Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de garage om zijn uitstekende service en vakmanschap. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren en staat klaar voor kleine dingen. De reviews benadrukken duidelijke communicatie en meedenken bij problemen. Alls in all lijken klanten tevreden en raden de garage aan.
5 April 2019
Lianne Luiten
Naarden
zeer goede ervaringen met deze garage. met kleine dingen zoals lampjes of andere storingen kun je altijd direct terecht. zeer bekwaam en servicegericht en denken goed mee.
1 April 2019
Marleen Sanderse
Heel goed!
17 July 2017
Sebastiaan Westerweel
Naarden
Zeer positief. Ik kwam langs voor een aankoopkeuring. Betreffende monteur liep de auto nauwkeurig langs. Toen ik vertelde waar de verkoper het laatste onderhoud had gedaan (dat was bij een garage in de buurt) ging de monteur er even langs met de auto voor meer informatie! Kortom: superservice.
12 June 2017
19 November 2015
Onne Groenveld
Eddy M. Kluijver
Bussum
zeer behulpzaam geweest met inruil auto. Verder prima onderhoudsbeurten en reparatie.Zeer betrouwbaar.
R. Hardjowijono
Huizen
H Berkers
Johannes Bronder
Rina Stuijt
Haarlem
Een garage met uitstekend vakmanschap. Erg klant vriendelijk . en geef warm gevoel aan de klant. daar mogen ze erg trots op zijn
16 November 2015
ria sliedrecht
utrecht
TOP, en daardoor soms als enige minpunt: een late afspraak, hoewel de eraring is dat ze er alles aan doen om zsm een afspraak te maken!
14 October 2015
Peter van Eerdenburg
naarden
Topgarage met vriendelijk en vakkundig personeel.
23 April 2015
Els Leijs
Bussum
Fantastische service. Wij hebben een 19 jaar oude Volvo 850, zijn daar zeer zuinig op. En dan aangereden worden door een bestuurder die net zijn rijbewijs had en geen voorrang verleende. Vakgarage Eekhof heeft er voor gezorgd dat de verzekering de auto niet total loss is verklaard en dat de auto gerepareerd kon worden. Dankzij de enorme inzet van Jan! Helemaal super. Hier gaan al onze auto\'s nu heen.
9 March 2015
Marceline Kwee
1 February 2015
Tjep Hoekstra
Hilversum
25 September 2014
D. Albach
Naarden
Een zeer vriendelijk bedrijf, echt een geweldige bedrijf met een gouden team dus wie dit niet vindt dat leg dan echt aan je zelf ,en wij denken als er wat is zeg het dan, want dan staat het team echt voor je klaar. ze verdienen het echt om garage van het jaar te worden.
11 June 2014
Familie Lukas
Laren nh
dit bedrijf heeft een oudere man (mijn vader, heel veel geld (meer dan 250 euro ) in rekening gebracht voor werk dat niet eens met sukses opgeleverd is.
Beveelt niet aan
2 June 2014
Frans van der Veer
Naarden
Vriendelijk, recht door zee, altijd een eerlijk advies en het klopt nog ook (tot nu toe)
8 October 2013
Daan Rolandus
Naarden
Ik ben erg tevreden met de persoonlijke aandacht, het meedenken en de service.
23 September 2013
Nico Kooij
Bussum
een geweldige bedrijf vriendelijke altijd staan ze klaar voor je.
17 July 2013
Ben Lukas