Al jarenlang een zeer tevreden klant
Top!!
goede service, snel geholpen deskundig personeel
Staan altijd voor me klaar,behulpzaam en vriendelijk,kan niet beter wensen
Reparatie kundig en naar wens uitgevoerd. Keuring voor APK deskundig en uitgebreid gedaan , defecte uitlaat die aan vervanging toe was is vervangen. Hier over is vooraf contact met mij opgenomen.
Het ziet er van buiten en binnen misschien uit als hobbyruimte, maar het is een prima garage voor allerhande onderhoud aan uw auto.
Kapotte accu, net voor sluitingstijd. Ontvangen door zeer vriendelijke mensen, werdt gelijk geholpen. Nieuwe accu erin gezet en kon weer verder!
prettig contact. auto binnen een dag klaar.
Goed, eerlijk en vakbekwaam.
Een goede garage met fijn personeel.
Met meerdere auto's geweest. Altijd vriendelijk behulpzaam en duidelijk. Geen poespas en vertellen precies hoe t is. Liefde voor auto's
Snel en goed geholpen. Ook de leenwagen was bes hikbaar. Contact was goed
Bij pech onderweg was 1 telefoontje genoeg we zijn opgehaald en thuis gebracht. De auto is gerepareerd en die hadden we 1 1/2 dag later alweer terug. Wij vinden Vakgarage Ton Blokker een top bedrijf.
Vriendelijk personeel, behulpzaam en eigenaar ook aanwezig
ik ben goed geholpen en het adblue probleem is op professionele wijze aangepakt, met duidelijke uitleg hierover.
Ondanks een verkeerde datum van mij, kon ik mijn auto alsnog laten keuren.
Wij zijn al jaren een tevreden klant
Eerlijke, vriendelijke mensen met een hart voor het product en een luisterend oor voor de klant
Goede monteurs
Vakgarage Ton Blokker is een garage waar men nog weet wat service is. Er loopt geen "witte jas rond" Je hebt direct contact met de monteur. De monteurs ken hun klanten ook. Meestal kun je direct geholpen worden. Er is vervangend vervoer aanwezig. De kwaliteit van hun werk is ook goed.
Al jaren zijn we zeer tevreden over de uitstekende service. Zonder afspraak kan ik voorrijden en wordt er bijna direct even meegekeken, en zo mogelijk het euvel verholpen, of binnen een paar dagen een afspraak als het iets ingrijpender zaken betreft.
Prima garage
Het vervangen van een startmotor werd direct uitgevoerd toen het bestelde binnen 24 uur aanwezig was.
Snel , vriendelijk en behulpzaam.
Wij zijn zeer tevreden met de service van vakgarage Ton Blokker. Altijd een eerlijk verhaal en meedenken. Topgarage!
Ceresplein 8
1764HD Breezand