Positief. Ik werd steeds goed geholpen.

Bij autobedrijf Harteveld ben ik steeds goed geholpen. Toen er extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden werd ik daarover gebeld om dit te melden en prijsafspraak te maken.

Snel en vakkundig geholpen

Mijn auto gebracht via ANWB met kapotte benzinepomp en was binnen 3 werkdagen klaar en dan zonder afspraak, geweldig. Autobedrijf Harteveld werkt met deskundig personeel. IK werd ook vriendelijk geholpen wat tegenwoordig ook niet altijd is. Autobedrijf Harteveld een aanrader.

Zeer service gerichte behandeling

Zeer service gericht vakmanschap met een vriendelijke afhandeling!

Prima geholpen.

Niets negatiefs

Deskundig en betrokken

Prettige garage. Deskundig en erg klantvriendelijk.

Top garage met behulpzame en vakkundig mensen

De bougies van mijn Subaru Impreza zijn vervangen en de motormanagement is gecontroleerd. De boxer-motor loopt weer als nieuw!

Wat een geweldige garage!

Nou, zo’n ervaring heb ik niet vaak gehad en dat bedoel ik in positieve zin. Helder overleg over mijn oude, trouwe Saab en allezins redelijke prijsopgave. Straks rijdt-ie weer!

Netjes op de hoogte gehouden voor en tijdens de reparaties aan mijn Saab.

Perfecte SAAB garage!

Perfecte SAAB garage!

Very good service for my Peugeot 2008

They are polite and expert in car servicing.

Professioneel, persoonlijk en deskundig.

Fijne garage, denken goed mee, vriendelijk en deskundig. Altijd goed bereikbaar, strakke planning en een duidelijk verhaal. Wel op tijd zijn om een afspraak in te plannen, zitten snel vol. Aanrader.

Fantastisch vriendelijk en snel

Altijd aardig en snel en vakkundig geholpen

Prima!

Goede analyse, prima reparatie

Uitstekend!

Harteveld is al sinds 1963 Saab-dealer. De liefde voor het merk (en de auto's uiteraard) is bijna voelbaar aanwezig. Vol vertrouwen geef ik mijn Saab 9.5 bij Harteveld in handen (als er wat mankeert en dat is zelden).

Uitstekende en snelle service!!

Mijn eerste ervaring met deze voor mij nieuwe garage is zeer voorspoedig verlopen!

Prima garage en service

Na de jaarlijkse beurt, nieuwe banden en wat kleine reparaties (onder garantie) kan ik weer lekker op pad met de Saab. Aanrader voor iedere liefhebber van het merk.

De Saab kwaliteit zit ook in zijn medewerkers .

Zie boven

Wat rijdt ie weer lekker!

Terug van weggeweest. Na een verhuizing is mijn SAAB jarenlang bij een lokale garage in onderhoud gegaan, maar ik ben blij met de terugkomst naar Harteveld voor (achterstallig) onderhoud en juist ook preventief onderhoud op basis van leeftijd en kilometers. Er moest echt wel wat gebeuren, maar wat een verschil. Dank!

Betrouwbare Saab-specialist met passie voor het merk

Uitstekende service, echte garantie en zeer deskundig en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader voor elke Saab liefhebber!

Zeer vriendelijk geholpen.

De aangegeven problemen met de auto zijn netjes onderzocht en naar behoren uitgevoerd. Zeker een aanrader en een garage waar mijn Saab in onderhoud blijft!

De APK keuring en een paar onderhoudspunten zijn uitstekend uitgevoerd

Werkzaamheden altijd goed, afspraak duurt lang

Betrouwbare, meedenkende garage en personeel. Vriendelijk en deskundig. Er zijn wel twee nadelen: het duurt lang voor dat je een afspraak kunt maken en de parkeermogelijkheden bij de garage zijn matig tot slecht.

zeer goed

Zij geven een goede service en komen de afspraken goed na. Zijn ook vakkundig.

Harteveld is top!

Kort voor een vacantie vroeg ik of ik bepaalde zaken moest laten nakijken. Prompt volgde het advies, nader ingevuld, dit zeker te doen. Meteen werd een afspraak gemaakt en kort daarna uitgevoerd. Service van Harteveld! Niet te geloven!

Top service en ze staan altijd voor je klaar

Ken Harteveld autobedrijf al jaren en ben erg tevreden over hun service en kundigheid.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker