Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten consequent vriendelijk personeel, behulpzame service en eerlijke communicatie waarderen. De garage wordt gezien als betrouwbaar, met snelle probleemoplossing en transparante prijzen. Veel klanten tonen vertrouwen en komen terug voor onderhoud, en raden de garage aan. De algehele tevredenheid is hoog en terugkerende klanten komen regelmatig langs.
Afgelopen zaterdag kregen wij onze Ford Kuga 2.5 ST-Line PHEV afgeleverd. Zowel voor de testrit als ook de aflevering werd door de verkoper de tijd genomen. Onze vragen werden eerlijk beantwoord en afspraken werden nagekomen. Wat ons betreft een bedrijf die haar klanten ook weer graag ziet terugkomen. Wat ons betreft is Jos Kallen Auto's een aanrader.
24 August 2026
Monique
Gulpen
Telefonisch een afspraak maken op de afspraak dag de auto brengen voor een service beurt en na een telefoontje weer ophalen. Het personeel is vriendelijk en bereid om probleempjes op te lossen.
22 August 2026
Frans
Ulestraten
Ze nemen de tijd voor ons. Dringen ons niets op. Hele goede service, vriendelijk. Auto top afgeleverd met duidelijke uitleg. Ron heeft nog moeite gedaan om onze 2e auto te verkopen. Niets dan lof.
21 August 2026
Jo
Merkelbeek
Alles is volgens afspraak verlopen
16 August 2026
Hub
Hulsberg
Fijne eerste auto gekocht. Auto ziet er goed uit. Prijs was goed en de service was uitstekend.
7 August 2026
Julien
Meerssen
Al jaren tevreden klant. Zeer betrouwbare garage, zowel voor aankoop als onderhoud.
4 August 2026
Fré
Maastricht
Proefrit samen met verkoper vind ik erg prettig
31 July 2026
Monique
ULESTRATEN
Zie bovenstaande
27 July 2026
Danny
Bunde
Koppeling vervangen volgens afspraak voor mijn wat oudere toyota Door de jarenlange ervaring steeds weer met vakundig gerepareerd.
27 July 2026
Leon
Meerssen
Zeer vriendelijk . Alles netjes verzorgd zelfs meer voor afleveren gedaan dan verwacht.
18 July 2026
Ramona
Simpelveld
Goede Service, snel handelen, Apk keuring wordt voor je geregeld, Vakmensen werken er in dit Bedrijf, kwaliteit en vakmanschap staan hier bovenop . Groetjes Arnaud van Golde
10 July 2026
Arno
Maastricht
Zeer goed in service en behandeling van de klanten. Correct in afspraken.
2 July 2026
Huub Smeets
Valkenburg aan de Geul
Zelfs geholpen met wat buiten de garantie viel van de auto die ik gekocht hebt. Leenauto gebracht mijn auto meegenomen voor het probleem op te lossen en dan ook nog niet voor hoeven betalen. Nou, waar gebeurd dat dan nog ? Dankjewel Bram ,
2 July 2026
Marco
Geleen
Snelle goeie service. Vergissing in de banden gemaakt maar meteen opgelost. Top
24 June 2026
Nicole
Geleen
Gewoon goed, dat is niet meer zo gewoon. Deze medewerkers weten veel van auto's, denken ook wel eens out of the box en begrijpen dat je auto belangrijk is. Dus, snel en doelgericht repareren en onderhouden. En tegen mijns inziens eerlijke tarieven.
19 June 2026
Richard
12 June 2026
Marlie
Ulestraten
Mijn ervaring, het geven van de juiste en vertrouwelijke informatie. Komt bij mij zo over.
10 June 2026
Joost
Meerssen
Alles naar wens verlopen.
12 May 2026
Richard
Ulestraten
Niet alleen een verkoper maar ook liefhebber van zijn product dat hij verkoopt. Alles naar wens verlopen zonder gedoe ( tot nu toe) Zeker een aanrader.
9 May 2026
Marco
Fijne, snelle, klantvriendelijke service
7 May 2026
Juiliette
Moorveld
Top, fijne ontvangst, open gesprek... goede keuze gemaakt
1 May 2026
Linda Damen
Born
Na melding van het probleem, kon ik al vrij snel terecht. Daar kan menig merk dealer nog een puntje aan zuigen.
19 April 2026
Wieke
Ulestraten
Ik kom er meer dan 10 jaar, en ben een tevreden klant. De vaste monteur heeft mijn Volvo in goed onderhoud en denkt met je mee. Niet alles zomaar vervangen hij overlegt en geeft duidelijk en goed advies.
18 April 2026
Jos H
Geleen
Na de eerste ervaring met het kopen van een auto voor dochter zeer gecharmeerd van de info van die auto die we kregen en de vriendelijke afhandeling ervan, had ik besloten mijn eigen auto ook hier in het onderhoud te brengen. Nu er nood aan mijn auto was is deze zeer goed opgelost. De auto werd gehaald en het probleem werd snel gevonden. Je word heel goed geïnformeerd over alles. De auto loopt weer prima. Mijn onderhoud blijft hier. Tuurlijk het moet allemaal betaald worden, maar dat is heel transparant, maar service en vriendelijkheid vind je niet meer bij de merk garage. Kortom zeer tevreden. Keep up the good work.
17 April 2026
Erik
Heerlen
Goede service en betrouwbare adviezen
15 April 2026
Leon