Laden reviews...
80 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De vele beoordelingen geven een consistente positieve ervaring weer over meerdere bezoeken. Klanten waarderen duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en vriendelijke, vakkundige medewerkers. De service wordt als efficiënt, transparant en eerlijk omschreven. Over het algemeen blijft de indruk positief en betrouwbaar.
Alles conform mijn verwachting
13 June 2026
Theo
Uithoorn
Vriendelijk, goed geholpen, betrouwbaar. Maken hun naam echt waar, Vakgarage.
12 June 2026
Carolien
vriendelijk
4 June 2026
maarten Alkemade
Uithoorn
Garage waar de klant nog koning is. Altijd tijd voor een vriendelijk praatje. Prijzen zijn netjes. Afgeleverd werk is prima in orde. Dit is gewoon nog een garage waar de klant netjes en vriendelijk wordt behandeld.
1 June 2026
Pol
Uithoorn
Ze hebben altijd tijd om je even te helpen als er iets is. Geven duidelijke adviezen. Super aardige vakprifessionals. Kortom: een aanrader!
29 May 2026
Judith Beuse
Fijne meedenkende garage.
13 May 2026
Mark
Uithoorn
Altijd tijd voor vragen of spoedjes, kapotte lamp , nieuwe accu etc. Snel vriendelijk en vakkundig geholpen!!
12 April 2026
Onne
Amstelveen
Word altijd heel prettig en persoonlijk geholpen. Ik kan altijd terecht als er wat is en de het personeel is zeer vakkundig
11 April 2026
Maud
Houten
volledig tevreden over de keuring en grote beurt.
24 March 2026
Theo
Amstelveen
We werden direct geholpen met een leenauto toen onze auto op zaterdagmiddag panne kreeg. Maandagmiddag was de auto klaar en hij rijdt weer als een zonnetje. Bedankt voor de uitstekende service!
15 March 2026
Marijke
Amstelveen
Er wordt goed geluisterd, overlegd en gecommuniceerd!
2 March 2026
Ria
Uithoorn
Wij ervaren het als een vakkundige garage met een zeer vriendelijke behandeling.
25 February 2026
Bob
Amstelveen
Al jaren ben ik vaste klant bij Euser. Mijn ervaringen zijn allemaal positief.
24 February 2026
Michiel
Aalsmeer
Al jaren tevreden klant.
19 February 2026
Jan-Arie
Amsterdam
Ze proberen je altijd goed en netjes te helpen. Ze hebben mijn auto voorzien van een nieuwe apk en grote beurt.
11 February 2026
Pascal
Uithoorn
Afgelopen week helaas een accuut probleem met onze auto. ‘S ochtends naar Euser gereden en die hebben me meteen geholpen. Wat er aan de hand was bleek kostbaar en ik kon wel huilen maar de mensen van Euser waren empathisch, dachten mee en hebben alles vakkundig opgelost.
7 February 2026
amstelveen
2 February 2026
Martijn
Amstelveen
Elke auto die we gekocht hebben komt hier vandaan en we komen hier ook al jaren voor onderhoud, naar volle tevredenheid.
31 January 2026
Eric
Uithoorn
Eric denkt mee alles in goede banen te leiden!!! Super blij mee.
29 January 2026
Brenda
Uithoorn
Vandaag eerste keer voor onderhoud geweest. Duidelijke communicatie en uitleg. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de werkzaamheden. Fijne garage met eerlijke prijzen en duidelijk vakmanschap! een aanrader!
21 January 2026
Marcel
Amstelveen
Prettige sfeer word goed en vakkundig te woord gestaan. Reparatie goed uitgevoerd. Dikke prima alles
21 January 2026
Patrick
Amstelveen
Zeer positief. Heb het gevoel dat we hier echt geholpen worden.
18 January 2026
Coen Sr.
Hoofddorp
Bij Vakgarage Euser Vermeij krijg ik altijd een duidelijk advies over eventuele werkzaamheden, waardoor ik een goed besluit kan nemen.
14 January 2026
Alie
Uithoorn
Onze twee auto's in onderhoud. Eerlijk, correct, betrouwbaar en stukken fijner en sneller dan merkdealers. Geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Daarom is de garage van Erik Euser MIJN garage !!!!
29 December 2025
Roland
Uithoorn
Wij zijn al sinds 1 februari 2000 het vertrouwde adres in Uithoorn en omstreken voor het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of voor onderhoud en reperatie. Sinds 2014 zijn wij aangesloten bij de Vakgarage.
Vakgarage is de oudste garageformule van Nederland met meer dan 350 universele autobedrijven die allemaal lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden.
Al ruim 30 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren.
Door de grootte van het netwerk is er bij u altijd een Vakgarage in de buurt waar u kunt rekenen op SERVICE met hoofdletters tegen een eerlijke prijs.
De 10 sterke punten van Vakgarage:
Altijd een persoonlijke benadering
Een exacte prijsopgave vooraf
Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
Lid van BOVAG
APK-keuringsinstantie
Gecertificeerd volgens Vakplan
Vakmensen werken aan uw auto
Bij meerwerk altijd overleg met de klant
Landelijk servicenetwerk
Wij zorgen dat u mobiel blijft
Koningin Maximalaan 4
1421NT Uithoorn