Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Afspraak maken, en alles in één week geregeld
6 August 2023
Jeroen
Doetinchem
Een garage die oog heeft voor de klant
5 August 2023
R Verweij
een prima bedrijf
28 July 2023
Casper
Doetinchem
Fijn autobedrijf. De mensen die er werken hebben hart voor de zaak en de omgang met het echtpaar Vruggink is erg prettig.
27 July 2023
Annemiek
Duiven
Ik laat mijn auto al jaren onderhouden bij Vruggink en ben iedere keer weer blij verrast wat een fijn bedrijf het is.
27 July 2023
Eileen
Ik ben tevreden
20 July 2023
Ine Dekker- van Aalst
Hoorn
Altijd betrouwbaar, prima service. Zeer vriendelijk.
18 July 2023
Erik
Halle
Hele fijne Garage en goede service.Hele fijne en betrokken eigenaar en eigenaresse.
17 July 2023
Fam. Gunsing
Azewijn
Persoonlijk ondervonden : Jullie betrouwbaarheid, bereikbaarheid en professie. Alleen jammer dat daar telkens een faktuur tegenover staat ? Ga zo door...................!
13 July 2023
Simon
correct en snel geholpen
13 July 2023
Jan
Halle
ik kom er nu 10 jaar en altijd prima behandeld. fijne garage om heen te gaan als het nodig is. en BETROUWBAAR.
11 July 2023
L.A.M Meijerink
Zutphen
wij zijn tevreden met de service, de planning en de communicatie een spoedklus tussendoor wordt ook supersnel geregeld
10 July 2023
Ronald
Zelhem
Zoekopdracht gegeven voor een nieuwe/andere auto. Gelijk mee aan de gang gegaan en werd ook teruggekoppeld met de voor en tegens. Als snel de auto gevonden die ik graag wilde. Fijn dat ze luisteren naar de klanten en meedenken. Snelle service en aflevering!
5 July 2023
Leny
Hengelo
Het zijn vakmensen die met je meedenken. Zij doen war nodig is.
4 July 2023
Henk
Elst
Voldeed aan mijn erwachtingen.
28 June 2023
Marjolein Sluis
Zelhem
Ik kwam voor een storing aan een Iveco bus. Storing uitgelezen, nieuw onderdeel besteld en vervolgens gemonteerd. Snel geholpen en netjes te woord gestaan. Gewoon goed.
26 June 2023
Erwin
Sinderen
Prettige ontvangst, er word gedaan wat nodig is en geen onnodige smuk. Ook bij reparatie kun je ook nog eens wat aan de monteur vragen als hij ergens mee bezig is.
25 June 2023
Rheden
Altijd vriendelijk, snelle service en we komen er bij probleempjes altijd prima samen uit
18 June 2023
Verbeek
Correct volgens afspraak geholpen
17 June 2023
Gerrit Hennepe
Aalten
Komen netjes alle afspraken na en tegen concurrerende prijzen. Klant staat centraal en wordt netjes behandeld.
9 June 2023
Halle
Omwisselen van de winterbanden. Tijdens het omwisselen genoten van een lekkere bak koffie.
6 June 2023
Eddie
ZELHEM
5 June 2023
H. Bras
Duiven
Vriendelijke mensen, kunt altijd zo binnen lopen en niks is teveel. ik ervaar dat als zeer prettig!
2 June 2023
Kris Jansen
Dinxperlo
Goede vakbekwame, en vriendelijke mensen.
1 June 2023
Paul
Zelhem
Ik kom al een paar jaar voor onderhoud en A.p.k. Keuring. Goede bekwame personeel , en overleg wat er binnenkort voor reparaties aan komen. Kosten zijn goed betaalbaar voor een dorps garage.
1 June 2023
Johan