Gastvrij ontvangen en goeie, eerlijke mensen en service! Rico heeft mij heel goed geholpen en geadviseerd.
Geïnformeerd naar een anti-marter kastje om schade door marters te voorkomen. Maandagochtend gebeld en dinsdagmiddag was het kastje al ingebouwd. Ik kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie.
Al 15 jaar laat ik mijn auto's bij een Vakhandel onderhouden. Ik ben zeer tevreden over de service. Van de Wal schiet er echt bovenuit.
B2B zaken mogen doen met Rico van Vakgarage Van de Wal uit Oirschot. We hebben een goede deal kunnen maken voor de aankoop van een Volvo XC60. Ik was onder de indruk van de snelle afhandeling en het vertrouwen wat in ons gesteld was ondanks dat we elkaar nooit eerder gesproken hadden. Ik zou zeker weer zaken doen met deze Vakgarage en kan deze garage dan ook zeker aanraden.
Fijne mensen, je wordt er netjes geholpen.
Vakgarage van de Wal heeft veel van een vijf sterren Michelin keuken. Goed is niet genoeg, een tevreden klant moet minimaal zeer tevreden naar huis gaan en trots zijn op een tot in de puntjes onderhouden bolide. Perfectie tot in de details. Steeds met oog voor de klant maar ook voor kansen om de techniek nog beter af te stemmen op de mogelijkheden van de auto.
Prima fijne mensen helpen je meteen
zeer goed.
⸻ Wij hebben onlangs een Opel Cascada gekocht en zijn ontzettend tevreden. Het bedrijf heeft speciaal voor ons deze auto gezocht en wij zijn heel fijn geholpen. Betrouwbaar bedrijf met vriendelijk en kundig personeel – zeker een aanrader!
Wij zitten daar keigoed.
Denken met de klant mee.
Prima geholpen!! Ga zeker terug
Het contact is prettig en de service is accuraat en zeer goed.
Snelle hulp bij een moeilijk te verhelpen storing aan mijn auto, heel vriendelijke medewerker die mij geholpen heeft en ook een goede onderhoudsservice aan mijn auto (Mercedes) heeft laten geven! Kortom zeer tevreden als klant en zeker aan te bevelen!
Vriendelijke ontvangst, op tijd geholpen en een nette prijs!
Een tiptop ervaring met dit bedrijf. Communicatie verliep soepel en afhandeling van de koop voorspoedig met een grote klantgerichtheid.
uitstekend
Ik laat mijn auto bij vakgarage van de Wal met een gerust hart achter. Eerlijke communicatie, geen verrassingen achteraf. Aandacht voor zowel de auto als de klant. Prima garage.
Goede communicatie en je wordt vriendelijke te woord gestaan. Altijd al onderhoud laten doen daar en pas een auto aangekocht, verder ziet er verzorgd uit. Ga zo door!
Als de auto gewassen terug was gekomen misschien wel een nog hogere beoordeling
Binnenrijden met een probleem, wordt direct opgelost. Aardige, kundige mensen. Echt super!
Waar maak je het nog mee dat je direct geholpen wordt en dat het probleem ook z.s.m. opgelost wordt? Bij Vakgarage Van de Wal dus! Vriendelijk en (des)kundig personeel, een goede service en altijd oog hebbend voor het 'probleem' van de klant. Bij Van de Wal is de klant nog echt 'koning'.
Er moest onverwacht veel gebeuren aan mijn auto, desondanks hebben ze gezorgd dat mijn auto op tijd klaar was.
Werd vriendelijk en deskundig ontvangen. Alles werd goed uitgelegd. Dezelfde week nog geholpen waardoor we weer met plezier rondrijden. Top!
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot