Super!

De altijd vriendelijke medewerkers hebben ee ook deze keer weer voor gezorgd dat alles perfect is geregeld!

Vriendelijk en goede service

Klant gericht, goed advies en altijd vriendelijk

Top service

Onze auto daar gekocht super vriendelijk ontvangen en alles keurig netjes afgehandeld! Een garage waar je nog als klant wordt gezien onze complimenten!

Zeer positief.

Plezierige ontvangst, geen opdringerige verkopers. Goede voorlichting door eigenaar, wat tot een aankoop heeft geleid.

Geweldige service

Altijd goed geholpen

Klantvriendelijk en goede service

Wij zijn goed geholpen, duidelijke uitleg. Minpuntje is dat na aankoop van de auto, er 2 onbenoemde terugroepacties liepen op het voertuig. Maar ook dit wordt weer netjes opgelost.

Dik tevreden.

Geen opmerkingen.

Gewoon goed!

Makkelijk afspraak maken, leenauto beschikbaar, altijd bereid tot advies. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Ga zo door

Altijd goede service

• Klantvriendelijkheid

Goede service maar vooral vriendelijk personeel

Kom er al jaren en nog geen spijt van

Fijne garage, vriendelijke mensen

Vaktechnisch prima in orde, overleggen als er problemen worden geconstateerd en wat de kosten zijn om het op te lossen.

vakkundig en klantvriendelijk

Als klant van voormalige citroen dealer en huidige vakgarage zeer tevreden betreffende service en vakkennis

• Klantvriendelijkheid

tevreden op weg naar huis

heel goed geholpen en tevreden op weg naar huis

• Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk, denken altijd mee hoe ze de klant het beste van dienst kunnen zijn.

Een kleine schade is keurig gerepareerd (je ziet er niets meer van) voor een zeer redelijk bedrag. De 10% kortingsbon voor de eerste onderhoudsbeurt, was ik vergeten in te dienen bij het betalen van mijn factuur. Op mijn verzoek werd deze achteraf alsnog verrekend.

vriendelijk, behulpzaam en netjes

Wij hebben er al 5 auto s gekocht naar te vredenheid.

• Klantvriendelijkheid

Een aanrader voor service en aankoop van een auto!

Goede service en erg klantvriendelijk!!

• Klantvriendelijkheid

Heel vriendelijk personeel en prima garage

De auto rijd weer perfect. Prima breng- en haalservice zodat ik niet in de zaak hoef te wachten. Prima geregeld

Kwaliteit

Prima kwaliteit en service gericht

Een hele goede service

De aandacht en tijd die ze voor je nemen is uitstekend net als de service die ze geven

Altijd alles goed geregeld

Goed voor elkaar

positive ervaaring

klantvriedelijk en behulpzaam

• Klantvriendelijkheid

Duidelijk en heldere communicatie en staan open voor mogelijkheden

Kwaliteit van onderhoud en nazorg is hoog.

• Klantvriendelijkheid

Fijne garage. Goed personeel. Alleen wachttijden voor reparatie duurt wel erg lang helaas.

Mon Plaisir 100

4879 AT Etten-leur