Goede serves.

Je wordt er goed geholpen.

De schade aan mijn auto werd ter plaatse opgelost, wat een service.

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Goede ervaring al jaren klant bij hun

De klant is hier nog koning

Hele fijne mensen met verstand van auto’s. Ze proberen de prijs ook redelijk te houden.

Perfecte service na een vriendelijke ontvangst

Net als verleden jaar bij de eerste kennismaking met Autobedrijf Zuithof weer een zeer tevreden gevoel. Het is een eindje rijden voor mij maar het is de moeite waard.

Klantvriendelijk, uitstekende service, wachttijd met koffie!!

Weer Super fijn geholpen...

Goeie service en Altijd vriendelijk personeel. Wederom goed geholpen, jullie zijn een autobedrijf, waar je je als klant gezien voelt.

Bekwame,vakkundige.

Betrouwbaar, mooi familie bedrijf.

Zoals altijd, volgens afspraak, uitstekend.

Onderhoud en extra montage volgens afspraak en uitstekend gedaan zoals alle voorgaande jaren sinds 2009 toen ik hier klant werd na lease periode.

Goed geholpen

Auto is keurig afgeleverd, we zijn er blij mee.

altijd netjes en correct geholpen

mijn auto voor APK, onderhoud en een beurt geweest. prima geholpen en deskundig advies.

Top bedrijf

Je wordt netjes en correct behandeld en de service is erg gord

Netjes behandeld

Ben teverden over de afhandeling.

Laagdrempelig, daar houd ik wel van

Daar is alles mee gezegd

Een super goede garage!

Fijne garage met lieve mensen en een goede uitleg en service. Zeer klantvriendelijk. Zeer aan te bevelen.

Geweldige garage!

Ik heb een hele goede ervaring met Zuidhof. Een fijne en vertrouwde garage! Kom er al jaren en hebben een uitstekende service!

Gemoedelijke sfeer en goed advies

vlotte en deskundige hulp

idem

Goed geholpen vakkundig klantvriendelijk

Bedankt voor de goede service

Een pracht bedrijf, kom hier al meer dan 25 jaar

Zoals altijd zeer vriendelijk, gemoedelijk, en erg betrokken En de koffie staat altijd klaar

Zelfs in 1 woord Super bedrijf

Heel fijn en vooral persoonlijk geholpen een bedrijf om anderen aan te bevelen

Vanaf de receptie, heel erg vriendelijk en behulpzaam. Altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie.

Fijn autobedrijf met goeie service

Prettig en vriendelijk personeel, die je met een persoonlijk gesprek in een gemoedelijke sfeer helpen.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek