Hadden voor de ochtend een busje nodig. Geen enkel probleem! Snel geregeld. Nieuwe Mercedes busjes ook rijd fantastisch
Alles stond op tijd klaar afhandeling ging snel terugbrengen goedgeregeld en alles goed afgehandeld na controle snel borg terug
Zeer goed geregeld
Nvt
Staff and service are excellent
Na aanvraag was snel de gewenste auto beschikbaar. Duidelijke communicatie en goed vervoer.
Prima service, duidelijk en nette tarieven
Fijne ‘samenwerking ‘. Als vanouds. Graag volgend jaar weer.
Ik had online bij Inqar een kleine vrachtwagen, die je met een B rijbewijs nog mag besturen gehuurd. Ik kreeg al snel een bevestiging binnen dat dit in orde was. De huurprijs en borg zijn prima prijzen. Bij aankomst stond de wagen al klaar voor mij. Na de administratieve afhandeling even alle schades doorgenomen en ik kon gelijk vertrekken. Voor het eerst zat ik in een Mercedes en wat rijdt dit prima zeg! Na afloop de wagen weer ingeleverd en wederom even de schade-beoordeling. Vervolgens werd er gezegd dat het resterende bedrag de volgende dag weer op mijn rekening zou staan minus de huurprijs en evt teveel aan km. Dat was het enige kleine minpuntje, de volgende dag bleek uiteindelijk 5 dagen te duren, maar het geld was wel weer teruggestort. Ook via de mail goed op de hoogte gebleven met de afwikkeling van de huur, dus wat mij betreft een zeer goed en nette bedrijf met vriendelijk personeel.
Zeer vriendelijk en erg behulpzaam.
Al een aantal jaren huur ik met regelmaat, voor langere perioden, voertuigen bij INQAR Dallinga. Service staat zeer hoog aangeschreven en bij pech en/of schade wordt er altijd snel en correct gehandeld. Het bedrijf is erg coulant en flexibel, ook als er met spoed gehandeld moet worden. Alles gewoon dik in orde en zeker aan te bevelen.
Prima service, afgesproken tijden, vlotte retournering van het bedrag. Mooie ruime wagen.
Alles is goed geregeld en duidelijk uitgelegd.
Leuk personeel, voor langere huur kan je goede afspraken maken en ze zijn flexibel. Gewoon al langere tijd goede ervaringen mee.
Prima geholpen door zeer vriendelijk personeel. Afwikkeling ook uitstekend. Binnen 24 uur het restbedrag van de borg terug gestort op mijn rekening. Ik heb geen kritiekpunten. Dus, een topbedrijf.
Vriendelijk, duidelijke uitleg en prima verhuis bus.
Vriendelijk, duidelijke uitleg. Te voren extra advies omtrent ophaal tijd.
Mijn enige minpuntje is toen ik hem ophaalde kon ik 557km rijden. Toen ik hem terug bracht kon de volgende 640 km rijden.
Schone en nette voertuig stond klaar. Nette werkplek. Administratie ging gemakkelijk en was duidelijk. Betaling, eveneens de mails met schaderapporten, informatie en voorwaarden. Uitleg gekregen over het voertuig met een inspectie ronde. Bij inlevering duidelijk mail ontvangen en snelle teruglevering van de borg op de bank.
Prettig en snel geregeld.
Zeer behulpzaam, denken mee en zijn flexibel
Vorig jaar voor het eerst een personenbus gehuurd voor een familieweekend. Erg fijne bus, prima geschikt voor onze familie -incl. minder mobiele mevrouw van 80+. Voor deze 2e editie van ons familieweekend dezelfde bus gevraagd en gekregen, erg fijn. Contact met verhuur is vriendelijk en vlot. Men denkt ook met ons mee.
Mooie goede auto's en vriendelijk behulpzame medewerkers.
Ik had een dag een auto nodig. Online inplannen en ik kreeg een prima auto mee. Ook de afhandeling was prima na het inleveren.
Auto stond klaar zoals gevraagd. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Samen de auto bekeken op eventuele schades en uitleg gekregen over werking van de laadklep. Inleveren ging even makkelijk en prettig. Ik haal hier volgende keer weer een auto
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.