Wat rijdt ie weer lekker!

Terug van weggeweest. Na een verhuizing is mijn SAAB jarenlang bij een lokale garage in onderhoud gegaan, maar ik ben blij met de terugkomst naar Harteveld voor (achterstallig) onderhoud en juist ook preventief onderhoud op basis van leeftijd en kilometers. Er moest echt wel wat gebeuren, maar wat een verschil. Dank!

Betrouwbare Saab-specialist met passie voor het merk

Uitstekende service, echte garantie en zeer deskundig en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader voor elke Saab liefhebber!

Zeer vriendelijk geholpen.

De aangegeven problemen met de auto zijn netjes onderzocht en naar behoren uitgevoerd. Zeker een aanrader en een garage waar mijn Saab in onderhoud blijft!

De APK keuring en een paar onderhoudspunten zijn uitstekend uitgevoerd

Werkzaamheden altijd goed, afspraak duurt lang

Betrouwbare, meedenkende garage en personeel. Vriendelijk en deskundig. Er zijn wel twee nadelen: het duurt lang voor dat je een afspraak kunt maken en de parkeermogelijkheden bij de garage zijn matig tot slecht.

zeer goed

Zij geven een goede service en komen de afspraken goed na. Zijn ook vakkundig.

Harteveld is top!

Kort voor een vacantie vroeg ik of ik bepaalde zaken moest laten nakijken. Prompt volgde het advies, nader ingevuld, dit zeker te doen. Meteen werd een afspraak gemaakt en kort daarna uitgevoerd. Service van Harteveld! Niet te geloven!

Top service en ze staan altijd voor je klaar

Ken Harteveld autobedrijf al jaren en ben erg tevreden over hun service en kundigheid.

Prima garage

De Saab specialist.

Zoals altijd bijzonder klantvriendelijk!

Kon langs komen om een storing uit te laten lezen, maar zelfs in de vakantieperiode is het mankement direct door Nick hersteld. Topservice!

Transparante service

Klantvriendelijke en deskundige dienstverlening.

Prettige en correcte afhandeling

De airco installatie moest gerepareerd worden. Helaas was de pomp niet meteen leverbaar. Subaru Nederland kon niet snel een pomp leveren. Toen die geleverd was is de airco snel en deskundig gerepareerd. De communicatie verliep uitstekend. Zoals steeds ben ik tevreden over Autobedrijf Harteveld.

Door de jaren heen: service excellent

Top service, vriendelijk personeel en vakbekwaam.

Altijd goede service, kwaliteit en prettige mensen

Fantastisch en snel!

Super ervaring altijd hier. Vandaag was de beste tot nu toe! Groot succes met de kleine er bij.

Weer prima dienstverlening, dank!

Weer prima dienstverlening voor de zomercheck. Snel en deskundig, met goede adviezen voor verder rijden.

Al jaren een topservice door fijne professionals.

Elke keer word ik prettig verrast door de fijne service van autobedrijf Harteveld. Vorige week hebben ze urgent probleem aan auto gerepareerd maar ook nog erop gewezen dat mijn APK bijna verlopen was en alle pijnpunten aangepakt zoals mijn remschijven. APK was ik geheel vergeten en dat vlak voor mijn vakantie. Ondanks hun lagere vakantiebezetting en drukte zo vlak voor de vakanties hebben ze alle verbeterpunten snel uitgevoerd. Ik ben in ieder geval al jaren een tevreden klant. Altijd heldere communicatie en duidelijk afspraken over de werkzaamheden.

Vriendelijke mensen en deskundig advies. Er wordt meegedacht. Niet helemaal duidelijk waar je moet parkeren als je je auto brengt, omdat de parkeerplaats meestal volstaat. De factuur is een uitdraai vanuit het interne systeem, met bewoording en codes die eigenlijk voor intern gebruik zijn en dus de klant geen zicht bieden op de opbouw van de kosten. Daarmee is het onduidelijk wat er is gedaan en wat het kost.

De medewerkers zijn hulpvaardig, vriendelijk en eerlijk.

Men biedt alternatieven aan voor oplossingen. De klant krijgt voldoende keuzemogelijkheden aangeboden.

Altijd perfecte service en kwaliteit

al vele jaren uitstekend

deskundig en betrouwbaar

Plezierige mensen, de extra service van terug breng en ophaal vind ik heel plezierig.

Snel en betrouwbaar

Wordt gebeld als er wat aan de auto gedaan moet worden buiten de beurt om.

Vriendelijk en deskundig

Afspraken worden nagekomen, overzichtelijke faktuur en prima koffie!

Uitstekende vaklui

Goed geholpen en goed advies. Vertrouwde garagist.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker