Onze ervaringen met van de Weerd\'s Autobedrijf zijn al tientallen jaren positief. Er wordt geluisterd en zorgvuldig gehandeld.
Mijn ervaringen zijn zeer goed.Klant gericht en staan altijd voorjeklaar.
Ik ben zeer tevreden, zowel voor klantvriendelijkheid als deskundigheid.
Prima ervaring; kundige mensen, prettig in contact, denken met je mee en er zijn goede afspraken mee te maken. Top!
Goed en prettig
Goed bereikbaar (telefonisch), vriendelijke medewerkers, uitstekende service.
Zeer te vreden Goede afspraken en vriendelijk geholpen met afhandeling
Al 45 jaar ervaring met van de Weerd, altijd positief.
Een goed gespecialiseerd bedrijf waar ik zeer prettig en goed geholpen word, en waar de prijs/kwaliteit ook goed van is. Ook kan ik voor de kleine mankementen bij Van de Weerd zonder afspraak ook geholpen worden. Dit bedrijf is echt aan te bevelen.
Ik kwam binnen en was geïnteresseerd in een mooie corolla, ik had een heel vertrouwen gevoel bij de verkoper, wat ik heel prettig vind. De verkoper had geen haast en neem mooi de tijd voor je. Ik heb de auto gekocht en kreeg met aanschaf van een gebruikte auto ook nog eens een lekkere taart mee naar huis. Super service! ik raad dit autobedrijf zeer zeker aan, aan vrienden en familie. Dikke 10 verdiend!
Goed en betrouwbaar bedrijf. Goede service en correcte prijs / kwaliteitverhouding.
Prima service, vriendelijk, deskundig personeel. Snel hulp als nodig.
Goede en prettige ervaringen met het bedrijf.