Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig duidelijke afspraken en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle, vakbekwame uitvoering en een vriendelijke, meedenkende benadering. De algehele ervaring is zeer positief, met nadruk op vertrouwen en kwaliteit.
Zoekopdracht perfect uitgevoerd. Andere auto met hoge instap gevonden. Johan en Monique nogmaals bedankt!
18 October 2021
Marcel
Dedemsvaart
Vriendelijke persoonlijke benadering. Goede service en nooit verrassingen achteraf. Mochten er onverhoopt onverwachte kosten zijn wordt je altijd vooraf op de hoogte gesteld.
10 October 2021
Derkjan
Radewijk
Mij auto wordt de dag van de grote beurt en APK gehaald en na afloop weer teruggebracht.
4 October 2021
Sandra
Balkbrug
Zeer duidelijk, normale prijs,legt alles goed uit voor aanvang wat er stuk kan zijn Beld dan op wat de prijs ongeveer word klantvriendelijk !
30 September 2021
Freddy
Balkbrug
Prima geregeld. Goede communicatie. Duidelijk in wat er gaande is en wat oplossingen zijn. Auto weer goed in orde!!
27 September 2021
Peter
Ommen
Online een afspraak gemaakt voor de Apk keuring van de camper. We werden keurig op de afgesproken tijd geholpen en konden binnen no time onze weg vervolgen.
19 September 2021
Fré
Appelscha
18 September 2021
Klaas
Balkbrug
Prima analyse, fijn terugkoppeling. Kortom goede service.
15 September 2021
Everard
Balkbrug
Goede service en een hart voor de klanten, maar een belletje met mijn probleem en wordt geholpen op de manier O ik dat had voor gesteld top sevice
13 September 2021
Gre
BALKBRUG
Goede service, altijd snel geholpen. Denkt met je mee.
13 September 2021
Esther
Balkbrug
Altijd een aardig contact, en hulpvaardig. Prettig om bij deze garage te zijn. (Ik kan de deskundigheid niet beoordelen, omdat ik er zelf de ballen verstand van heb, maar ik denk dat de deskundigheid goed is. Verder vind ik de kosten al gauw hoog, maar dat komt omdat ik een laag maandelijks inkomen heb.)
5 September 2021
Jan Dielissen
Veeningen
Prima service en goede vakkennis, een enkele keer is de diagnose niet direct goed.
5 September 2021
Persoonlijk contact !
26 August 2021
Mvdb
Oosterwolde fr
Al jaren vaste klant , dat zegt al genoeg,
23 August 2021
Rieta
Nieuwleusen
Laten zo als het nu gaat.
Beveelt niet aan
23 August 2021
Dick
Balkbrug
- zeer correct - klantvriendelijk - niet opdringerig - geduldig/ nemen alle tijd/ daar gaat rust van uit - veel keuze - zoeken alle informatie voor je op die je wilt - auto werd ook vandaag weer perfect afgeleverd, zowel van buiten als van binnen door een professional gepoetst ( het kan niet anders dan dat die z’n werk met passie doet - toegankelijk/laagdrempelig - hebben veel keuze - de cappuccino’s doen de rest Kortom als we op zoek gaan maar een auto is het eerste adres waar we kijken: van der Linden auto’s in Hoogeveen. Vandaag weer geslaagd
17 August 2021
Siebe en Rita van der Pol
Hattem
Al jaren goede ervaringen mee
11 August 2021
Jos
9 August 2021
Henk koning
Dedemsvaart
Super geholpen en ook nog snel
29 July 2021
D Rotman
Balkbrug
kon meteen terecht met een lekke band, was supersnel klaar!
6 July 2021
Melanie
Balkbrug
We hadden een afspraak gemaakt en na wat tegenslagen onderweg kwamen we 1 uur te laat bij onze afspraak, we werden heel gastvrij ontvangen en door hun goede voorbereiding en service hebben we een heel mooie auto gekocht waar we nog jaren in willen blijven rijden. Dank aan alle medewerkers van het autobedrijf van der Linden.
24 June 2021
J.A.H.
Lansbergen
Snel een afspraak. Snel het probleem geïdentificeert. Snel de reparatie en vervanging uitgevoerd. Alles deed het weer prima. Herinering gestuurd voor een APK. Erg attent.
23 June 2021
JEM
Balkbrug
Goed bedrijf waar de klant met vriendelijkheid wordt behandeld. Vakkundige garage waar ze mee denken en niet zomaar iets vervangen. Gewoon een top garage.
18 June 2021
Wilbert