Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De beoordelingen benadrukken een ruim assortiment kampeer- en caravanbenodigdheden en een winkelomgeving die prettig winkelen mogelijk maakt. Velen noemen professionele hulp in de winkel en online, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. De feedback bevestigt betrouwbaarheid en hoge servicekwaliteit.
Onlangs wederom een aantal zaken bij Jan Krul aan onze caravan laten repareren/monteren. We zijn al jaren vaste klant bij hen omdat we zeer te spreken zijn over hoe men daar werkt. Het ging dit keer om de toilet die defect was, een city wateraansluiting die we graag gemonteerd wilden hebben en een nieuwe dak airco. We zijn allereerst super vriendelijk en vakkundig te woord gestaan bij wat en hoe er aan de caravan gewerkt ging worden, en wat er mogelijk was. Duidelijke prijsafspraken gemaakt. De montages en reparatie zijn super uitgevoerd. Over de aansluiting van de city water aansluiting is duidelijk overleg geweest hoe deze gemonteerd zou worden en deze werkzaamheden zijn geheel naar wens uitgevoerd. Het toilet is netjes gerepareerd en de dakairco is super netjes gemonteerd. Bij het ophalen van de caravan kregen we ook vriendelijke uitleg van Barry hoe de airco werkte.
8 May 2022
Mechteld
Noord Deurningen
Aantal jaren terug onze oude bijerland caravan ingeruild voor een hele mooie Avento GT430TF , deze was compleet met inboedel en al , een geweldige caravan , Krul caravans personeel altijd uiterst vriendelijk en zeer kundig op allerlei gebied in de caravan wereld. Voor mij nooit meer een andere caravan dealer.
6 May 2022
Rene Bouma
Beste Rene,
Dank je wel voor de fijne beoordeling! Dat is zeker waar wij allemaal voor staan! Graag tot gauw. :)
Helaas slechte ervaring opgedaan bij Krul. In 1e aanleg prima vriendelijke service, maar na grote beurt de caravan opgehaald te hebben bleek eea niet goed te zijn. Bij het opnieuw aansluiten vh water stroomde het zo de caravan in! Bleek leiding los te liggen, waardoor water de caravan vulde. Heel vervelend natuurlijk, maar dat kon gebeuren volgens Barry, de baas, aangezien de caravan de winter daar had doorgebracht en waarschijnlijk los gevroren was!? Een lege leiding?? Ook de aansluiting in de badkamer bleek te lekken!? Bij het proefdraaien met de caravan/auto om te zien of de koelkast tijdens het rijden wel zou koelen bleek dat ze bij Krul een kabel van de stekker verkeerd hadden aangesloten, wat me heel wat heisa opleverde met mijn garagehouder. Tja…. een foutje kan gemaakt worden zegt Barry op een hautaine toon, om mij op dezelfde toon vervolgens uit te nodigen voor een kop koffie om de problemen uit de wereld te helpen. Dacht het niet nee!! Wat een arrogantie van de beste man zeg! Had ik maar naar mn vriendin geluisterd, die me waarschuwde voor Krul dat ze lang niet alles controleren wat afgevinkt wordt op het Bovag rapport. Ben bang dat ze gelijk heeft gehad. Jammer!
29 April 2022
Willem
Enschede
2 nieuwe dakluiken in ons KIPJE laten zetten perfect! Altijd goed advies en,,,, altijd Goed gehumeurd
9 September 2021
Joop
Deurningen
Nieuwe matrassen in onze camper hadden we nodig. Na het nodige meetwerk door Jolien werden ze besteld. Het werd krap, maar ze werden vlak voor onze camperreis op tijd bij ons thuis afgeleverd. We zijn er zeer blij mee. Joop en Tonny Tem On Tour www.temontour.nl
26 August 2021
Joop Temmink
Haaksbergen
Alle lof hoor ik hier op de site, over goede service, blablabla, maar als ik een artikel van 75,- euro wil kopen, en het is overal tussen de 35,-/45,- euro te koop, zelfde merk,(dus niet aankomen met betere kwaliteit)dan vraag ik mij af waarom, dan zou ik ook een hele goede service verlenen als ik zoveel marge op producten heb , diefstal noem ik dat, van goedgelovige mensen, jammer
16 August 2021
Jochem
Enschede
Ervaren personeel .Vakkundig geholpen.
6 May 2021
Joop
Deurningen
Dag Joop, bedankt voor de mooie review :)
Geweldig gezellig en ook vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Jaren gelden een gebruikte caravan gekocht van 10 jaar oud. Nu na 10 jaar intensief gebruik nog steeds een probleemloze geweldige 20 jaar oude caravan Tip: om de 5 jaar banden vernieuwen en minimaal om de 2 jaar een beurt bij Barry Krul laten doen.
5 May 2021
Harry Willems
Leusden
Beste Harry, Bedankt voor de fijne beoordeling. :)
Goed advies en zeer plezierig
24 February 2021
Céciel
Oldenzaal
Kom op de afgesproken tijd de caravan staat klaar met lekker de kachel aan. Word er netjes geholpen, je ben daar echt een klant waar alle tijd voor word genomen. Erg tevreden over de totale afhandeling tot nu toe.
11 February 2021
C Hoogendoorn
Lopik
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en graag tot een volgende keer.
Denkt met u mee .
11 October 2020
Ad
Oldenzaal
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling! Hier doen wij het voor :) Graag tot een volgende keer.
Kom ik de winkel in dan wordt ik vriendelijk ontvangen, kan rustig rondkijken en mijn vragen worden goed beantwoord. In de werkplaats hetzelfde, onderhoud en controle worden goed uitgevoerd. Al met al altijd blij om naar hen toe te gaan. Oh ja, heel belangrijk : niet duur.
31 July 2020
Hein
Oosterbeek
Hartelijk dank voor de fijne reactie en graag tot een volgende keer :)
Schade aan de vorige caravan gehad. Is perfect door Barry en team opgelost. Taxatie heel vakkundig geregeld, reparatie voortreffelijk uitgevoerd. Groot compliment op zijn plek!
31 July 2020
Henry
Borne
Bedankt voor de fijne recensie.
Helemaal vanuit het westen in het oosten een caravan gekocht. Dit was het zeker waard,Jan Krul bedankt.
6 July 2020
Hans
Vlaardingen
Zeer klantvriendelijk. En fijne service! Vriendelijk personeel.
1 July 2020
Johanna
Hengelo
jullie staan altijd klaar en niets lijkt teveel. ook heel vriendelijk : klant is koning !!!
29 May 2020
berty
hengelo
Super service. Twee dingen apart besteld op een dag. Bezorgkosten netjes terug gekregen. Op aandringen van de firma zelf. En de producten goede kwaliteit. Dit bedrijf is een aanrader
26 May 2020
Jose Veldhuis
Kerkdriel
Beste Jose, Hartelijk dank voor je fijne reactie en graag tot een volgende keer :)
Altijd goed adviezen en een fantastische service. Prettige, zeer vriendelijke ontvangst zowel in de winkel als de werkplaats. Kom er graag voor aanschaf kampeer artikelen en onderhoud caravan. Ga altijd met een goed gevoel weg.
2 May 2020
Frans
Hengelo
Beste Frans, Nog bedankt voor de fijne beoordeling :)
Een bedrijf met heel veel kennis waar je als klant geweldig wordt geholpen en ook met je meedenkt.
Yvonne
Hengelo
Je word hier altijd geholpen door vakkundige mensen.Klant vriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel.
Gerard Telgenkamp
Beste Gerard,
Hartelijk dank nog voor je fijne recensie :)
Doe jaren inkopen bij Krul
André
nvt
Frans Nobbe
Haaksbergen
Nieuwe auto gekocht. Bandjes van de spiegels nu te kort. Geen bandjes in de winkel. Nieuwe spiegels kosten € 80,== Adres gekregen van bedrijf in Almelo BukoTwente. Verlengbandjes in paar dagen geleverd voor een paar tientjes.
1 April 2020
Niek
Geen mening
15 March 2020
Anoniem
Anoniem
Onze ervaring met de FAMILIE KRUL, spontaan, hartelijk, eerlijk, luisterend, humor. toe te betalen bedrag in orde, meedenkend Rijden graag "even" naar Hengelo voor het beste advies (180 km):) Jan senior staat voor zijn zaak. Barry en medewerkers een en al hartelijkheid en eerlijkheid. Aan een ieder aan te bevelen. Groet Fam. Reijmers uit Arnhem. En voor jan speciaal......heb je het boek Ik Jan Krul al uit?
26 February 2020
Ed
Arnhem
Jan Krul Caravans is een BOVAG kampeerbedrijf uit Hengelo met meer dan 40 jaar ervaring in caravans, campers en kampeerartikelen. Het bedrijf beschikt over een showroom, werkplaats en uitgebreide kampeerwinkel. Jan Krul biedt naast verkoop ook onderhoud, schadeherstel en de inbouw van accessoires voor caravans en campers.
Oldenzaalsestraat 583
7558PX Hengelo