Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Verkeerde dingen gemonteerd. Bepaalde handelingen worden niet uitgevoerd. Bij dit bedrijf voel je als klant geen koning. Ook vinden ze het lastig om hun fouten toe te geven. Situatie is wel opgelost alleen een excuus of een sorry hoef je niet te verwachten.
Beveelt niet aan
6 August 2021
Berry
Altijd goed,al jaren klant
28 July 2021
Geert
Lunteren
Mijn auto kon snel gerepareerd worden en het kunnen krijgen van leenauto vind ik prettig.
5 July 2021
E.
Ede
Goede service en de klant is koning!
1 July 2021
Sander
Amerongen
Vriendelijk personeel, kan altijd snel terecht, auto altijd weer keurig op orde. Maar het belangrijkste: ze zijn hier eerlijk. Als zij zeggen dat er iets moet gebeuren, zijn ze te vertrouwen, en ze proberen mee te denken wat de goedkoopste veilige optie is. Al met al zorgt dit ervoor dat ik na mijn verhuizing toch bij Wagtho ben gebleven door hun goede service.
3 April 2021
Anoniem
Ede
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Ze weten waar ze over praten.
27 March 2021
Aad
Ede
Vriendelijk, aardig en goed!
19 March 2021
Janna
Bussum
Ik heb het autobedrijf ervaren als een bedrijf die tijd maakt voor hun klanten en de klanten respecteert om wie ze zijn. Zonder druk of louche verkooptechnieken. Ik kreeg een goed gevoel erbij, met een soort van vertrouwen die je niet vaak tegenkomt. Wij zijn blij met hoe de verkoop is gegaan en genieten nu van onze nieuwe auto!
29 November 2020
Graziella
Arnhem
21-10 in de avond een proefrit kunnen maken, 24-10 de auto daar gekocht. 27-10 hoorde ik de koppeling kraken en 28-10 kon ik daar in de ochtend direct terecht. Super service zonder problemen en gezeur. Mijn auto daar gekocht en blijft daar in onderhoud.
28 October 2020
Kirsten
Renkum
Het is mogelijk om s'morgens om 8 uur te komen, de auto APK te laten keuren en deze direct weer mee te nemen nadat hij was afgemeld en er geen steekproef was.
3 July 2020
Luc
Het is goed de garage is 100% goed
30 May 2020
Geachte, heer Egbertsen
Ede
mijn ervaring is,de monteurs staan altijd voor je klaar. aan de telefoon word je ook vriendelijk te woord gestaan. Ga zo door......
29 May 2020
Geachte, heer Thomas
Veenendaal
Alles duidelijk en goed geregeld. Werden keurig telefonisch op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
26 May 2020
C.Kromhout
Ede
Goed en snel geholpen, leen auto tot beschikking
13 May 2020
Martijn
Tiel
Zie titel. Kom er nu ruim 2 jaar met mijn auto. Ik ben tevreden.
30 April 2020
Hans
Veenendaal
Fijn bedrijf. Goede ervaringen. Vriendelijk personeel. Staan altijd voor ons klaar. Niets is te veel.
24 April 2019
cobie Kamperman
Bennekom
Gebruikte auto gekocht, na een paar maanden gaf het systeem motorstoring aan. Dit hebben ze zeer goed en deskundig onder garantie opgelost. Zeer vriendelijke en vertrouwelijke verkoper.
18 February 2019
Peter-Jan Caris
Dommelen
Wij hebben een occasion aangeschaft bij dit bedrijf, waar we erg tevreden over zijn.
12 February 2019
MHG van de Weerd
Veenendaal
mooi zaak en vriendelijke verkoper
9 January 2019
Anton en Claudia van Horck Overhorst
veenendaal
Goede vriendelijke service. Onderhoud/APK vrij snel in te plannen.
10 December 2018
Kinderopvang Luna
Goed.
27 November 2018
Alex Van den Brink
Almere
Vriendelijkheid, het geven van professioneel advies en betrouwbaarheid.
23 November 2018
Elodie KOUWER-NIYONGERE
Ede
alles was prima. ik ben blij met mijm ervaring daar.
23 November 2018
Miguel Molleja
Den Bosch
ervaringen zijn uitstekend
12 November 2018
René Fluit
Lunteren
prettig en persoonlijk ontvangst! Goed overleg!
9 November 2018
T van Poortvliet