Beste meneer Gritter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om te reageren op ons review verzoek. Dat er iets niet goed is gegaan met het terugstorten van de borg, is natuurlijk heel erg vervelend, dat begrijpen wij heel goed. We hebben diverse keren contact met elkaar gehad en we hebben netjes uitgelegd dat wij uw borg vrijwel direct na het terugbrengen hebben teruggestort op uw creditcard. We konden u inderdaad ook de bonnen van ons pinapparaat laten zien, waarop stond dat de terugstorting was gelukt. Dat dit vervolgens niet goed is verwerkt bij de bank, dat is heel spijtig, maar hier hebben wij zelf helaas geen invloed op gehad. Wij werken letterlijk dagelijks met deze terugstortingen, en dit is werkelijk de eerste keer dat er iets fout is gegaan. Overigens heb ik u ook aangegeven dat ik met u in contact zou blijven totdat het opgelost zou zijn. En dat heb ik ook gedaan. Uiteindelijk zijn we er na zoeken in de administratie uit gekomen dat er inderdaad geen creditering van onze bankrekening had plaats gevonden. Dat dit eventjes heeft geduurd vind ik ook heel vervelend, maar dit is dus een unieke situatie geweest, en wij krijgen niet dagelijks uitdraaien van de credit card maatschappij. Borg betalen met in plaats van reserveren op een creditcard is zeker niet ongewoon, juist niet in verhuurland. Gezien u enkele weken heeft gehuurd, konden wij geen gebruik maken van een reservering op uw creditcard, omdat de reservering binnen een week vervalt en dan is er vanzelfsprekend niets aan borg achter de hand. We hebben er alles aan gedaan om financieel inzicht te krijgen en de situatie voor u op te lossen, en dat heeft inderdaad even tijd nodig gehad. Onze excuses daarvoor. Misschien onnodig, maar dit is dus nog nooit eerder voorgekomen. Inmiddels heeft u het bedrag dus ook terug gestort gekregen. Voor overige vragen of toelichtingen zijn we natuurlijk nog steeds bereikbaar. Namens Team Broekhuis Autoverhuur, Willem Slofstra Verhuurcoördinator Broekhuis Autoverhuur Haarlem