Laden reviews...
111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een duidelijke trend van vriendelijke, efficiënte en transparante service. Klanten melden consequent duidelijke uitleg en betrouwbaar vakwerk. Veel lof voor flexibele planning en eerlijke prijzen. Al met al wordt de ervaring als betrouwbaar en bevredigend beschreven.
service op en top echt een aanrader Groeten uit Best
13 September 2026
Ronald
best
Rico heeft ons heel goed geholpen met de koop van mijn dikke bak de Opel corsa,en is heel professioneel. Super goed geholpen en ik zou hier zeker altijd terug gaan.
12 September 2026
Manon
Zegge
Vakgarage van de Wal denkt met je mee, is flexibel en snel. Vriendelijker dan bij deze Vakgarage zijn ze nergens!
11 September 2026
tosca van eekelen
Geldrop
Duidelijke en snelle communicatie. Helder over de kosten. Goede service
10 September 2026
Nico
BEST
Je wordt vriendelijk ontvangen met n kopje koffie en een goed gesprek in een vertrouwde sfeer! Auto’s volop aanwezig, de keuze is reuze . Ik wilde een kleine auto en ging voor de toyota aygo! Ter plekke alle papieren geregeld zodat ik met nieuwe auto naar huis kon rijden , Top!
7 September 2026
Keet
Utrecht
Mijn auto kwam voor de keuring. Maar was nog niet aan de beurt. Daarom kreeg ik ‘n leenfiets mee naar huis. Tijdens de keuring wat kleine mankementen geconstateerd. Maar die moesten voor de goed keuring opgelost zijn. Dus dat werd meteen gedaan. Sjappo!!!!!! Toen ik terug kwam om de auto op te halen was hij weer geheel in orde . Bedankt mensen van VAKGARAGE .van.de.WAL.
6 September 2026
Willem
Best
Zeer snel, flexibel en meedenkend
2 September 2026
Peter
oirschot
De door jullie bestelde buitenspiegel werd snel geleverd en geplaatst, zonder daarvoor een afspraak te maken.
30 August 2026
Elly
Oirschot
Duidelijke uitleg, afspraken en communicatie
27 August 2026
Yvonne
Goirle
goede voorlichting denken mee
17 August 2026
Jjh Geene
oirschot
Je wordt er altijd goed geholpen, als je voor reparatie komt kunnen ze meestal wel al een schatting maken wat de kosten zijn en als je voor een hele kleine reparatie komt, waar je op kunt wachten, staat de koffie altijd klaar.
15 August 2026
Jos
Oirschot
Ben nieuwe klant,snel en vriendelijk geholpen,problemen opgelost,fijne garage
5 August 2026
Corry
Goed en vriendelijk geholpen
2 August 2026
Ruud
Oirschot
Goede service en kennis Geen overtrokken gedoe maar onder het motto doe gewoon dan doe je al gek genoeg Leuk en vriendelijk personeel is er
1 August 2026
John
Best
Wij hebben onlangs een 2e-hands Kia Sportage gekocht bij van de Wal Oirschot. Wij zijn uitstekend geholpen door Rico ook al stond de auto nog niet helemaal klaar voor een proefrit (hij moest nog worden gepoetst) konden we toch langskomen. Direct de auto gekocht en een week later stond hij klaar om op te halen, keurig gepoetst van binnen en buiten, alle krasjes waren verdwenen en zelfs gevonden deukjes waren er uit gehaald. Apk en onderhoud waren ook keurig uitgevoerd zoals afgesproken. Alles bij elkaar een supernette garage en mocht ik dichter bij wonen zou ik zeker ook langs gaan voor mijn reguliere onderhoud.
30 July 2026
Gregor
Delft
Een Mercedes C-Klasse gekocht hier.
23 July 2026
Collin
Grave
Super geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto. Goede verkoper die zijn afspraken nakomt.
20 July 2026
Martin
Mijnsheerenland
Auto aangeschaft. Personeel denkt pro-actief no-nonsense mee.
16 July 2026
Sander
Eindhoven
Mijn eerste auto gekocht bij van de wal helaas een ongeluk gehad. Van wal gebeld en hebben geholpen met de afwikkeling van de auto. Helaas was de auto totaal los verklaard. Rico is op zoek gegaan voor een andere auto en die heb ik gekocht. Autobedrijf van de Wal is geen vijf sterren waard maar 10 sterren. Wat een top bedrijf. Heel erg bedankt voor alles.
10 July 2026
Jolanda
Boxtel
Werd netjes gebeld over welk onderhoud uitgevoerd diende te worden na een eerste inspectie. Alles volgens afspraak gedaan, rekening volgens afspraak. Personeel bijzonder vriendelijk
2 July 2026
Jack
Oirschot
Je wordt altijd netjes en eerlijk behandeld
1 July 2026
Rinus
Best
Heldere uitleg over wat gaat gebeuren. Houden zich aan afspraken en zorgvuldige toelichting van wat gedaan is.
21 June 2026
Roger
Best
Als nieuwe klant direct geholpen, niet gelijk kosten in rekening brengen voor het stellen van een diagnose. Vriendelijk personeel en men komt de afspraken na en geen verrassingen.
21 June 2026
Frans
Oirschot
Zeer behulpzaam en meedenkend.
19 June 2026
Peter