Nu twee keer geweest en heb geen klachten
Fijne samenwerking
Hendrik belt als er speciale dingen moet gebeuren, hij doet het in overleg
Ervaring klantvriendelijk en proffesionele reparatie
Fijne vakkundige mensen,waar wij al div auto,s gekocht hebben en laten onderhouden.Makkelijk om afspraak mee te maken,en reparatie of a.p.k. verloopt altijd vlot.
Al jaren bedienen zij hun klanten op een betrouwbare en betaalbare wijze. hulde voor deze service.
Moet telkens terugkomen omdat ze zaken niet afmaken zoals afgesproken. Lijkt ze niet te interesseren dat jij hier dan weer vrij voor moet nemen. Sorry kan er niet vanaf. 1 capabele monteur slechts, de rest niet.
waar gewerkt word worden ook wel eens fouten gemaakt. wij lossen dit altijd zo gouw mogelijk op. meestal kan dit ook gewoon op zaterdag, door vakantie kon dat deze keer niet. jammer dat wij hier dan zo hard op afgerekend worden. Hendrik eigenaar
Een hele goeie garage en ze hanteren een correcte prijs betreffende onderhoud en reparatie. Betrouwbaar, wat ze beloven doen ze, en goed, heel goed zelfs. En altijd op/binnen redelijk kort termijn, indien voor mij noodzakelijk direct. Denken mee en komen met een betaalbare oplossing. Ik kan mijn oudere auto - waar ik heel blij mee ben - langer blijven rijden door hen. Aanbevelen? Jazeker; ook mijn dochter gaat met haar nieuwe/eerste auto voor onderhoud naar dit bedrijf. Zoek geen luxe showroom of wachtruimte/kantine want dat is er allemaal niet!
Prettig geholpen.
100% volgens afspraak.
Al jaren vaste klant met 4 auto's in onderhoud. Top garage !
Vriendelijk en eerlijke garage
Duidelijke uitleg over reparatie. Afspraak even bellen indien auto gereed is was even vergeten ? Klantvriendelijk .
Ik had aan het eind van de middag een lekke band, maar kon de volgende middag al komen om de band te wisselen.
Prima vaklui. Altijd leenauto beschikbaar is zeer praktisch.
Kom al jaren bij deze garage en bevalt goed. Worden altijd netjes geholpen.
We hebben een mooie en goeie auto gekocht bij Garage Wassenaar. We werden goed geholpen. Komt goed over..
geen aanmerkingen op deze garage.
Prima service, snel geholpen
Zeer goede service en vakmanschap. Al meer dan 40 jaar klant naar volle tevredenheid. Gaan vast niet naar een andere garage.
Goede service! En snel!
Prima garage bedrijf, ze zijn open en eerlijk. Niet te moeilijk. Je kan altijd binnen stappen voor een vraag oid.
Heemraad Witweg 2
1678 HJ Oostwoud