Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijke medewerkers, duidelijke prijzen en snelle hulp. Meerdere reacties noemen goede nazorg en bereidwilligheid om vragen te beantwoorden. Over het geheel genomen wordt de ervaring als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Het team wordt geprezen om open communicatie en snelle oplossing van problemen.
24 July 2018
Tim van der Zande
Zwolle
9 July 2018
anoniem
Je wordt er bijzonder vriendelijk geholpen.
6 July 2018
Wessel van Ginkel
Apeldoorn
Staan altijd voor je klaar,helpen je meteen.
5 July 2018
Wil Swuste
Balkbrug
5 July 2018
H De wilde
Nieuwleusen
super service, heel erg handig dat je een chat kunt starten via de website voor vragen! erg handig... goede klantvriendelijkheid van mensen die er verstand van hebben!
2 July 2018
Leon Kruitbosch
Heino
Altijd zeer goede en positieve ervaringen.
30 June 2018
J Rozendal
Nieuwleusen
Super service. garantie punten worden zonder enig problem opgelost. Doen wat ze beloven.
26 June 2018
E
Dalfsen
Wanneer ik belde naar het bedrijf werd er vaak gezegd; ‘ik ben je zo terug’ echter werd dit vaak niet gedaan. Ik moest vaak zelf achter alles aan.. bij het aanschaffen van de auto werd er gezegd dat het aanmaken van een 2e sleutel maximaal 2 10tjes was, eenmaal bij de kassa was het bedrag geen 2 10tjes maar bijna 100 euro!! De service vond ik persoonlijk niet optimaal, kan echt beter. De deskundigheid daarin tegen was wel goed, ook omdat vaak de auto nadien werd gewassen zonder daar naar gevraagd te hebben :)
22 June 2018
Nicole Kodden
Ommen
Goedemorgen Nicole,
bedankt voor je reactie! Dat terugbellen kunnen we inderdaad ons zelf aanrekenen, daar moeten we netter in worden! En een sleutel bij laten maken is bij ons hier in Nieuwleusen echt maar een paar tientjes! Waar heb je dat laten doen? Als ik verder toch nog iets voor je kan betekenen dan horen we dat graag!
Wilko Zieleman
De eerste indruk en ervaring met Autobedrijf Zieleman is zeer goed. Wij zijn netjes, keurig en vriendelijk behandeld.
22 June 2018
Cor Top
Twello
geholpen door Ian, een hele aardige rustige verkoper, lekker vlot ook. blij met onze aankoop. wel heel jammer om te zien dat de prijs die nu gevraagd wordt op de site voor onze vorige auto grof geld is! er wordt 4300 voor gevraagd en wij hebben als inruil er 1650 voor gekregen. voor de service zal ik jullie aanbevelen maar prijs verhouding is in onze ogen ver te zoeken.
21 June 2018
kimberly
Emmen
Goedemorgen Kimberly,
Fijn om te horen dat de service goed bevallen is! En even over de prijs van de inruilauto, die stond inderdaad niet goed, die is inmiddels aangepast. En het zal ook waarschijnlijk een auto worden voor de export en die bieden altijd de helft dus we vragen het dubbele ;)
Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag!
Wilko Zieleman
19 June 2018
anoniem
Goede service. Aardige mensen.
18 June 2018
Martend Makkinga
Nieuwleusen
Goede nette ontvangst, heel meegaand mbt proef rijden enz. Duidelijk in uitleg en mogelijkheden
18 June 2018
Zutphen
9 June 2018
Marjon Ebes
Gasselternijveen
Uitstekend. Stipt, vriendelijk en mee-denkend.
9 June 2018
Meppel
goed, aardige mensen
5 June 2018
anoniem
Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje.
Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed.
Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats.
in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid
Na goed overleg besloten de broers uit elkaar te gaan
en runt Wilko Zieleman samen met Mirjam het bedrijf.
Met de opkomst van elektrische auto’s speelt het bedrijf
hier actief op in en heeft het veel elektrische modellen
op voorraad. Inmiddels is de voorraad uitgegroeid tot
300 auto’s, en zijn de jaarlijkse verkoopaantallen
meer dan 2.000 voertuigen.
Wilko & Mirjam Zieleman
Burg. Backxlaan 206