Geweldige service

Auto moest een grote beurt en een APK moest hebben ik had geen vervoer van de garage naar huis en ik slecht ter been ben en niet zo ver kan lopen heeft Pascal me naar huis gebracht en de dag erna heeft hij de auto naar mij thuis gebracht en heb ik hem terug naar de garage gebracht. Dat doen ze ook niet bij elke garage. Dit is wat ik noem een echte goede service

Heel goed

Klantvriendelijk

Auto ingeruild

Mijn Fiat 500 Cabrio heb ik bij Pascal Knapen Weert ingeruild voor een wat jongere Fiat 500. We komen uit het midden van het land en kenden dit bedrijf niet. De communicatie was correct, er werd snel en adequaat gereageerd op mijn vragen. Ik kreeg een hele nette prijs voor mijn auto en mijn nieuwe kreeg ik spic en span met een jaar garantie. Heel tevreden over de klantvriendelijkheid van dit bedrijf (Gijs)!

Snel geholpen

Prima en vriendelijke service

De grote beurt aan de Ford focus wagon is netjes afgehandeld.

tijdig SMS-bericht van afspraak

Vriendelijke, snelle service

Afspraak voor een APK gemaakt voor mijn 10 jaar oude auto. Normaal wil men daar bij andere garages nog wel eens allerlei andere zaken 'vinden' die niet in orde zijn. Met een dito rekening. Hier blijft de APK gewoon een APK zonder bijkomende kosten. Heel fijn, mijn klandizie hebben jullie vanaf nu. Thanks!

Altijd heel correct!

Komen hun afspraken na, doe n moeite om je auto weer piekfijn in orde te maken. Denken mee met het meegeven van een leenfiets / leenauto;)

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Krachtig

Als je ze nodig hebt zijn ze eerlijk en realistisch in planning en komen hun afspraken na. Geen verrassingen. Gewoon eerlijk. Een vertrouwd gevoel met je auto.

Zoals gewoonlijk TOP service!

Ik kan weer niets anders schrijven als dat wij weer een topservice hebben mogen ontvangen! Pascal en zijn team weten waar ze het over hebben en zo niet, word het gewoon voor je uit gezocht. En dat alles met een grote glimlach op het gezicht. Hier mag menigeen bedrijf zich een voorbeeld aan nemen!

Vriendelijk en deskundig personeel.

Betrouwbaar adres voor je auto.

Prima serice

Er was veel aandacht voor het probleem bij mijn Mini (band liep langzaam leeg).

Goed alleen altijd te druk dus niet op tijd gereed

Jammer dat het onderhoud soms niet dezelfde dag kan worden afgehandeld.

Apk en onderhoud bedrijfsauto

We zijn zeer tevreden.

Onze MGF uit 1997 is voor de APK gekeurd.

Nieuwe parkeersensor Cupra Leon

Fijn een garage waar je met een Cupra ook terecht kan! Een hele goeie ervaring gehad. Duidelijke offerte vooraf. Vriendelijke medewerkers die goed werk leveren! Zeker een aanrader! Ze zien mij zeker terug!

Al jaar en dag dik tevreden.

Vriendelijk en kundig personeel!

Zij doen wat ze beloven

Altijd goede service zoals afgesproken

Zeer snel geholpen

Duidelijke afspraken, op tijd gebeld vóór extra noodzakelijk onderhoud

snelheid van keuring was perfect

De prijs voor een APK keuring was wel heel erg hoog. 70euro zijn er wel 20 meer als bij mijn vorige garage.

Aan te bevelen garage

Snelle service, eerlijk en vriendelijk personeel. De garage ligt centraal

Alles flexibel en naar wens

Helaas geen prijsopgave vooraf.

Goede service en een zeer goed advies voor een snelle levering van een trekhaak 8

Top service!

Mijn Golf was aan een grote beurt en APK toe en dat hebben ze weer netjes gedaan. Er waren wat kleine dingen en die zijn vooraf etjes gemeld en opgelost. Top bedrijf!

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert