Laden reviews...
310 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven consequent een vriendelijk en behulpzaam team aan. Duidelijke uitleg en goede communicatie komen vaak naar voren, samen met een eerlijke prijsstelling. Veel klanten waarderen de flexibele planning en nazorg. Over het algemeen is de ervaring positief, professioneel en klantgericht.
Goede vakkundige, alerte en vriendelijke klantgerichte garage, tegen een redelijke prijs. Ben zeer tevreden, we zijn er als gezin met 3 auto's
24 June 2026
Jet Van Horssen
Etten-Leur
Ook als ik geen afspraak heb, word er snel even gekeken of ik kan blijven rijden of dat het raadzaam is om een afspraak te maken.
24 June 2026
Ingrid
ETTEN-LEUR
Wij hebben een gebruikte Peugeot 2008 gekocht bij Vakgarage Etten-Leur. Wij zijn vriendelijk geholpen en ook de werking van de auto is goed en geduldig uitgelegd.
22 June 2026
Jan
Martens
Voor mijn probleem ben ik zo snel mogelijk geholpen.
22 June 2026
Emese
Roosendaal
De auto is door omstandigheden gehaal en gebracht met dank
21 June 2026
Leo .P.van der Wulp
Wordt prima geholpen
20 June 2026
Jac
Etten-leur
Perfecte service ervaren bij aankoop auto
20 June 2026
Jos
Bergen op zoom
Vriendelijk en gastvrij personeel. Ik ben heel goed geholpen door Daan. Ik ben helemaal blij met mijn aangekochte nieuwe auto.
18 June 2026
Tineke
Breda
Goede service! Gezellig en dat is ook belangrijk! En vooral eerlijk!! Wij kopen hier ale onze auto's !
18 June 2026
Renato
Etten-Leur
Bezoek aan de Vakgarage voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Citroën C3 Aircross. Zoals altijd weer prettig, klantvriendelijk en vlot geregeld! Vakgarage Ossenblok, al bijna 40 jaar mijn vaste adres!
17 June 2026
Chris Schikan
17 June 2026
Jack
Sprundel
Fijne mensen die samen met.jou kijken naar een oplossing en meedenken Bij de zoektocht naar een auto ook regelen bedragen voor inruil. Geen gedoe maar gewoon eerlijk.
13 June 2026
Sonja Audenaerd
Goede garage
13 June 2026
Carel Kerremans
Sprundel
De meeste garages zijn opgekocht door de grote jongens, je bent daar een nummer, geen mens. Bij de Vakgarage Laten ze je rondlopen, komen na een tijdje vragen, waar bent u naar op zoek? Dan gaan ze je gericht helpen. Zo vonden wij onze andere auto vorig jaar. Een automaat, gewoon benzine, niks elektrisch. Had een keer een vraag, je gaat even er naar toe en ze helpen je meteen met een vrolijke glimlach. Voor ons niet meer naar de grote reuzen, maar de persoonlijke service!
10 June 2026
Marty en Tineke
Goede snelle service
9 June 2026
Marion
Etten-Leur
Niet zomaar ga ik vanuit Breda naar deze garage voor onderhoud en reparaties aan mijn auto. Hun klantvriendelijkheid, meedenken en service schept vertrouwen. Alleen geen 5 sterren omdat nergens en nooit iets of iemand 100% perfect is.
8 June 2026
J
Breda
Ze zijn altijd bereid om mee te denken, de service is perfect en vriendelijkheid is hier nog te vinden
7 June 2026
Ellen
Kaatsheuvel
Wederom mijn auto gekocht bij Vakgarage Etten leur. Altijd goed overleg, klantvriendelijk en denken graag met je mee. Zowel voor onderhoud als aanschaf nieuwe auto.
4 June 2026
Chantella
Roosendaal
Wij konden vrij rond lopen en bij iedere auto waarin we geïnteresseerd waren werd uitleg gegeven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een kopen van een auto. Tussen door werden we verrast met een drankje naar keuze.
4 June 2026
V.J.G. Blanken-Kreuze
Hendrik-Ido-Ambacht
I can recommend this garage.
30 May 2026
Artur
Tilburg
Mooie vakgarage, prettig ontvangen en ongedwongen. Dhr hielp ons vriendelijk, nam ruim de tijd. De auto is in samenspraak op de dag van wens klaar gezet.
27 May 2026
Familie Ketelaars
Udenhout
Je wordt daar nog behandeld als klant en niet als een nummer. Ongedwongen en correct.
26 May 2026
Marius