Prijs kwaliteit

Vanaf het in de showroom komen, geholpen worden en nazorg uitstekend!!!

Fijne zaak met mee denkende mensen.

Fijne kleinschalige winkel fijn geholpen, Goede montage door vakkundige mensen. Na plaatsen keuken werd er gelijk contact opgenomen hoe het was verlopen. Echt een fijne zaak om je keuken te kopen.

Geweldig bedrijf. !!!

Goede begeleiding tijdens keuze en opstellen van onze keuken. Vanaf inmeten tot plaatsen goede en fijne communicatie. Alles op gewenste data uitgevoerd. Correcte levering. Plaatsing door fijne en correcte vakmensen. Flexibel en staan open voor eigen ideeen en of aanpassingen. Prijs / kwaliteit liggen in verhouding. Heel blij met het eindresultaat.

Van begin tot eind positief

Zowel in de aanloop naar het uitkiezen van de keuken, als tijdens de installatie heeft Iemms een zeer kundige en nette indruk achtergelaten. Absoluut het aanraden waard. Er staat een prachtige, solide keuken, heel blij mee!

Top kwaliteit!

Ik ben erg tevreden met de service en kwaliteit van mijn keuken! Goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf. Vakmannen die de keuken en kleine problemen goed oploste. Keuken is echt duitse degelijkheid! Al met al, heel tevreden!

Eerlijk en goed advies en goede prijs kwaliteit.

Bij een keukenzaak heb ik in het verleden slechte ervaringen gehad met enorme prijzen en dan weer enorme kortingen. Bij Iemms is alles transparant, duidelijk. Geen gekkigheid en met als resultaat een prachtige keuken. Er werd zeer goed meegedacht over de opties en mogelijkheden. Zeer fijne ervaring en zeker een aanrader.

Fantastisch

Iemms was de tweede winkel die we bezochten in onze zoektocht naar een keuken en bij binnenkomst hadden we direct een goed gevoel. We wisten gelijk hier gaan we verder mee. Iemms luistert goed naar de wensen, maar geven ook goed en inspirerend advies. Ook de installateurs waren hele fijne en deskundige mensen. Het resultaat is fantastisch, enorm blij met onze keuken. Wij raden Iemms zeker aan in ons netwerk!

Top service met persoonlijke aandacht

Wij hebben voor de tweede keer onze keuken bij Iemms gekocht. Wederom hebben zij ons niet teleurgesteld. Er werd heel erg goed meegedacht in het ontwerp en niks was onmogelijk. De plaatsing ging vlot en netjes en we zijn ook nu weer super blij met onze keuken. Ben je op zoek naar persoonlijke aandacht en een prachtige keuken dan kunnen wij Iemms zeker aanbevelen. Wij zouden ook onze volgende keuken weer bij Iemms kopen.

Uitstekend klantbeleving

Goed product, redelijke prijs & installatie netjes uitgevoerd. Installateur nam ook alle afval mee.

Zelfs na 3 jaar nog topservice

Al weer drie jaar geleden hebben wij hier onze keuken gekocht, en we zijn nog elke dag ontzettend blij met die keuze. Vriendelijk en zeer vakkundig team. Er werd bij de aanschaf echt de tijd genomen om naar wensen te luisteren en met ons meegedacht over praktische oplossingen én een mooi ontwerp. Nu, drie jaar later, kunnen we zeggen dat de kwaliteit nog steeds uitstekend is en dat we nog elke dag genieten van onze keuken. Vandaag moesten wij voor een klusje achter de ingebouwde ijskast zijn en hadden bij Iemms het verzoek neergelegd of zij ons konden helpen. Dezelfde middag stond er al een monteur op de stoep !!!! Iemms wilde absoluut geen kosten in rekening brengen. Zelfs na 3 jaar nog topservice !! Aanrader.

Iemms heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt – een absolute aanrader!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Iemms in Vlaardingen! Vanaf het eerste gesprek zijn we super goed geholpen door de verkoper Michael. Hij dacht écht met ons mee en kwam met ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Dat heeft voor ons het verschil gemaakt. De levering en plaatsing verliepen vlekkeloos. Het team werkte netjes, precies en met veel aandacht. De keuken is op de millimeter nauwkeurig geplaatst en tot in de kleinste details perfect afgemonteerd. Dat zie en voel je meteen: de kwaliteit straalt er vanaf. Het resultaat is een keuken van topklasse, met een hoog afwerkingsniveau en een uitstraling waar we elke dag van genieten. Kortom: Iemms heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt – een absolute aanrader! Met een onwijs goede klantenservice.

Het uitzoeken van de keuken was super leuk. We zijn geweldig geholpen door Susanne. Je koopt niet alleen een keuken, maar ze kijkt mee naar het geheel, waardoor je echt een wauw gevoel krijgt. Intussen is de keuken geplaatst en denken we nog elke dag: “is deze keuken van ons?” Verder was de service rondom plaatsen, betaling en verder contact ook heel goed!

Supermooie keuken gekocht en heel netjes gemonteerd

Wij zijn heel prettig geholpen en de keukenverkoper dacht goed met ons mee. Ook niet opdringerig. We hebben nu een prachtige keuken die keurig is gemonteerd. De monteurs werkten heel netjes en nauwkeurig. Wij kunnen Iemms echt aanraden!

Perfect!

We zijn superblij met onze nieuwe keuken! In 1,5 dag strak en netjes gemonteerd. De communicatie was vanaf het begin duidelijk en vriendelijk, met goede en gerichte adviezen. Transparantie in prijzen met specificaties was ook prettig. De technische tekening hielp onze aannemer om alles perfect voor te bereiden. Ook na afloop werden we nog gebeld door zowel de verkoper als de eigenaar om te checken of alles naar wens was.

Vakkundig geholpen, en blij met ontwerp en plaatsen . . . .

In de showroom goed geholpen en tot een mooi plan en ontwerp gekomen voor voor de keuken. Toch overgestapt van gas koken naar een Bora keramische kookplaat met afzuiging naar buiten, is uiteindelijk een Goede keuze geweest. Plaatsen ging netjes en zonder problemen. Samenwerking was top en voor herhaling vatbaar.

super mooie keuken

Vanaf het uitzoeken in de showroom, heel fijn geholpen door Dennis. Het plaatsen is ook keurig gedaan.

Uitermate tevreden

Wij zijn heel fijn geholpen door Dennis, geen druk, geen vervelende verkoop praatjes, er wordt goed met je meegedacht, Ook alle lof voor de vriendelijke monteurs die zeer nauwkeurig werken. Uiteindelijk staat er nu een prachtige keuken geheel naar onze zin.

Van het eerste ontwerp tot de laatste lade: mijn keuken is niet alleen maatwerk, maar meesterwerk!

Van idee tot realisatie: iemms heeft onze droomkeuken waargemaakt! Vanaf het eerste moment zijn we fantastisch begeleid door Dennis. Hij dacht niet alleen met ons mee, maar daagde ons ook uit om kritisch naar onze eigen ideeën te kijken en juist daardoor kwamen we samen tot het beste ontwerp. Ook na de plaatsing bleef de service uitstekend; we konden nog langskomen om de laatste puntjes op de i te zetten. De monteurs werkten bovendien vakkundig en netjes. Dankzij iemms hebben wij nu precies de keuken die we voor ogen hadden. Een topervaring van begin tot eind!

Van begin tot eind helemaal top geregeld.

Wij wilde een nieuwe keuken voor ons nieuwe huis, uiteindelijk zijn wij door een tip bij Iemms terecht gekomen. Afspraak gemaakt en samen met Michael onze droom keuken naar onze wensen in elkaar gezet, hier wordt uitgebreid de tijd voor genomen, er word rekening gehouden met jou persoonlijke wensen. Professioneel advies bij het uitzoeken van de apparatuur en de mogelijkheden die soms zelfs goedkoper kunnen zijn. Het verdere contact tot het leveren van de keuken, het installeren en de check na afloop is ook top, als Iemms zelf niet tevreden is met de kwaliteit dan zorgen ze dat dit in orde komt. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij absoluut tevreden zijn met Iemms en raden daarom ook aan een afspraak te maken mocht je interesse hebben in een nieuwe keuken. Bedankt Iemms voor het helpen bij onze droomkeuken in ons nieuwe huis!

Geweldig personeel. Goeie informatie Meedenken . Goeie samenwerking met Mike. Alles goed voorbereid. We zijn er heeeeellll erg blij mee.

Aardig en deskundig

Iemms: creatief, meedenkend, behulpzaam en vakkundig

De keuze om onze keuken bij IEMMS te bestellen is ons ingegeven door de positieve ervaringen van familie en vrienden. En die ervaringen zijn ook de onze geworden. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot aan de plaatsing in ons appartement vonden we altijd een luisterend oor, creatieve impulsen en praktische tips. Met veel geduld heeft Suzanne ons door het gehele proces van keuzes maken geleid en uiteindelijk is de keuken snel en vakkundig geplaatst en is het resultaat precies zoals we hadden verwacht en gehoopt.

Super blij met de keuken.

Zijn goed geholpen bij Iemms en ook fijne samenwerking met de monteurs.

we zijn zeer tevreden over de prachtige keuken

Wij zijn zeer goed geholpen tijdens het verkoopproces, Dennis kwam met creatieve ideeen en oplossingen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, de planning klopte helemaal en de vriendelijke en netjes werkende monteurs hebben de keuken prachtig afgeleverd. Wij genieten elke dag weer van deze aankoop!

Erg tevreden!

Onze ervaring met Iemms was erg fijn. We hebben meerdere zaken bezocht, maar overal werd het een commercieel verkooppraatje waar we onder druk werden gezet om gelijk een handtekening te zetten. Bij Iemms was dit totaal het tegenovergestelde. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd, denken met je mee vanuit ervaring en gaven je tijd en ruimte om een beslissing te nemen. Geen commercieel verkooppraatje, maar echt een partner die samen met je op pad gaat. Daarnaast zijn ze duidelijk in hun communicatie, komen ze afspraken na en bieden ze goede kwaliteit. En natuurlijk het belangrijkste: het eindresultaat is precies waar we op hoopte. Wij zouden Iemms dan ook aan iedereen aanbevelen!

Gerard Burgerslaan 1

3131KZ Vlaardingen