Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede mogelijkheid om fietsen uit te proberen, weinig terug gekregen voor oude fiets
3 September 2022
Marco
Brummen
Altijd vriendelijk, goede service en adviezen.
18 August 2022
Brandje
Ede
Vriendelijk en kundig personeel. Bij ieder bezoek netjes geholpen.
25 July 2022
C.
Ede
Fiets was gestolen. We zijn fantastisch geholpen. Een dag later al een nieuwe fiets. Maxstein is een TOP bedrijf.
23 July 2022
Joop
Ede
Vandaag fiets gekocht en vandaag gereed gemaakt (fiets was gestolen, fiets nodig tijdens vakantie). Heel tevreden hierover.
22 July 2022
Jan
Ede
Mijn nieuwe fiets was zelfs twee dagen eerder klaar dan gepland.. Waar zie je dat nog! Blij met de altijd goede service en het vriendelijke personeel.
19 July 2022
Karin
Ede
Ondanks de lange wachttijden snel geholpen. Begrip voor die wachttijd door personeelsgebrek.
18 July 2022
W.M. van der Veur
Bennekom
Prima geholpen. Goede uitleg, proefrit gehad en een prima prijs.
17 July 2022
Arjan
Lunteren
Aardig personeel, grote assortiment en snelle service.
16 July 2022
Anna Parkhomenko
AMSTERDAM
Service op tijd en ze komen hun afspraken na!
15 July 2022
J.L. Rogier
Ede
Goed en tevreden, maar we hadden een afspraak om 11.00 uur en dat liep uit. Met betrekking tot de korting hebben wij dat toevallig ontdekt via de website en aangegeven.
13 July 2022
Ben van den Hoogen
EDE GLD
13 July 2022
L.
Ede
Mijn Cube Kathmandu Hybrid Pro is keurig afgeleverd. Er werd voldoende tijd genomen om het een en ander uit te leggen. Min puntje: afpraak gemaskt, maar moest nog 20 min. wachten.
10 July 2022
Jan
Ede
Fijne, kundige en persoonlijke winkel. Advies op maat en nemen de tijd voor je. Zeer tevreden over al onze fietsen en het onderhoud/reparaties wat we bij Maxstein laten doen.
10 July 2022
R.
Ede
Pluspunten: Maxstein heeft veel keus in modellen fietsen en accessoires. De medewerkers zijn deskundig en geven goede uitleg. Service en onderhoud zijn goed verzorgd. Minpuntje: doordat elke klant veel aandacht en tijd krijgt, en medewerkers elkaar tussendoor raadplegen, loopt de wachttijd voor de klanten soms (te) flink op; ook voor de klant die op dat moment geholpen wordt. Dit zou wat beter georganiseerd kunnen worden.
7 July 2022
anoniem
Ede
vanaf het eerste gesprek was er een goede verstandhouding tussen verkoper en ons, dit gaf ons het vertrouwen dat wij op het goede adres waren voor onze nieuwe fietsen.
6 July 2022
Daan Grootendorst
Ede Gld
Prima!
4 July 2022
Arianne
Ede
I had a good experience at maxstein. I had an appointment with Ruud to find a bike for bikepacking. He helped by thinking along until we found the best fit. The whole process was smooth & I can't wait to do many miles with my new bike
3 July 2022
Mina
Arnhem
Wij zijn op een adequate, vakkundige en vriendelijke manier geholpen door Drikus! Hopen veel plezier te hebben van onze nieuwe fietsen!
2 July 2022
A.W.F.A. Backelandt
Ede
De verkoop medewerkers hebben me goed, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe vouwfiets.
30 June 2022
J.G.
Ede
Prima service en goed geholpen maar wel erge lange wachttijden voordat je aan de beurt ben
28 June 2022
G.
28 June 2022
J.
Ede
Goede adviezen voor aanschaf juiste fiets
J.H.
Zie boven
M.J.
Ede
Wij zijn door Drikus in het aankoopproces van onze Koga fietsen fantastisch geholpen!
Fred
Ederveen