Filters

8

Mooie keuken helemaal naar onze wensen !

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Monteurs hebben de keuken vakkundig geplaatst. Zijn tevreden over de service !

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig tv meubel geplaatst!

Wij hebben IEMMS ingeschakeld voor het realiseren van een TV meubel met haard er in. Het meubel is deze week geplaatst, materieel en constructie zijn van hoogwaardige kwaliteit en de monteurs en personeel wat ons geholpen heeft zijn ook erg kundig. Vanwege enorme drukte kan de communicatie soms stroef verlopen, maar het eindresultaat is het dubbel en dwars waard! Als je een meubel zoekt en zeker wilt dat deze van hoge kwaliteit moet worden, dan kan ik zeker IEMMS aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate tevreden!

Tevreden met het ontwerpen van de keuken, tevreden met het plaatsen van de keuken, tevreden met de communicatie en adviezen, tevreden met het warme welkom in de showroom, kortom we kunnen en zullen Iemms keuken & Interieur van harte aanbevelen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keuken en interieurzaak met persoonlijke aanpak en advies op maat

Vanaf het eerste telefonische contact meteen het gevoel welkom te zijn. Een vlotte procedure doorlopen waarbij er goed geluisterd is naar de wensen. Eerlijke prognoses gegeven over het plaatsingsproces wat ook daadwerkelijk zo verlopen is. Geen verrassingen vanaf de kant van IEMMS. Korte lijntjes binnen IEMMS wat zorgt voor de persoonlijke touch. Denkt mee in oplossingen i.p.v. de problemen te zien. Al met al zeer tevreden en 7 maanden na de eerste afspraak staat de keuken er helemaal af bij!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Van aankoop tot en met oplevering Super. Echt een aanrader. Fantastisch geholpen van begin tot eind. Verkopers en installateur helemaal top!! Werken echt vakkundig. Zo blij met onze nieuwe keuken.

 • Aanbevelen? Ja
9

IEMMs doet wat het beloofd

Goede ervaring bij aankoop van een IEMMS keuken. Kundige adviseurs en je wordt niet gepusht tot snel aankopen. Eigen inbreng is mogelijk en alternatieven worden je aangeboden. Voorbereidingen (tekeningen, digitale impressie, inmeten) wordt goed gedaan. Levertijden en aflevering conform afspraak. Plaatsing door kundige monteur die ook goede uitleg geeft. Contact tijdens voorbereidingen en nazorg na plaatsing door medewerkers is fijn en goed. Kortom een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Afgelopen voorjaar besloten om een nieuwe keuken te gaan kopen. Via vrienden bij Iemms keukens & interieur terecht gekomen. Mooie zaak en erg klantvriendelijk. Meerdere keren langs geweest om tot een besluit te komen wat de keuken betreft. Op eigen verzoek de keuken eind oktober te laten plaatsen. Aardige monteur die zijn werk prima heeft gedaan. Het is echt een schitterende keuken geworden waar ik nog iedere dag heel blij van wordt. Met vriendelijke groet, Marjolijn Loendersloot

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen met onze keuken

Na heel veel keukenzaken te hebben afgelopen was Iemms een verademing. Met een professionele blik en inzicht op wat mogelijk was in onze ruimte en smaak maakte het Iemms team het makkelijker een keuze te maken. We zijn super fijn geholpen en alles is tot in de puntjes geregeld. Van het uitkiezen tot en met het plaatsen. Helder overzicht in kosten geen addertjes onder het gras. Echt een top zaak , dit is wat je wil als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Van het moment dat je in de winkel komt tot het moment dat de keuken geplaatst is geen woorden voor. Er is telefonisch contact of via de mail, alles controleren of het volgens afspraak gaat en goed professioneel advies er wordt meegedacht echt een bedrijf die wij aanraden top zaak met personeel die weet wat ze doen. Onze dank is groot. Ps Ook nog bedankt voor de mooie bloemen. Ar en Wilma

 • Aanbevelen? Ja
9

Meedenkend in oplossingen en indeling van keuken, nette monteurs

Een half puntje minder omdat er een aantal dingen die wel besproken waren tijdens de aankoop uiteindelijk niet terug zijn gekomen in de keuken zelf. De onervarenheid van onszelf om dit te zien op de tekeningen resulteerde in het feit dat wij een aantal dingen (handgreepje aan koelkast, ingebouwde lades) miste bij de montage. Dingen die voor ons wel acceptabel zijn maar toch anders dan besproken bij de aankoop. Nette vriendelijke monteurs. De Boiler van de Quooker bleek bij montage kapot te zijn. Deze zijn ze gelijk gaan ruilen op de zaak. Ook was het keukenblad bij montage nog niet aanwezig. Dit werd netjes opgelost met een noodblad zodat we toch gewoon konden koken en water konden tappen. Over het algemeen een prima ervaring en kwaliteit gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie spullen goede service

Fijne ontvangst bij eerste bezoek. Vrij om te kijken, maar ook toegankelijk voor alle vragen. Wordt zeker tijd genomen om alle wensen op een rijtje te zetten en te vertellen wat de mogelijkheden zijn (bijna alles is mogelijk). Wij liepen vrij blanco de showroom binnen en liepen met een geweldig idee de showroom uit. Het plaatsen van de keuken ging zeer voorspoedig en zonder problemen. Er is enkel een “foutje” geslopen in de tekening die wij ook niet gezien hebben bij het tekenen. Aanrechtblad cq bar is langer dan we hadden gepland, maar achteraf kwam dit ook mooi uit. Later nog een kast aangeschaft en ook deze naar wens met goede ideeën uitgewerkt. Wij zouden Iemms zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en super uitgevoerd!!

Goed advies voor een vrij klein project. Top geregeld en vakmannen die kwamen plaatsen. Top team! Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Duidelijke afspraken, goed geadviseerd door Susanne.. zijn super blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken, ontwerpen met je mee.

Wat een prachtige keukens hebben jullie staan. Wij zijn enorm verrast door de mooie site. Hele fijne medewerkers. Medewerkers die je met mee denken en met alternatieve komen. Prachtig winkel met een mooi assortiment. Wij zijn méér dan tevreden met alles. Service ook in één woord Top! Jullie allemaal bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Alles is prettig verlopen. Van start tot eind. Fijne en duidelijke communicatie. Goed meegedacht. Er is netjes en professioneel te werk gegaan. Zeer klant vriendelijk. Zo ook de monteur en andere collega’s.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden!

Afgelopen week in onze keuken geheel opgeleverd en we zijn enorm blij met het resultaat. In de winkel zijn we heel netjes geholpen door Lara. Ze heeft goed geluisterd en erg goed advies gegeven. We zijn nog elke dag blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Ook het contact met de service afdeling hebben we als zeer prettig ervaren. Iemms is een bedrijf waar je gewoon rustig kan kijken en waar wij een erg fijn gevoel hadden. We komen zeker nog eens terug!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring van verkoop tot plaatsing van de keuken.

Tijdens het verkoopproces zijn we goed geholpen met advies en alternatieve ideeën. Bij het plaasten ging de monteur snel, vakkundig en opgeruimd te werk. Helaas door de tekorten in apparatuur was niet alles tijdens het plaatsen beschikbaar en hebben we samen gezocht naar een oplossing. De communicatie liep vlot en er werd snel gereageerd op vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service !

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Iemms een keuken gekocht. We kregen via via de tip om naar iemms te gaan vanwege de goede service. Nou daar was niets van gelogen want wat zijn we goed geholpen.. Ik weet niet hoe vaak we daar wel niet naartoe zijn gegaan..dan wilde we weer zus en dan weer zo om het vervolgens weer compleet om te gooien! Nooit was het teveel om met veel geduld en zorg samen te kijken naar hoe we het helemaal naar ons zin konden krijgen. Nu hij eenmaal geplaatst is, gaat deze service en aandacht onverminderd door. Iedere vraag die we stellen wordt met aandacht en deskundigheid beantwoord en mochten ze het zelf niet weten vragen ze advies in bij de leveranciers. We zijn super blij me de keuken en de geweldige service! Dank je wel en nog bedankt voor de mooie bos bloemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van het ontwerp tot aan plaatsing van de keuken perfect geholpen!

Wij zijn met onze nieuwe keuken super goed geholpen bij Iemms. Bij het ontwerp van de keuken werd goed meegedacht en ook werden onze ideeën goed gevisualiseerd. We zijn snel geholpen en altijd goede en duidelijke communicatie. Alle afspraken zijn nagekomen en op de afgesproken tijd is een volledige keuken geplaatst, zonder na leveringen. Kortom, super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitermate tevreden

Vanaf de eerste kennismaking in de showroom tot de aftersales na het plaatsen van de keuken, zeer tevreden. Wat ons betreft het schoolvoorbeeld van hoe service verleend dient te worden. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Maar het allerbelangrijkste is onze prachtige keuken die precies zo is geworden zoals we samen hebben bedacht. Ga zo door zou ik zeggen......

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij Iemms. Ondanks de Corona zijn wij super geholpen en begeleidt bij het aanschaffen van onze keuken. Helaas lieten sommige apparaten lang op zich wachten. Iemms heeft ons goed op te hoogte gehouden van de leveringen. De monteurs zijn echte vakmensen. Nadat de keuken geplaatst was waren wij opzoek naar een kast voor in de woonkamer. Omdat we deze met dezelfde deurtjes wilden hebben gingen wij langs voor een staal, toen kregen we te horen dat zij ook kasten kunnen laten maken op wens van de klant. Dit ook weer in samenspraak zijn wij tot een mooi ontwerp gekomen waarbij ze goed luisteren naar de wensen van de klant. Kortom wij zijn super tevreden en als we ooit een andere keuken nodig hebben gaan we weer hier naar toe. Onze speciale dank gaat uit naar Suzan voor haar engelen geduld en goede adviezen

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne zaak met goede service

Goed geholpen door Susanne. We vonden t fijn dat er meteen in de showroom een beeld was bij keuzes die je kon maken aan keukens, lades,indeling enz. Jammer was dat de apparatuur niet voorradig is/was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt vakmensen die maatwerk leveren!

Je merkt het verschil al tijdens de afspraak in de winkel. Jullie hebben verstand van zaken en hebben echt maatwerk geleverd. Heel blij met onze mooie keuken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Iemms een verademing binnen keukenland.

Wat fijn dat er naast die grote keukenboeren nog echte vakkundige keukendealers bestaan. Wij hebben ons zeer breed georiënteerd en na het volledige offerte gesprek met zo`n 5 dealers te zijn aangegaan uiteindelijk met Iemms de finale deal gesloten. Dit kwam mede door de laagdrempeligheid en de enorme kennis waar Imrichs en zijn collega`s over beschikken. het team van Iemms begrijpt dat je met zo`n aanschaf niet over 1 nacht ijs wilt gaan, en handelt daar ook naar. Daarnaast was het prijstechnisch ook nog interessant. En het eindresultaat mag er zijn. Wat een prachtige keuken hebben we geleverd en geïnstalleerd gekregen, ontzettend fijne monteur die uitgebreid de tijd nam om alles toe te lichten. Dus mocht je nog twijfelen, maak sowieso een vrijblijvende afspraak bij Iemms, en laat je overtuigen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd