Fijn gesprek levert een goede auto op!

Prettig gesprek gehad met Luuk. Helaas bleek de auto die hij had staan voor ons niet te voldoen aan onze eisen. Luuk heeft voor ons een gepaste auto gezocht, en deze binnen een week bij hem opgehaald! Top!

top service

Zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf. Vlotte bediening en staan altijd klaar om onvoorziene zaken netjes op te lossen.

Goed geholpen bij aanschaf nieuwe auto

Volledig vakkundig begeleid bij het aanschaffen van een nieuwe auto.

Prima geregeld zoals altijd

Beurtje en all seasonsbanden stonden op de planning. Een euvel met koelvloeistof en olie zijn prima opgelost

Mijn ervaring met uw garage zijn prima.

Prettige medewerkers en een goed vakmanschap.

Heel goed

Goede service vriendelijk personeel

Betrouwbaar en betrokken

Auto Venderbosch heeft enorm veel kennis van zaken. Ze denken goed mee met de wensen van de klant en nemen altijd dat stapje extra. Ook zijn ze erg transparant over de gemaakte kosten.

Zeer goede service

Zeer goed gevoel bij

uitstekend

Correcte behandeling cq afhandeling

Al diverse jaren klant , kan dit mensen aan bevelen

Meer dan Service!!

Moest de hele dag Sinterklazen, te beginnen om half 9. Autoruiten waren bevroren, ruiten schoon gemaakt, auto starten tik...….. hij deed het niet wat nu, had de hele dag nog voor de boeg? Ik was nog wat aan de vroege kant, garage Venderbosch gebeld "alle begrip Sinterklaas we zijn er zo", (6 km) kwartiertje later stond er een vervangende auto voor de goed heiligman. Mijn auto werd mee genomen en heb hem een dag later weer opgehaald. De accu was vervangen, nieuwe contactsleutel die ook doorgedrukt was en zo kon ik een dag later weer de auto (die ik ook daar gekocht had) weer gebruiken, met een dankbaar gevoel. Dank jullie wel firma Auto Venderbosch voor een ieder aan te bevelen!!

Duidelijk en netjes behandeld

Achterhoeks goed!

Super zaak

Aardige mensen, houden zich aan de afspraken. hebben op me gewacht terwijl er meerdere kopers waren voor de auto die ik graag wou hebben. Aankoop is super geen problemen mee.

Gewoon goed.

prima niks meer aan doen.

Meedenken en keurig werk geleverd!

Goed meegedacht en keurig werk geleverd!

perfect prima service

prima service

Top service

Voortreffelijke bediening zowel bij koop als in werkplaats !

Goede service en een snelle reparatie

Auto stuk ,bellen en gelijk repareren top

Correct bedrijf

klant vriendelijk prijzen gaan laatste tijd wel omhoog

Goed als altijd

Fijne garage

1 van de eerste garages waar ik vertrouwen in heb. De rekening klopt altijd met de werkzaamheden. Ik stuur al mijn bekenden door.

Vriendelijke en persoonlijke.

goed ík werd naar drie jaar nog erkend

geweldig

super snelle service.

Wielenwissel van zomer naar winterbanden, 2 winterbanden vervangen.

Vertrouwen

Ik was op zoek naar een Peugeot 504 en ben bij deze garage uitgekomen. Vanaf het begin een goed gevoel op én de Auto én de verkopende partij , garage Venderbosch. Ik heb via Auto-Kennis een aankoopkeuring laten uitvoeren op deze Peugeot van 1979 . Hier toe was de garage graag bereid in mee te werken. Auto gekocht en vol tevreden over over deze garage.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle