Super bedrijf

Vriendelijke verkopers. Mijn 6de auto daar gekocht lekker dicht bij als er wat is, helpen ze vriendelijk ook al is je garantie voorbij

Een warm welkom en goed zaken gedaan.

Via hun website hebben we contact gezocht en niet lang daarna werden we uitgenodigd voor een gesprek waarbij Synyco meedacht met onze wensen. We waren er dan ook vrij snel uit en kwamen op een prettige manier tot de koopovereenkomst.

Prima contact en komt de afspraken na.

Prettig contact via telefoon, mail en app. Doen hun best om de aflevering op tijd klaar te hebben. De auto wordt keurig thuis gebracht en de inruil volgens afspraak meegenomen. Top bedrijf

Fijn contact, professioneel, attent

Fijn contact, snelle afspraak en aankoop auto snel en goed geregeld. Professioneel en prettig bedrijf.

Vriendelijk en goed behandeld

Top bedrijf

Hallo wij heenweg auto's gekocht op één dag bij synyco. B.v. We zijn geholpen door Wouter Postma zeer deskundige verkoper vooral NIET opdringerig . Het was plezierig om met Wouter zaken te doen. De auto werd zelfs bij huis afgeleverd ook de testrit werd thuis op locatie gedaan . Nogmaals bedankt voor de service . Gr familie smit

Goede, snelle, vriendelijke service van David

Ik heb goed geholpen, het was allemaal snel geregeld en erg vriendelijk.

Service en klantgerichtheid was zeer goed, veel kennis en uitleg over de link&co

Het kopen en verkopen van mijn nieuwe 1 serie is super verlopen. Ik wilde graag gebruik maken van een proefrit aan huis, en ook al woon ik 2 uur verderop. Dit was geen probleem. De proefrit samen met Lieuwe was heel fijn en hij was heel behulpzaam. Alles tot in de puntjes geregeld! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto.

Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf.

Vanaf begin tot eind zeer vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Deskundig met kennis van zaken. Alle tijd en ruimte gekregen om goed geïnformeerd te raken. Goede inruilprijs gekregen.

Prima meedenkende service.

Afgelopen zaterdag de Lynk opgehaald. Goede uitleg van Wouter. En zoals afgesproken met trekhaak en grote beurt. Tot onze verrassing waren er, zonder meerprijs, ook nog twee nieuwe voorbanden opgezet. De oude zaten onder de norm. Prima service dus.

Super meedenkende service

Netjes luisterende verkopers, duidelijkheid, flexibel en meedenkend, erg prettig geheel

Toegankelijk, vriendelijk en vlot

Erg tevreden over de service van Synyco.

Dikke prima

Geholpen door Levi, Niet opdringerig tijd voor koffie en een fijn gesprek. Proefrit gemaakt en auto gekocht.

Vriendelijk en meedenkend personeel

We werden goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe auto. Het personeel was vriendelijk. Een prettige ervaring en een mooie nieuwe auto rijker.

Lynk&co 01

Na contact te hebben gehad over een lynk en Co 01 is hij gisteren 11-11 thuis gebracht 2.15 min van het bedrijf voor een proef rit, (door een bijzonder correcte chauffeur) Hij was precies zoals afgesproken.na een goede proef rit, de deal rond gemaakt. Wij zijn er blij mee.

Vriendelijk geholpen!!!

Levi heeft ons zeer vriendelijk en vakkundig geholpen met de aankoop van onze lynk &co.zeer uitgebreide uitleg gekregen van de auto . Echt een aanrader om hier een andere wagen te kopen

Prima geholpen bij interesse en aankoop Nissan Quashquai

Bij onze interesse en latere aankoop van een Nissan Quashqai zijn wij prima geholpen door Levi. Er werd alle tijd voor ons genomen en alles over de auto werd duidelijk uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.

Bizar hoe geweldig hun service is

Service van de hoogte kwaliteit. Ik zou iedereen aanraden hier een auto te kopen. Fijne en vriendelijke verkopers, je kan op je gemak een proefrit doen dus niet even snel snel. Nemen de tijd voor je en niks is te gek voor ze. We wilde graag de auto meteen mee kunnen nemen en dat werd geregeld. Niks is te gek, reageren snel en lossen alles snel op.Alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf.

Mooi autobedrijf met prima medewerkers

Fijn geholpen, geen opdringerige verkopers. Mooi bedrijf met nette auto’s. Vanuit Zwolle niet om de hoek, maar zeker de moeite waard!

Prima service.

Via Marktplaats bij dit autobedrijf terecht gekomen. Mooie showroom, auto's staan er keurig bij. Heel prettig contact. Afspraken worden nagekomen! Hebben de auto nu 14 dagen en zijn er heel tevreden over.

zeer goed

Zeer tevreden over de service! Vakkundige verkoper en fijne locatie. Ik kwam alleen even kijken voor de Link & Co 01 More. Er werd alle tijd voor me genomen en ik mocht meteen een proefrit maken. Dolblij met m’n nieuwe auto en zeer tevreden over Harm-Jan die mij heeft geholpen.

Zeer vriendelijke begeleiding bij de aankoop

Fantastisch ontvangst en open en eerlijk onderhandelen

Fantastisch

We hebben een Lynk&co 01 gekocht. We zijn prettig geholpen. Vriendelijke en in alle rust uitleg over de auto. Wie ke ook aan de telefoon krijgt allemaal even behulpzaam.

Zijn prima

Leeuwarderweg 10

8801 BV Franeker

Over Auto Synyco B.V.

Wij zijn Auto Synyco, een Fries autobedrijf met een ruim en eersteklas occasionvoorraad. We zijn al sinds 1952 gevestigd in Franeker. Auto Synyco was voorheen een VW en Audi dealer, nu zijn wij allround occasion specialist. Door onze klantgerichte service en concurrerende prijzen behoren wij al een geruime tijd tot de online top 3 van auto verkopend Nederland. Ook zijn we eerder winnaar geworden van de Online dealer Awards. Wij zijn vooruitstrevend in onze branche door onze innovaties in online presentatie en service op maat. Je kunt op onze website jouw toekomstige auto beleven met professionele foto’s en duidelijke video’s. Offline lopen wij ook voorop, zo bieden we jou een vrijblijvende proefrit aan huis. Wij hebben een groot deel van onze auto’s rijklaar op voorraad staan. Hierdoor kun je in de meeste gevallen snel rijden. Bij de aankoop van een auto bij Auto Synyco krijg je standaard landelijke garantie. Elektrische en hybride auto’s worden steeds populairder in het veranderende auto landschap. Hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Op onze website vindt u dan ook een ruim aanbod van elektrische en hybride occasions van de verschillende merken.