Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat vakbekwaam personeel, vriendelijke service en heldere communicatie centraal staan. Betrouwbaarheid en aandacht voor planning komen herhaaldelijk terug, samen met vakkennis en kwaliteit. Klanten waarderen eerlijk advies en de professionele aanpak. Over het geheel genomen wordt ZiZo Campertechniek gezien als een betrouwbare partner voor camperonderhoud en upgrades.
Voor de inbouw van een airco zijn wij via internet uitgekomen bij ZiZo. Al met het eerste telefonisch contact viel ons de vriendelijkheid gelijk op. Naast de inbouw van de airco heeft Zizo ook nog een aantal kleine zaken in de camper hersteld en veranderd. Dit naar volle tevredenheid. Gelijk maar een nieuwe afspraak gemaakt voor APK en kleine beurt. Wij kunnen u dit bedrijf van harte aanbevelen.
3 February 2022
Sjaak
Alphen aan den Rijn
Wij komen graag bij ZIZO, voor alle werkzaamheden, wij komen hiervoor graag uit zuid West-Brabant. Voor spoedreparaties probeert men altijd iets te regelen zodat je gerust op vakantie kan, en we spreken uit ervaring!!. Tekst en uitleg over nieuw geplaatste accessoires, of als je bent geïnteresseerd in accessoires worden relaxt beantwoord. Tijdens het wachten is er een lekker bakje koffie en er hangt een gezellige sfeer!! Van ons krijgen ze zeker een 10 !!!
21 January 2022
A.A.H van Peperstraten
Fijnaart
Goede ontvangst, goede koffie, duidelijk uitleg uitgevoerde werkzaamheden. Komen zeker terug.
20 January 2022
Jacques Schepers
ROOSENDAAL
De eigenaar, Hans neemt altijd de tijd voor je. Is duidelijk, geen gezeur. Kan deze zaak zeker aanraden. Met vriendelijke groet......Bart
18 January 2022
Bart
PAPENDRECHT
Onze camper ge-update Gas installatie Max fan Gasveren v h hefbed Keurig uitgevoerd de rekening kwam maanden later. Super bedrijf waar je camper in goede handen is.
24 December 2021
Nico en Jeannette Van Klinken
HENDRIK-IDO-AMBACHT
De man die alles kan... op gebied van Campers kan hij je alles uitleggen. Mijn elektronische hart van mn oudere Camper had t begeven. Hans heeft alle aansluitingen omgeleid en weer aangesloten met relais en 1 schakelaar. Nu ben ik verlost van een oude stalen bak met ingewikkelde kwetsbare en defecte verouderde electronica en is mn Camper voorzien van een storingsloze en voordelige oplossing. Beter als t was !! Dat was nog niet eens t beste... de gastvrijheid en omgang is van t hoogste alure. U zult t hier absoluut mee eens zijn ! Zizo... das weer keurig opgelost.
2 December 2021
A.H. Wardenaar
Bergen op Zoom
opwaardering laadvermogen naar wens afgehandeld.
12 November 2021
Edwin
Prima bedrijf
11 November 2021
F.S. Commerell
Dordrecht
Buitengewoon prettige zaak waarbij goed meegedacht wordt, ook bij ongebruikelijke wensen, en dat alles voor een schappelijke prijs! Van harte aanbevelenswaardig.
10 November 2021
Robbert
Frankrijk
Vriendelijke en deskundige mensen.
28 October 2021
Arie
Poortugaal
Altijd goede, vriendelijke duidelijke en zeer deskundige uitleg
27 October 2021
John Philips
Gouda
Ook meedenken om samen te kijken of het goedkoper kan.
26 October 2021
Peter
Dordrecht
Een aantal jaren komen wij met onze camper bij Zizo en worden iedere keer weer verrast door de hartelijkheid en deskundigheid.
23 October 2021
Snelle, vriendelijke deskundige mensen
18 October 2021
Jan
Den Bommel
Top bedrijf, helpt je zo snel mogelijk. Begrijpt wat een camperaar nodig heeft.
12 October 2021
Nico
Hendrik Ido Ambacht
Je wordt vriendelijk correct behandeld
25 September 2021
Cor vd Werfhorst
Elspeet
Al diverse keren bij Zizo geweest voor plaatsen schotel, levelsysteem, zonnepanelen voor mijn camper. Prima service !
13 September 2021
Paul
Spijkenisse
Prettige mensen. Op vrijdagmiddag nog een klus voor mij gedaan. Deskundig. Weten wat ze doen. Denken mee.
10 September 2021
Jeroen
Dordrecht
Duidelijke afspraken van te voren. Vriendelijk ontvangst en een gedegen uitleg in mijn geval de E&P levelsysteem.
9 September 2021
GJ
Hellevoetsluis
Maxfan in laten bouwen. Mooi ding en goed gedaan. Zoals de eigenaar het vertelde de koffie is lekker.
8 September 2021
Gert
Ondanks vakantiedrukte uitstekend geholpen
3 September 2021
Guus
Dronten
Netjes en kundig geplaats op de camper
Ruud
Gouda
Er wordt met de Camperaar meegedacht! Accuraat en snel geholpen
Jan
Nieuwkoop
Zeer goede vaklui Vriendelijk Goed bereikbaar Goede suggestie’s Goede nazorg bij reparaties Samengevat prima bedrijf
Jan en Marga
Vinkeveen