Reparatie binnen een dag klaar …..
Afspraak is altijd makkelijk te maken, werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd, bij extra werkzaamheden wordt je eerst gebeld. Een berichtje als je auto kan worden opgehaald en dan ook nog schoon!!! Top bedrijf, ben een zeer tevreden klant bij hun met meerdere auto's.
volledig betrouwbaar en kijken kostenbewust naar de reparatie, duidelijk in belang van de klant.
aardig personeel , goede monteurs , duidelijke afspraken en rekening .
Zeer tevreden. Vriendelijke mensen en goede service.
Goede advies, service, kennis en kunde! Zeer tevreden met jullie
Vanuit gaande dat de airco alleen bijgevuld moest worden,bleek de condensdroger kapot. Ondanks dat het van de monteur zijn laatste werkdag was voor zijn vakantie en de drukte, hebben ze op dezelfde de condensdroger vervangen! Zo ontzettend fijn! Dus bedankt voor de goede, snelle service!!
Altijd vriendelijk, behulpzaam en lost je probleem altijd goed en snel op.
Heel erg vriendelijk
afspraken na gekomen en gebeld bij meerwerk
Enkele weken auto gebracht ivm een irritant geluid bij het starten en wegrijden. Mankement prima opgelost. Kreeg keurig een sms je dat auto gereed was. Bij het ophalen werd netjes uitgelegd wat het probleem was. Ton
goede ervaring sinds enkele jaren
Na motorpech mijn Ford Focus naar deze garage in Oudenbosch gereden. De motor was dusdanig inwendig beschadigd, zo bleek na onderzoek, dat deze vervangen zou moeten worden, hetgeen op dat moment een te kostbare zaak voor mij zou worden. Het onderzoek werd niet in rekening gebracht. Vriendelijke mevrouw van adminstratie bood mij aan, dat ik naar het treinstation kon worden gebracht, om verder terug te rijden naar mijn woonplaats.
Kessel bericht vooraf de additionele werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na overleg worden de werkzaamheden netjes uitgevoerd. Aanvullende vragen worden netjes opgepakt en afgehandeld. Gewoon goed!
Deskundig professioneel vriendelijk personeel
Garage denkt mee en is geen glaspaleis waar je voor de hoofdprijs een gloednieuwe leenauto mee krijgt. Je wordt ook niet uit de werkplaats verbannen. Een garage van vroeger waar je geen nummer bent en niet verder komt dan de balie, zoals bij de meeste grote concerns.
Bekend met status onderhoud van mijn auto.
Fijne afspraken te maken en komen afspraken na.
Helemaal goed
Direct contact met het personeel, dus korte communicatielijnen. Duidelijkheid ver wat ze voor werk leveren. Redelijke prijzen voor zover ik kan zien.
Alleen positieve ervaringen
Prima service en vriendelijke mensen.
Wij hadden een leuke auto van een particulier ter overname op het oog, maar wilde extra zekerheid. Via Carprof Kessel, een "aankoop keuring" op de auto laten uitvoeren. Hiermee kwamen een aantal punten naar boven waar iets aan moest gebeuren. Dankzij de deskundigheid van chef werkplaats, hadden wij vertrouwen in de aankoop! Inmiddels is de auto aangekocht en in onderhoud bij Carprof Kessel.