Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een hoge tevredenheid over Narcodent. Veel patiënten kwamen met angst voor de tandarts, maar het vriendelijke personeel en de narcose maakten het behandeltraject geruststellend. Er is duidelijke uitleg en nazorg, wat gewaardeerd wordt. Over het algemeen zijn de ervaringen positief.
Ik ben onder volledige narcose geholpen aan mijn gebit, waarbij twee tanden/kiezen zijn getrokken en meerdere vullingen zijn vervangen of nieuw geplaatst. Omdat ik in mijn jeugd een paar echt nare ervaringen heb gehad bij de (school)tandarts, voelde elke afspraak jarenlang als een enorme drempel. De angst en spanning zaten diep. Juist daarom was de mogelijkheid om alles onder narcose te laten doen voor mij een enorme opluchting. De behandeling verliep volledig stressvrij en zonder angst — iets waarvan ik eerlijk gezegd nooit had gedacht dat het voor mij mogelijk was. Hoewel het tussen mij en de tandarts waarschijnlijk nooit meer helemaal goed komt, heb ik nu eindelijk een manier gevonden die voor mij wél werkt, en dat voelt als een bevrijding. Kortom: een professionele, veilige en vooral heel geruststellende ervaring. Voor iedereen die net als ik kampt met tandartsangst: dit kan echt het verschil maken.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar Narcodent, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen)
5 December 2025
anoniem
Prettig door het gerust stellen vooraf en de gehele behandeling onder narcose gedaan. Helemaal niks van gemerkt en ben nu 2 weken verder en gaat eigenlijk nog steeds prima. Wel een beetje last natuurlijk.
1 December 2025
Prettig
30 November 2025
anoniem
17jl een behandeling onder narcose ondergaan, 17 randem/kiezen laten trekken en prothese gekregen. Het enige nadelige aan de gehele behandeling was dat de afspraken voor mij enigzins uitliepen, waardoor er bij mij "hoogspanning" ontstond. Op het moment het personeel dit doorkreeg ben ik heel lief appart in een ruimte gezet met een medewerkster die mij gerust stelde en moed in bleef praten, waar ik anders waarschijnlijk vertrokken was. Eenmaal aan de beurt een super lief narcose team, wat mij stap voor stap vertelde wat ze gingen doen. Eenmaal uit de narcose, mocht ik al vrij snel naar huis. Ook nadien is alles me enorm meegevallen en raadt ik het iedereen met een angst voor de tandarts zeker aan!!!
anoniem
Een hele goede kliniek. Je hoeft niet lang te wachten op je beurt. Het personeel is goed. Ze spreken Engels en leggen alles tot in detail uit. Ze beantwoorden al je vragen. Ik heb een kunstgebit onder narcose laten plaatsen. Alles was pijnloos. Ik viel in slaap en werd wakker met nieuwe tanden. Ik kan deze kliniek iedereen aanbevelen.
anoniem
Goede ervaringen. Wel daarna kon ik moeilijk terecht vanwege drukpunten. De rest van de pijn zal er wel bijhoren.
anoniem
Eindelijk een tandarts die de tijd nam om me uitgebreid dingen uit te leggen. Eerlijk en open advies gaf en me de tijd gaf om hier beslissingen in te nemen. Ook de nazorg was zo goed, ik voelde me echt gezien en eens niet *lastig, moeilijk, zeurend" Niets dan complimenten voor deze tandartsen en hun assistentes
anoniem
Zeer goed ervaren, goede begeleiding, behandeling onder narcose nadien niet misselijk en totaal geen pijn gehad nadien, zeker een aanrader TOP!!
anoniem
Lang niet bij tandarts geweest, na ruim een week met kiespijn hier terecht gekomen. Fijn geholpen
anoniem
Alles perfect verlopen. Achteraf geen pijn gehad en genezing is snel verlopen. Goede service en top gedaan.
anoniem
Vriendelijke benadering en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben gekregen waar we voor kwamen.
12 November 2025
anoniem
Ik zag er zo tegen op en jullie waren zo lief
11 November 2025
anoniem
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en als er vragen zijn wordt daar ook tijd voor gemaakt.
10 November 2025
anoniem
Beter dan kunnen verwachten!
7 November 2025
TOP
anoniem
Eindelijk na jaren niet meer naar de tandarts geweest, is mijn gebit weer helemaal goed en niks van de behandeling gemerkt. Een paar dagen later terug moeten komen om mijn vullingen gelijk te maken, weer heel nerveus maar zowel de tandarts als de assistente zo lief en geduldig dat het toch gelukt is.
anoniem
Omdat ik angst heb voor de tandarts was ik opzoek naar een praktijk waar ik onder narcose kan worden behandeld. Nou, die heb ik gevonden. Zeer leuke en aardige tandartsen en assistenten, die alles stap voor stap uitleggen en je begeleiden en geruststellen. Gaat het niet, nou dan wachten ze even. Na een behandeling van 3 uur was mijn gebit weer schoon en in orde daarna ging ik bij de tandtechnieker Bas. Mijn nieuw plaatje zit als gegoten en na 3 dagen kon ik al weer normaal eten. Het is dat ik maar 5 volle sterren kan geven maar had er ook 10 gegeven
anoniem
De dag van het trekken van het gebit was prima. De nazorg niet
Rotterdam
3 November 2025
18 October 2025
anoniem
Onder narcose boven en onder getrokken. Iedereen was zeer betrokken, vriendelijk en duidelijk. Goede nazorg vanuit Narcodent en tandarts uit Terheijden. Aanrader voor mensen die bang zijn. Mij is alles reuze meegevallen.
anoniem
Prima ervaring, alles goed uitgelegd. Niets gevoeld van de behandeling. Zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.
anoniem
Wat ze zeggen komen ze na heel belangrijk
anoniem
Prima op mijn gemak gesteld voor zover dat kon. Wakker worden na narcose en weer een compleet gebid.
anoniem
Goede inlichting van te voren en Goede nazorg
13 October 2025
anoniem
Mijn dochter was degene die behandeld is. Tot aan de behandeling en de behandeling was top! Echter hadden we een nacontrole afspraak staan, deze hadden we afgezegd ivm dat haar opa sterven lag, met erbij vermeld dat we zelf contact op zouden nemen. Word ik toch nog gebeld die dag, ik neem op, omdat we door verschillende zorginstelling gebeld werden. Erbij verteld dat het niet uitkomt, met de situatie. Word er toch nog verteld we bellen altijd. Erbij verteld, als er iets was geweest hadden we echter echt wel zelf gebeld. Echter is haar opa om 17.00 uur die avond overleden. Dit was voor haar en voor ons een hele nare ervaring. Hadden per e-mail ook de bevestiging gehad dat de afspraak geannuleerd was. Vind dit echt een mis communicatie. En denk niet dat deze situatie elke dag voorkomt. Vooraf en tijdens de behandeling, zou ik het echt aanraden. En het is natuurlijk ook zo dat je een groot gedeelte van de kosten zelf moet betalen. Wat niet vergoed word door de zorgverzekering. Vind dat dit dan niet had mogen gebeuren. Hopelijk word hier wel iets meegedaan, zodat dit niet bij iemand anders hoeft te gebeuren.
13 October 2025
anoniem
Narcodent is dé narcose tandarts. We zijn een gespecialiseerde tandarts die tandheelkundige zorg verleent onder narcose. Dit betekent dat jij als patiënt door de behandeling heen slaapt, zonder bewust te zijn van wat er gebeurt. Deze aanpak is vaak een uitkomst voor mensen die extreme angst voor de tandarts hebben, een lage pijndrempel hebben, of bepaalde medische of psychische aandoeningen. Vanuit Oosterhout (Noord-Brabant), Culemborg, Rotterdam, Geleen en Waalre helpen wij onze patiënten op een persoonlijke, professionele, en geruststellende manier.
De Waard 5
4906BC Oosterhout