Laden reviews...
Review overzicht
22 April 2019
claudia kockelkoren
Nieuwe Wetering
Ben hier al enige jaren in onderhoud met mijn auto en heb vorig jaar een leuke, jonge Seat Ibiza gekocht bij de firma Straathof. Helemaal happy mee!
5 December 2018
Cynthia
Nieuw Vennep
Bedrijf denkt dat je wandelende pinautomaat bent eerst450 euro 3 maanden later weer 1200 en 1500 km verder wederom 1200euro
Beveelt niet aan
26 November 2018
Wim Brandt
Leiden
In 2012 een Renault Kangoo tweede hands aangeschaft en tot op heden met veel plezier in gereden en altijd goed onderhouden door Vakgarage Straathof. Nu noodgedwongen door ziekte auto ter inkoop aangeboden en er een leuk bedrag voor terug mogen krijgen. Echt top mensen bij Straathof, dank daarvoor.
26 October 2018
Eric Braam
Leiden
Prima bedrijf totdat.... Gebruikte auto aangeschaft, na lang dubben toch besloten deze te kopen daar ons op het hart gedrukt werd door de verkoper dat ze zich altijd coulant opstellen mochten er toch onverwachte kosten optreden ook al zou dat net buiten de Bovag garantie periode vallen. Helaas / uiteraard, 14 dgn na de garantie periode ontstaat er een defect en mag ik 700 euro afrekenen ( Bij een Vakgarage bij mij in de buurt). Nu geeft men niet thuis en is de 6 mnd Bovag garantie de grens. Erg jammer en een gemiste kans om je reputatie als klantvriendelijk bedrijf waar te maken.
Beveelt niet aan
26 January 2018
J. de Munnik
22 June 2017
anoniem
Al bijna 20 jaar klant bij Straathof, voor aanschaf/onderhoud/reparatie en inruil. Alles tot volle tevredenheid, geen wanklank in het hele traject te horen. Zekerheid boven alles voor mij bestaat er geen ander garage bedrijf meer!!!!!!!!!!!!!
29 March 2017
Hans Wensveen
Uitgeest
Eerlijke deal, geen gladde praatjes, onderscheidt zich in de markt van bandentrappertjes. een man een man een woord een woord. faire prijs zowel inruil als gebruikte auto, Arjan chapeau !!
26 July 2015
roelofarendsveen
19 May 2014
Christiaan Borstlap
Rotterdam
Goed advisering en bieden van alternatieve oplossingsrichtingen.
2 May 2014
Peter Kanbier
Leiderdorp
30 April 2014
Jan Opdam
Roelofarendsveen
WE HEBBEN BIJ EEN VORIG BEDRIJF EEN AUTO GEKOCHT DAT BLEEK EEN MISKOOP TE ZIJN. TOEN ZIJN WIJ DOOR AANRADEN VAN ANDERE KLANTEN BIJ DIT BEDRIJF GEKOMEN EN DAT WAS GELIJK EEN GOED GEVOEL WE WERDEN ERG GOED GEHOLPEN EN GEADVISEERD EN HEBBEN EEN ANDERE AUTO GEKOCHT BIJ HUN.
25 April 2014
Gerard.L.A.P. v.Haestregt
15 April 2014
Charles van der Heide
Noordwijkerhout
Het is een klantvriendelijk bedrijf dat: - meedenkt - goede service geeft - afspraken nakomt
8 April 2014
Ernst Steenbergen
8 April 2014
HC Jansen
6 April 2014
J. Gressie
Astrid Godefrooi
Nieuw Vennep
Ben al jaren klant, zeer tevreden. Snel, goede service, geen flauwekul en verstand van zaken.
Jeroen Bongers
Haarlem
Service is prima je word goed en deskundig en zeer vriendelijk geholpen
B Van der Zwet
4 April 2014