Top garage

Klantvriendelijk en fijne service. sinds kort een autootje en lid geworden van het auto onderhoud plan. De servicebeurt liep niet zoals gehoopt maar je wordt gebeld voordat er actie word ondernomen. Geen achteraf grote bedragen, en alles in overleg. *Duimpje

Prima service cfm afspraak

Conform afspraak APK uitgevoerd. Voor evt extra werkzaamheden/kosten wordt vooraf netjes overlegt. Prima service zoals altijd!

Ik ben tevreden over de service.

Goede service.

Prima autobedrijf dat met je meedenkt

Heb auto bijna 1 jaar in bezit dus nog net mét BOVAG-garantie. Bij APK bleek dat alle 4 banden uitgedroogd- en aan vervanging toe waren. Deze zouden eigenlijk langer mee moeten kunnen. Werd direct geregeld en ik kreeg gratis 4 nieuwe kwaliteitsbanden. Ik was, wederom, zeer tevreden over de handelswijze van autobedrijf Henk Jongen alwaar ik reeds 15 jaar vaste klant ben! U snapt wel waarom!

Zoals altijd wordt goed geholpen

Top service

Goede uitleg van wat ze hebben gedaan. En waarom En.wat je misschien kan verwachten over een jaar, Bijvoorbeeld: distributie riem of dergelijke

goed geholpen

Vriendelijke mensen en kundig goede service

Super geholpen!

Heel fijn, snel en deskundig geholpen!

Goed service

Je wordt altijd op de hoogte gebracht van de kosten vooraf. Geen verrassing en denken goed mee

Deskundig, preventief meedenken, service

Hoewel door de drukte in de werkplaats de reparatie van de koppeling later moest worden ingepland dan verwacht/gehoopt, werd de reparatie, ondanks een extra zieke, toch op de geplande dag uitgevoerd. Ook de beschikbaarheid van een leenfiets telt mee.

Nooit teleurgesteld, denken altijd mee

Vriendelijk en meedenkend personeel. Proberen niet al je centjes uit je tas te kloppen zoals bij sommige auto garages wel het geval is. Mocht er iets vervangen zijn laten ze altijd het kapotte onderdeel zien. Mijn ervaring is dat dit een heel betrouwbare garage is.

klantvriendelijk

bij een probleem met je auto komt Henk Jongen altijd snel met een goede oplossing en verder goed advies Super!!

zeer klantvriendelijk

Zeer kundige garage

Goede service en uitleg van de reparatie

Hadden last van een motorstoring welke binnen 24 uur opgelost was inclusief reparatie, super!!

ALLES PRIMA

Goede afspraak in overleg Fijne en correcte garage Vriendelijke mensen

Klantvriendelijk en meedenkend en houdt zich aan de afspraken

Superrrr

Alles klopt bij deze garage. Deskundig personeel en denken met je mee.

Goede service vriendelijk en behulpzaam

Heel goed door de jaren heen regelmatig iets gekocht

voor de eerste keer met spanning......

Ik heb een Niet-Aangeboren-Hersenletsel dus alles gaat anders dan ik/mensen gewend ben. Bereik is goed alleen zag/begreep ik het tekentje niet dat ik direct de showroom deur moest ingaan vanwege de spanning en direct rechts was het loket. Even navragen en zoeken maar uiteindelijk gezien.....gewacht en moet zeggen koffie is daar ontzettend lekker !! Personeel uiterst vriendelijk en duidelijk uitleg wat ze gaan doen of hebben gedaan. Het is mijn eerste ervaring bij deze auto bedrijf en tot nu toe is het prima dus laat ik hier voortaan mijn auto onderhouden. Dus voor mij een dikke acht !!.

word netjes geholpen

Alleen het wachten voor een bandenwissel is wel wat lang. ( 1,5 uur)

Duidelijke uitleg over wat er is gebeurd tijdens de onderhoudsbeurt en netjes gebeld over de extra kosten.

Zoals altijd in een woord "AF"

Of je nu vooor de eerste keer komt of zoals in ons geval al jaren. Altijd even klantvriendelijk en meedenkend. Petje af !!

Zeer prettige mensen

Het voelt vertrouwd. Ze hebben oog en oor voor wat we nodig hebben, en niet overdreven.

Zeer klantvriendelijk

Steeds behulpzaam, attent en vriendelijk.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond