Erg vriendelijk en tevens erg duidelijk in uitleg mbt uitgevoerde werkzaamheden en aankomende items
Prima, volgens afspraak.
wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen
Correct.
Fijne ervaring met Patrick de Wit
Vakmanschap is meesterschap bij Schmitz
Eerlijke service
Al jaren met 2 auto’s klant Zeer tevreden over communicatie en verloop van alles. Van auto brengen tot ophalen.
Zoals altijd... afspreken... langsbrengen... uitleg over wat er gaat gebeuren... tussendoor even uitleg wat er nog bij gaat komen... wachten met een koffie oid aan de leestafel en klaar is m'n auto... Kosten dit keer hoger dan verwacht ivm vervanging Accu en meer arbeidstijd aan auto an sich. Ennn... wéér blij dat ik rij! :-)
Altijd vriendelijke mensen goede service. Ze zijn betrouwbaar nog nooit iets naars meegemaakt kom er al 10 jaar.
Top...Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wat ik als consument wel lastig in beeld vind te krijgen is hoe nu bij een een defect aqm een voertuig de dekking exact is als een component binnen garantie defect raakt. Waar heb je dan als consument recht op.. A een nieuw component, B een 2e hands component. Daarnaast is de vraag of je garantie hebt als je een vervangend component krijgt.
Een eerlijke betrouwbare vakgarage waar de klant nog klant mag wezen.
Al jaren een heel goede ervaring met deze garage.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan . Ze zijn kundig en houden zich aan de afspraken.
Uitsluitend positief
Zeer correct en deskundig
Altijd in een vriendelijke atmosfeer geholpen.
Onderhoudsbeurt, netjes gebeld wat de gebreken zijn en wat ze kosten. Uitstekende service.
Nvt
Voor mijn de best garage tot nu toe, helpen je goed en ze zijn heel duidelijk wat ze hebben gedaan. Toppers ga zo door ..... Een tevreden klant
Deskundig en flexibele service
Verder geen opmerkingen