• Reden bezoek Andere reden

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht! Eerst 1250 geven voor de inruil auto, helaas kwamen we er toen nog niet uit. Vervolgens daalt de auto die we wilden kopen in prijs en geven ze ineens maar 700 terug. Slechte zaak vink en Evag.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De slechtste receptie die ik in 40 jaar heb gezien.\r\nHet kan ze allemaal echt geen zak schelen. Ze zeggen maar wat. De garage zal hopelijk zijn werk wel deskundig doen. Ik was er voor het eerst maar ga niet meer terug.\r\nDe mogelijkheid van excuses kennen ze blijkbaar niet.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanmiddag even langs geweest voor after sales service\r\nTop geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag mijn nw Ford Mondeo afgehaald en met spijt afscheid genomen van mijn vorige Mondeo\r\nInruil prijs wat weinig maar zo voelt het altijd denk ik maar een mooie prijs met extra\'s voor de nieuwe\r\nAflevering verliep wat moeizaam maar alles toch nog goed gekomen.\r\nGeduldig personeel wat de tijd voor je neemt\r\nStaan open voor bepaalde specifieke wensen\r\nZeker een aanrader zoals ik het voel\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daags na een uitgevoerde motocraft servicebeurt sloeg 7x de motor af bij loslaten van het gaspedaal. Wel enigszins frustrerend na een servicebeurt , maar kon onmiddellijk worden geholpen. Slecht vastgedraaide bougies alsmede verstopte filters bleken de oorzaak te zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, alleen moet u niet via het scherm in de wachtkamer steeds een prijs laten zien die veel goedkoper is dan wat u echt rekent en van te voren ook meld in uw brief. Dat is best wel frustrerend voor uw klanten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed,en klant vriendelijk bedrijf,en personeel,zeer gemotieveerd.\r\nDe gehele fam,.rijd al jaren FORD(AL 70 jaar.),zonder problemen,en als die er zouden lost,het bedrijf het ALTIJD met tevredenheid.\r\nEn deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al 20 jaar klant eerst via bedrijf en nu privé

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al 41 jaar klant bij Ford. Bij Vink en Evag begonnen in 1975 tot\r\n2005,toen verhuist naar Barendrecht,nu weer terug in Vlaardingen.\r\nPrima bedrijf, kom er graag , altijd tot volle tevredenheid geholpen.\r\nFijn personeel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi, netjes, vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het maken van afspraken verloopt tot tevredenheid.\r\nOnderhoudsbeurt prima in orde.\r\nTijdens het wachten op de auto goede verzorging met koffie.\r\nVriendelijk personeel Alan de receptie.\r\nMinpuntje was de lange wachttijd voordat de auto klaar was.\r\nDuurde ca. 1,5 uur.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden met Vink & Evag. Heb al 2 jaar ervaring met het bedrijf en alles is naar wens.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Klantvriendelijk en deskundig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aankoop was prima leuke onderhandeling ,de service bij eerste beurt was ook prima .

Jan Evertsenweg 6

3115JA Schiedam