Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken regelmatig vriendelijk en betrouwbaar personeel. Klanten waarderen de heldere communicatie en het gemak van afspraken. Er wordt vaak melding gemaakt van transparante prijzen en eerlijk adviezen. Het algemene beeld is dat de service betrouwbaar en klantgericht is.
Een prettige en vriendelijke gastvrije garage. Die degelijk en snel het nodige aan de auto uitvoerd, om je snel weer op weg te helpen.
28 February 2026
Ron
Den Haag
Prima geholpen bij de aankoop en de auto is perfect afgeleverd.
25 February 2026
René
Beuningen Gld
Auto gekocht en eigen auto ingeruild. Was prettig zakendoen. GEEN mooie verkooppraatjes, maar eerlijk verhaal. Kregen nette inruilprijs. Zeker voor herhaling vatbaar.... maar eerst kilometers maken met onze aankoop
9 February 2026
rene
apeldoorn
Hulp en service prima. Zelfs gewoon in weekeinde kun je bellen en wordt gekeken hoe hulp-ondersteuning geboden kan worden.
3 February 2026
Pierre
Valburg
Wij kwamen vroeger (voor onze verhuizing) al jaren voor onderhoud aan onze auto's bij Hoogsteder. Daar zijn we ook altijd heel tevreden over geweest. 10 jaar geleden hebben ze op onze verzoek een tweede hands gezinsauto voor ons gezocht en gevonden waar we tot de dag van vandaag nog erg blij mee zijn. Toen de andere auto onlangs vervangen moest worden, hebben we hen wederom gevraagd een geschikte vervangende auto te zoeken. En binnen 2 weken hadden we een hele leuke en fijne tweede hands auto in ons bezit. We hadden niet beter durven dromen.
2 February 2026
Annemieke
Malden
Levertijd had sneller gemogen. Verder prima
26 January 2026
Fred
Amersfoort
Erg prettig dat er nog betrouwbare garages zijn. Hoogsteder is daar 1 van. Afspraak is afspraak. Veel kennis en kunde. Wij komen daar al meer dan 30 jaar en gaan daar ook niet meer weg.
29 December 2025
Gerbert
Zetten
Aardige mensen, goede service
13 December 2025
Maikel
OOSTERHOUT GLD
ben al jaren klant en heel tevreden
3 December 2025
Marja
NIJMEGEN
Snelle service en aflevering na aankoop. Doordat ik plots zonder auto zat, werd.de.auto binnen een week opgeleverd. TOP! Ook is voor de oplevering een nieuwe accu geplaatst omdat de garagehouder de.accu te zwak vond. Super, en nu ga ik genieten van de voor mij nieuwe occasion? Dank jullie voor jullie deskundige hulp.
27 November 2025
André
HANDEL
Alleen maar goede ervaringen.
12 November 2025
Thea
Nijmegen
Aardige mensen en goed geholpen
6 November 2025
Angelique
Kerkdriel
Vanaf het begin is er goed gecommuniceerd over wat er aan onderhoud nodig om de auto zo goed mogelijk te laten rijden Verder is er veel algemene kennis aanwezig waardoor het betrouwbaar overkomt
30 October 2025
Wim
23 October 2025
Marco
Oosterhout
Nieuwe auto gekocht, en andere ingeruild. Erg goed geholpen.
16 October 2025
Robert
Elst
Prettig en vriendelijk geholpen. Informeel, maar toch zakelijk.
12 October 2025
Remco
Utrecht
Een tweedehands auto gekocht en netjes afgeleverd. Stond zelfs binnen bij het afhalen. Hier kun je prima naartoe.
12 October 2025
Henny
Bunschoten
Werden professioneel geholpen.
11 October 2025
Nieuwenhuis
Landsmeer
Apk en service erg prettig en snel
3 October 2025
Denise
Nijmegen
Fijn vriendelijk familiebedrijf. Komen afspraken na.
26 September 2025
Carla van den Berg
Ruurlo
Voor het eerst een eigen auto gekocht. Zonder afspraak langs geweest om auto vd website te bekijken. Vriendelijk ontvangen. Bellen nog even op als je een afspraak maakt voor een proefrit. Weinig poespas, stralen vertrouwen uit naar de klant. Beantwoorden vragen op initiatief vd klant. Als je geen vragen stelt krijg je weinig informatie. Top service door gekochte auto rijklaar te maken voor de vakantie. Snelle afhandeling doordat ze de auto direct op naam zetten. Fijn dat ze alle gebreken herkennen en proactief vervangen zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
30 August 2025
Steven
Verkoper: duidelijk Afspraken: goed nagekomen
29 August 2025
Diny
Arnhem
Als leasemaatschappij maken wij regelmatig gebruik van het Kentekenloket bij Garage Hoogsteder voor het overschrijven van kentekens.
31 July 2025
International Carlease
Oosterhout
Sinds ik kort hier woon en Hoogsteder bij mij spreekwoordelijk om de hoek zit voor een apk keuring naar hen gereden. Eerder al had ik online een afspraak geboekt. Vriendelijk ontvangen en met een leenfiets weer vertrokken. Later in de middag werd ik gebeld door Jos Hoogsteder met de melding dat de ruitenwissers vervangen dienen te worden, waarop ik zei dat dat akkoord was. De auto weer opgehaald en het rapport in ontvangst genomen en tevens de factuur. Wat is alles toch duur aan het worden. Ik had een set ruitenwissers incl. de btw 60 euro. Bizar wat er tegenwoordig voor producten, wat dan ook, betaald moet worden.
30 July 2025
Gerbert
Oosterhout
Voor een APKkeueing kon ik er terecht. Gelijk een jaarlijks controle en naast kleine reparaties, overleggen ze wanneer er extra's kosten gemaakt zullen worden. Klantvriendelijk, top
26 July 2025
Paul