Prima bedrijf, altijd goede voorlichting over te verwachten onkosten, vriendelijke sfeer.
Ik ben altijd fijn na tevredenheid geholpen en het is jammer dat ze geen officieel dealer meer zijn !
Al jaren klant en ik kan niets anders zeggen dan PRIMA P.S.: Email adres is veranderd in: [email protected]
Voor ons is het relatief ver rijden, toch is het voor ons de moeite waard om er naar toe te rijden. Want wij zijn zeer tevreden.
Waarom wij al bijna 6 jr na aankoop van de Prius nog steeds voor onderhoud naar Bennekom komen? We rijden ontspannen, in onze fantastische Prius, naar Bennekom. Buiten de spitstijden rijden we de 250 km, rond 11.00u geven we de auto af en gaan in het plaatsje onze vaste winkels af, gezellig. Rond 14/15.00u halen we onze car weer op, even een gezellig praatje met onze Maarten Cras en op weg naar huis. Bijna een dagje uit, waarbij onze kosten voor de auto bijzonder meevallen, soms meer besteed aan het shoppen!
Goede ervaring. Prima service en altijd vriendelijk.
Auto kreeg grote beurt volgens afspraak. Duidelijke berichtgeving wanneer die klaar was en goed uitleg over de rekening. Prima service dus
Dit is de perfecte garage. Deskundig, betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Goede garage. Onze auto is hier al jaren in onderhoud eb nooit problemen.
zeer positief