zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de service Ben erg goed geholpen En ook erg blij met mijn auto

Koop prima verlopen.

Prima bedrijf, beste verkoper die Mick

Zeer content

goede service, duidelijke toelichting onderhoud en factuur, vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk en perfecte service

Altijd goede service en persoonlijke aandacht

Top service

Bij een aankoop auto goed geinformeerd. Auto is heel netjes afgeleverd. Ondanks de afstand overweeg ik toch het onderhoud en apk van mijn auto ook bij verbruggen te laten uitvoeren. Voelt heel betrouwbaar.

Super staan altijd klaar

Heel fijn bedrijf

Prettige aankoop

Prima geholpen

Goede service, vlakbij, vriendelijk.

Netjes geholpen

Vriendelijk, informatief, eerlijk, goede service.

Heel erg goed.

Nette auto’s en goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen door Mick. Een eerlijke en duidelijke uitleg. De auto is snel en netjes afgeleverd. Mooie en nette auto’s in de showroom. Verschillende prijsklassen beschikbaar. Al bij al een fijne garage. En nogmaals de complimenten aan Mick!

Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam

Ze staan altijd voor je klaar

Ontzettend meedenkend, behulpzaam en eerlijk.

Hier onze eerste auto gekocht. We hadden nogal veel vragen omdat we weinig ervaring hebben met auto's. Alle vragen keurig beantwoord en erg fijn contact met Mick. Eerlijk over wat de auto kan en wat er aan onderhoud nog moet gebeuren in de toekomst, en hier en daar dit zelfs al verhelpen. Kortom, top ervaring!

Prima auto bedrijf

Al vele jaren auto's probleemloos in onderhoud en er 2 gekocht.

Gewoon zeer goede service

Wanneer er iets aan de hand is aan mijn auto wordt ik altijd direct 3n snel geholpen. Ook afspraken maken komen ze altijd goed na. Zowel met hun service bij hun werkplaats als bij de verkoop. Gewoon top

Staan altijd voor je klaar !

Fijne garage staan altijd voor je klaar al jaren klant bij garage verbruggen

Perfecte ontvangst en uitleg!

Ik zocht een andere auto en heb in overleg met Mick alle mogelijkheden besproken. Ook extern gezocht naar het juiste voertuig. Er werd enorm veel tijd gestoken in de zoektocht. Uiteindelijk een top occassion uit eigen voorraad aangeboden gekregen welke binnen een week geleverd werd. Superservice! Bedankt

Geweldig!

Heel goed en netjes geholpen.

Perfecte Service

Altijd perfecte service

Aandacht, vertrouwen en deskundigheid

Ik heb mijn nieuwe bedrijfswagen hier gekocht en we zijn bijzonder goed geholpen door Mick. Er was alle aandacht voor ons en onze wensen. Omdat ik vrij snel kwam kijken, hadden ze nog geen tijd gehad om de bus opnieuw te polijsten. Ik schrok eerst van de strepen in de lak, maar ons werd beloofd dat de bus er perfect uit zou komen te zien. En dat hebben ze meer dan waargemaakt: de bus is als nieuw afgeleverd. Van ons krijgt Verbruggen een dikke 10 voor de service — en natuurlijk ook een 10 voor de bus!

zeer tevreden

prima,eerlijk. altijd tijd voor je

Super service en meedenken

Super behulpzaam!

Vakkundig, snel, meedenkend, vriendelijke medewerkers en efficiënte afhandeling van de reparatie. Al vele jaren zeer tevreden klant bij Autobedrijf Verbruggen!

Betrouwbaar, eerlijk en duidelijkheid.

We hebben hier onlangs een auto gekocht en zijn daarbij goed geholpen in de keuze. Duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn hierbij de juisten woorden die we kregen na deze gesprekken over de auto.

Zie onderstaande

Inmiddels onze 3e auto bij garage verbruggen gekocht. Dat moet voldoende vertrouwen geven.

De Stad 6 A

5688NX Oirschot