Laden reviews...
Bergen op Zoom
26 April 2019
Watse Tigchelaar
Lekkum
Keurig en gemoedelijk prima!!!
26 April 2019
Loes Voet
Zwanenburg
14 April 2019
Floris Laane
DELFT
Suzuki Swift occasion gekocht.
13 April 2019
Harry Dam
Zwolle
12 April 2019
Paul Jorna
Leeuwarden
Het was een heel vlotte onderhandeling over,zowel de inruil als de aankoop. Goede prijs voor de inruil.
12 April 2019
Loek Berenson
Hendrik-Ido-Ambacht
relax, ze nemen de tijd voor. Duidelijke afspraken
7 April 2019
Andre Hettinga
Vleuten
Vakkundig klantvriendelijk
31 March 2019
anoniem
Zaterdag een prachtige 2e hands Passat CC gekocht. Goeie prijs en eerlijk inruilaanbod voor onze oude auto. Zondag ging een lampje branden met indicatie voor een serieuze motor storing. Ook geen Bluetooth verbinding mogelijk, ondanks dat dit was geadverteerd. Maandag gebeld hoe we het gingen oplossen. Dinsdag werd de storing verholpen ( oliedop bleek niet goed aangedraaid) en heeft van Yperen voor ons de Bluetooth module voor hun rekening extern laten installeren. Helemaal fijn en meer dan tevreden. Onze volgende auto komt weer van deze topzaak!
8 March 2019
Vertrouwelijk en gewoon
2 March 2019
Bert Peeters
Venray
Aardig bedrijf! De senior verkoper is erg serieus. De junior manager is een joviale vent. Bij de nieuwe auto had ik wel koffie en een bloemetje verwacht, maar helaas. Ook dat kleine beetje benzine in de nieuwe auto was wat zielig. Verder verliep alles redelijk. De senior kan echt beter.
20 February 2019
Ruud Kraan
Aalsmeer
16 February 2019
Rachid Ezzoubaa
Amsterdam
Voor het eerst bij dit bedrijf. Heel correct behandeld. Supervriendelijke verkoper. Geen onzinverhalen!!
9 February 2019
Kees Aartman
Nieuwveen
Prima communicatie, nette auto afgeleverd alleen jammer dat 1 sleutelcontact al leeg was.
8 January 2019
Ae Leurs
Eindhoven
Voor de eerste keer bij deze garage naar een gebruikte auto gekeken . Prima geholpen, net bedrijf ,prima uitleg geen druk, aan te bevelen in ieder geval
4 January 2019
Kwadendamme
22 December 2018
Riet VanRuitenburg
Uithoorn
Heel goed, weinig tot geen klachten
19 December 2018
Jan Dirk van Iperen
Aalsmeer
Super leuk ontvangen goede uitleg en fijne mensen. Een prettige garage Om een auto te kopen.
14 December 2018
Peter Vink
Reeuwijk
Adequaat
10 December 2018
Frank Wille
Amstelveen
Wij zijn zeer goed en vriendelijk ontvangen bij Autobedrijf Van Yperen. De auto die we hebben gekocht was voor mijn schoonzus en waren dus op zoek naar een eerlijke en betrouwbare auto. Deze hebben we dus gevonden bij Autobedrijf Van Yperen.
9 December 2018
R. L
Bodegraven
3 December 2018
Jimmy Jansen
Mijdrecht
Hele fijne en mooie auto gekocht voor een hele mooie prijs. Bijna einde van de garantie ging een wiellager een beetje herrie maken. Wiellager feilloos vervangen. Uiterst tevreden over deze garage en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
1 November 2018
Paul