Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten Iemms waarderen vanwege de deskundige begeleiding, heldere communicatie en hoge kwaliteit van de geleverde keukens. Het proces wordt als zorgvuldig en transparant ervaren, met aandacht voor planning en nazorg. De vakmensen worden geprezen om hun precieze uitvoering en nette afwerking. Kortom, Iemms wordt gezien als een betrouwbare partner voor keukens met veel positieve ervaringen.
Wat een ervaring, fantastisch begeleid in het hele proces. Fijn om bij Iemms een keuken te kopen, zonder druk of wat dan ook. Echte vakmensen die daar werken. We hebben een prachtige keuken, echt zoals we het voor ogen hadden. Zou Iemms aan iedereen aanbevelen!
29 August 2026
J Stougie
's-Gravenzande
Ik was opzoek naar een nieuwe keuken en die staat er door IEMMS! Bij binnenkomst eerst rustig een rondje gekeken en daarna om de tafel gaan zitten met Michael. Gesprek ging er relaxt aan toe, werd goed geholpen en ik voelde mij geen moment onder druk gezet om een keuken te kopen. We waren het al snel eens over hoe de keuken eruit moest zien. Bij oplevering samen met de monteur alles nagelopen. Hij kwam er zelf mee dat er 3 beschadigingen waren, maar dat is gelijk opgepakt. Nieuwe onderdelen zijn besteld en nu wachten tot ze het komen vervangen. Communicatie, service en montage helemaal top. Bedankt!
29 August 2026
Marc
Vlaardingen
Vanaf het eerste gesprek zijn we door Susanne ontzettend goed geholpen. Ze dacht goed met ons mee en heeft onze wensen vertaald naar een prachtige keuken die helemaal bij ons past. Zowel het samenstellen als het ontwerpen getuigt van vakmanschap en oog voor detail. Ook over de montage zijn we zeer tevreden: alles is netjes en vakkundig uitgevoerd. Het eindresultaat is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Wij zijn erg tevreden over Iemms Keukens en Interieur en kunnen hen zeker aanbevelen.
18 August 2026
Marco van der Velden
Maassluis
We zijn bij Iemms geslaagd voor een nieuwe keuken, en we zijn er enorm blij mee! Goed geholpen van A tot Z. Ze namen de tijd, kwamen met slimme oplossingen en het eindresultaat is prachtig. Fijne service, vakkundige monteurs en een keuken waar we jaren plezier van gaan hebben. Bedankt Iemms team
30 July 2026
Ruud
Gravenzande
Vanaf de aankoop van de keuken, de tussentijdse veranderingen en het plaatsen van de keuken een dikke 10. Je hoort vaak als je een keuken koopt, gaat het nooit in 1 x goed, maar ik kan zeggen, alles is in 1 x goed gegaan!! Goede nette service, de adviseur, de bezorging en de mensen die de keuken hebben geplaats, alles netjes en correct!!
28 July 2026
Anneke Hanemaaijer
Zoetermeer
Door vrienden zijn wij gewezen op iemms Keukens. Een keuken kopen zonder dat je tijdens het eerste gesprek een "offer you can't refuse" wordt gedaan. Heerlijk gewoon. Pas bij ons vijfde bezoek aan de showroom van iemms, hebben wij besloten onze nieuwe keuken te kopen. Wij zijn door het gehele proces steeds heel goed geholpen, van ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, zelfs alle verpakkingsmaterialen zijn door de monteurs meegenomen. Slechts één heel klein puntje ter verbetering: We waren niet op gewezen om zelf meer onderzoek te doen naar de variaties in de diverse keukenapparatuur. Maar voor de rest een hele fijne ervaring. Mijn volgende keuken koop ik beslist weer bij iemms
27 July 2026
Jeroen
Schiedam
vanaf het 1e bezoek in de winkel een goed gevoel en vertrouwen . Er wordt echt vrijblijvend advies gegeven. Zonder dat er "gepusht" wordt worden de mogelijkheden besproken. De monteurs ( vader en zoon) hebben de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het waren bovendien hele gezellige mannen. Zijn zeer tevreden over het gehele verloop. In vergelijk met zgn. keukenstunters is IEMMS een verademing. Wij bevelen keukenzaak IEMMS ten zeerste aan.
5 July 2026
Ed de Jong
Spijkenisse
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met IEMMS Keukens. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering zijn we uitstekend begeleid en geadviseerd. We wilden een grote woonkeuken met kookeiland, maar in het midden van de ruimte stond een kolom. Waar anderen vooral de beperkingen zagen, dacht IEMMS juist in oplossingen. Ze hebben een prachtig ontwerp gemaakt waarbij de kolom perfect in het ontwerp werd verwerkt. Om er zeker van te zijn dat alles naadloos zou passen, zijn ze meerdere keren langsgekomen om de ruimte nauwkeurig op te meten. Ook de service na de plaatsing was uitstekend. Een aantal frontjes moest worden vervangen en dat is snel en netjes opgelost. De communicatie was prettig en afspraken werden nagekomen. Dankzij het vakmanschap, de persoonlijke begeleiding en de uitstekende nazorg genieten wij iedere dag van onze droomkeuken. IEMMS Keukens is wat ons betreft absoluut een aanrader!
30 June 2026
Jeroen Patijn
MAASSLUIS
Vanaf begin tot eind goed geholpen en bijgestaan om een keuze te maken door Michae tot aan het plaatsen van de keuken. Twee hele aardige en kundige mannen hebben de keuken gemonteerd met veel zorgvuldigheid en precisie. Wij hopen vele jaren van deze mooie keuken te kunnen genieten.
19 June 2026
Barbera
Schiedam
Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele uitdaging. We werden getipt over Iemms, en met name over Susanne Brouwer. We zijn uitstekend op weg geholpen met haar adviezen, do's en dont's, met kleur, indeling. Uiteraard helemaal vrij gelaten in onze keuzes maar wel goed geluisterd naar haar ervaringen. Resultaat mag er zijn! Alles netjes en zorgvuldig gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal (op ons verzoek) keurig afgevoerd.
15 June 2026
Frédérique van Rijn-Jansen
Maassluis
Van begin tot het eind, heel goed geholpen, een fijne verkoper die alle tijd er voor neemt. Een aantal keren teruggeweest, niets was te veel. Geen agressieve verkoop, niet meteen moeten tekenen, dat is de prijs. Niet eerst €10.000,00 erop en dan krijg je €10.000,00 korting. Het plaatsen was ook top geregeld, wat een fijne mensen en zo mooi geplaatst. Hier voelt de klant zich nog koning.
31 May 2026
Carla
Monster
Wij kunnen Iemms van harte aanbevelen. We zijn heel deskundig en plezierig geholpen door Susanne en haar collega's. Het resultaat is heel mooi geworden. Het advies om naar het experience center te gaan voor apparatuur is heel goed, zo kan je goede keuzes maken. We hebben een mooie linnenkast en een kast voor de wasmachine/ droger laten maken; ook heel erg mooi geworden. De vakkundige monteurs hebben zorgvuldig werk geleverd. Dit mooie bedrijf is een aanrader.
25 April 2026
Marion
Maassluis
Meer dan een jaar geleden zijn we naar Iemms gegaan, daar weden we goed geholpen, en hebben we samen met Michael een keuken samengesteld. Omdat er eerst ingrijpende verbouwingen bij ons moesten worden uitgevoerd, kon de keuken nu pas geplaats worden. Nu we de keuken live kunnen bekijken is het eigenlijk nog een stuk mooier geworden dan we hadden verwacht. Het hele traject is goed geregeld; het samenstellen van de keuken, het inmeten, het bestellen, de bezorging, de montage en de service bij het opleveren. Het montage team werkt erg netjes en denkt ook met je mee. We gaan nu genieten van onze keuken!
21 April 2026
Edwin
Vlaardingen
Michael heeft mij heel goed geholpen. Er waren wat dingen die ik graag wilde die niet overal mogelijk waren, maar bij iemms wel. Ook de levering verliep fijn. De installateurs dachten goed mee en waren erg behulpzaam! Erg blij met de heerlijke leefkeuken, mijn nieuwe favoriete plek in huis.
31 March 2026
Emmy
Rotterdam
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Er is een prachtig strak zwevend muurdressoir geplaatst, gecombineerd met akupanelen rondom en mooie verlichting. Het geheel ziet er modern en stijlvol uit. De monteurs werkten netjes en zeer precies. Wat ons extra opviel, is dat ze de vloer zorgvuldig afplakten om beschadigingen te voorkomen. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd. Alles verliep volgens planning en afspraak. Kortom: vakwerk en zeker aan te raden!
24 March 2026
Michael
Vlaardingen
Van de week is onze nieuwe keuken geplaatst, het is zo mooi geworden, precies zoals we het bedacht hebben. Ook zeer te spreken over de mannen die de keuken geplaatst hebben ook heel fijn dat al het karton ed. is afgevoerd door jullie. Wij zijn ook dik tevreden over Suzanne die ons super heeft geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Echt alles klopt!! BEDANKT!!
20 March 2026
Wim
‘s-Gravenzande
Inmiddels meerdere keren zaken uit laten voeren door Iemms en iedere keer is het hele traject perfect geregeld. Tijdens het hele traject wordt je op de hoogte gehouden over de planning. Daarbij worden de werkzaamheden met alle zorg uitgevoerd en wordt het afval (veel karton) ook weer netjes meegenomen. Top geregeld dus en de volgende keer gaat het weer Iemms worden!
20 March 2026
Ron
Vlaardingen
Rond september 2025 zijn wij begonnen met ons keukenproject. Na verschillende keukenleveranciers in en rond Rotterdam te hebben bezocht, waren we eigenlijk nog niet echt overtuigd. Daarom ben ik zelf verder onderzoek gaan doen naar onafhankelijke keukenzaken in de regio Schiedam. Zo kwamen we uiteindelijk bij IEMMS terecht. Na het invullen van het contactformulier nam Michael al snel contact met ons op. We hebben daarna een afspraak gemaakt en vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel. Tijdens het ontwerp- en planningsproces was Michael duidelijk, pragmatisch en vooral erg behulpzaam. Een paar maanden later werd ons bouwdepot goedgekeurd en besloten we definitief met IEMMS verder te gaan. In de showroom hebben we samen met Michael het ontwerp en de planning verder uitgewerkt en afgerond. In januari 2026 kregen we bevestiging van de leverings- en installatiedatum. Begin maart 2026 werd de keuken geleverd en geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachtingen echt overtroffen. We zijn er ontzettend blij mee en brengen inmiddels veel tijd in de keuken door – om te koken, samen te eten, schoon te maken en gewoon gezellig samen te zijn. Het hele traject, van ontwerp tot plaatsing, verliep met IEMMS soepel en betrouwbaar. Zelfs toen iets niet helemaal volgens planning ging – onze oven bleek bijvoorbeeld niet met de rest van de keuken te zijn geleverd – heeft het team van IEMMS (Michael en Gerrit Jan) dit snel en proactief opgelost. Binnen vier dagen na de installatie werd de oven alsnog geleverd en dezelfde dag nog geïnstalleerd. Een keuken is een grote en belangrijke investering, dus het kiezen van de juiste leverancier is essentieel. Voor ons was de keuze voor een lokale, onafhankelijke keukenzaak absoluut de juiste beslissing. Met IEMMS hebben we een betrouwbare partner gevonden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
15 March 2026
Selfano
Schiedam
Mooie keuken ontvangen en geïnstalleerd gekregen prame samenwerking en duidelijke afspraken.
10 March 2026
Yornik
SCHIEDAM
We hebben meerdere gesprekken op verschillende momenten kunnen voeren met Michael, waardoor al snel duidelijk werd hoe we onze keuken graag wilde hebben. Er werd goed meegedacht, niets opgedrongen en we werden dus heel goed geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is heel netjes, prettig en zorgvuldig uitgevoerd door de monteurs van Iemms.
26 February 2026
Benita en Remon
Vlaardingen
We kwamen in eerste instantie zonder afspraak binnenlopen, na een tip van een collega. Michael heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en ons goed geadviseerd over de vele te maken keuzes bij het ontwerpen van de keuken. Er werd goed met ons meegedacht en op geen enkel moment voelden we ons onder druk gezet om tot bestellen over te gaan. Communicatie was duidelijk en afspraken zijn steeds nagekomen. Plaatsing is professioneel en nauwkeurig gedaan. We zijn erg blij met de keuze voor Iemms en raden dit bedrijf aan.
20 February 2026
Robin
Rotterdam
Zeer kundige en vriendelijke mensen. Ze hebben me van goede adviezen voorzien en mij echt geholpen mijn droomkeuken te realiseren. Super bedankt!!
3 February 2026
Petra
Schiedam
Wij kochten voor het eerst een huis, en daar hoorde natuurlijk een nieuwe keuken bij. Er werd goed geluisterd naar wat wij mooi vonden, maar ook meegedacht over wat naast mooi vooral praktisch is. Samen werd gezocht naar hoe onze droomkeuken eruit moest zien — en dat is precies gelukt.
1 February 2026
Rachel
‘S-Gravenzande
Wij hebben onze keuken gekocht bij Iemms en zijn enorm tevreden. Van begin tot eind was het een hele fijne ervaring. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen en past perfect (of beter zelfs) bij wat we voor ogen hadden. Michael heeft ons vanaf het eerste moment goed ingeschat, dacht echt met ons mee en gaf eerlijk, professioneel en waardevol advies. Dankzij zijn begeleiding hebben we nu een keuken die perfect bij ons past. Wij raden Iemms absoluut aan.
28 January 2026
Cynthia van Lienden
Vlaardingen
Afgelopen jaar een keuken gekocht bij Iemms. Vanaf het eerste moment uitstekend geholpen door Susanne, goede adviezen en meedenkend. In eerste gesprek rustig geïnventariseerd wat de wensen en gedachten zijn en in de vervolg gesprekken tot een mooie indeling van de keuken gekomen. Geen enkele druk om zo snel mogelijk een offerte te tekenen. Een verademing. De benodigde technische aanpassingen ook via Iemms laten uitvoeren en toen iets niet helemaal correct bleek, werd dit dezelfde dag aangepast. De keuken is geplaatst door medewerkers van Iemms en daarvoor alleen maar complimenten. Vakmensen en de keuken ziet er perfect uit. Ook voor de aandacht nadien alleen maar lof. Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen, geen loze beloften en gemaakte afspraken worden nagekomen met als resultaat een prachtige keuken.
16 December 2025
Henk