Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten vriendelijk personeel en betrouwbare service. De communicatie is helder en er wordt meegedacht over de kosten. Punctualiteit en snelle hulp bij pech worden vaak genoemd. De feedback geeft een positief beeld van professionaliteit en vertrouwen in het bedrijf.
Komen afspraken na, en de service is uitstekend.
24 May 2025
Dirk
Elst
Altijd vriendelijk en staan voor je klaar
19 May 2025
Roos Hensen
Leersum
13 May 2025
floor
Zeist
Service is helemaal goed, perfect zelfs, maar een beetje duur. (Dit is op grond van één bezoek. Maar ja, ze willen meteen mijn mening weten)
4 May 2025
Otto
Amerongen
Absolute aanrader!
1 May 2025
Do
Elst
De afspraken voor service kunnen snel worden ingepland en het onderhoud wordt vakkundig en tegen een net tarief uitgevoerd.
28 April 2025
Friso
Rhenen
Enthousiaste en zeer kundige monteurs Uitstekende service met een eerlijke prijs en goede koffie!
24 April 2025
Adri
Woudenberg
no nonsense service: goed werk voor eerlijke prijs
20 April 2025
Ton
elst
Afspraak gemaakt, auto gebracht, vervangende auto meegenomen, opgebeld welke acties tegen welke prijs er nodig zijn, uitgevoerd, belletje dat de auto weer klaar stond, opgehaald en naar volle tevredenheid weer weggereden. Het lijkt allemaal normaal dat alles gebeurt zoals nodig en afgesproken maar het geeft ook een uitstekend gevoel als dit zo blijkt te zijn! Prima werk.
18 April 2025
Aart
Bennekom
Alles volgens afspraak
16 April 2025
Bert
Veenendaal
Mijn ervaring is dat garage Van Elst door de jaren heen op hoog niveau reparaties enz. Heeft uitgevoerd. Ik raad dan ook garage Van Elst warm bij u aan. De garage heeft nu een vierde eigenaar en is weer een betrouwbare partner.
7 April 2025
J.H. Kits
Elst-U
zoals gebruikelijk snelle service en goede dienstverlening
4 April 2025
Elst U
10 March 2025
E
Elst ut
goed gevoel bij uitleg en reparatie.
5 March 2025
S
driebergen
Auto maakt raar geluid door mij aangegeven of homoconeet of wiellager, wezen rijden met monteur, niks aan de hand met wiellager en homoconeet, maar stelde de banden zijn gecupt, hoefde niet op de brug om te kijken, na 5. 000 km, weer terug, was niet mee te rijden, andere monteur stelde na 500 km al vast wiellager is kapot, ff op de brug voor de zekerheid jahoor klopt, afspraak gemaakt lager erin en klaar. Gelukkig goed afgelopen
28 February 2025
Ad
Leersum
Mijn auto naar dit bedrijf toegebracht en werd goed geholpen. Bleek uiteindelijk iets kleins te zijn waar je vaak bij garage zou kunnen worden opgelcht. Verder ook mijn onderhoud bij van Elst aan het doen en gaat erg fijn zo. Aanrader!
28 February 2025
Olav
Elst
Meteen helder over wat er gebeuren moet en storing snel verholpen.
26 February 2025
Tanja
Elst
Zoals ik inmiddels gewend ben was de auto snel weer klaar om op te halen. Contact met ieder personeelslid verloopt altijd soepel en vriendelijk. TOP!
24 February 2025
Rachel
Elst (Utr)
Is er een probleem met je auto dan wordt dit snel en deskundig opgelost. Er is een goede communicatie. Fijne ervaring met dit bedrijf!
24 February 2025
Prettig
21 February 2025
Els de Wit
Rhenen
Bedrijf waar persoonlijkheid nog aanwezig is. Vriendelijk & vakkundig personeel.
18 February 2025
Janneke Muylaert
Elst ut
Veel service en hele aardige en vakkundige mensen allemaal
14 February 2025
Ingrid
Rhenen
De bedrijfsfilosofie van Autobedrijf Van Elst laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Men gaat maar voor één ding: Wij doen alles voor uw auto
Dat geldt voor alle voertuigen, inclusief bestelwagens, aanhangwagens, trailers, campers en caravans als het gaat om een onderhoudsbeurt, een keuring, een kleine of een grote reparatie.
Over Bosch Car Service
Rijksstraatweg 121