeur (Sandra) onwijs veel geleerd van haar en ze heeft heel veel geduld. In een keer me praktijk gehaald top!! Bedankt voor de goede service!!
5 November 2024
Kahlan