Wij hebben ons familieweekend in Schuur 7 doorgebracht. Een zeer mooie locatie met veel ruimte en een slaapkamer en badkamer voor ieder gezin/koppel. Tevens een ideale locatie om vanuit Eyserhof een mooie wandeling met prachtig uitzicht of uitstapjes te maken. Tussentijds hebben wij nog wat aanpassingen moeten doen m.b.t. het aantal personen in de boeking en ook dit was geen enkel probleem. De organisatie van overnachtingen Eyserhof stelde zich hierbij zeer flexibel op. Het enige mini minpuntje was dat de brasserie gesloten was wegens vakantie en we daar geen gebruik van konden maken. Samengevat een geweldig weekend!
We hebben met vrienden een heerlijk weekend gehad. Mooi huis met alles wat je nodig kan hebben, schoon en sfeervol. Mooie omgeving, dus zeker een aanrader.
De mensen die ik gezien en gesproken heb waren vriendelijk, maar ik heb toch den aantal punten van aandacht: - Ik verbleef alleen in het appartement. Dan is het ruim genoeg. Met tweeën zou het voor mij te klein zijn. - De slaapkamer was donker. Er was een rolgordijn voor de deur, dat was kapot. Om het omhoog te rollen moest ik op een stoel gaan staan. Die deur is een deur naar buiten, maar naar een privévertrek, een rommelruimte. Die kon ik dus niet gebruiken voor de frisse lucht. Er is verder geen raam. Erg vervelend. - Ik begrijp de kunststof matrashoezen, al vind ik ze niet prettig. Maar die rubberachtige, enorm dikke hoofdkussens waren echt vervelend. - Ik had twee dagen geen warm water, waar ik zelf melding van moest maken, terwijl bleek dat het bekend was. En ik kreeg geen melding toen het hersteld was.
Was hier eerder geweest met familieweekend. Alles prima. Dus nogmaals geboekt voor een vriendenweekend. Prijs was enorm gestegen, ook de toeslag, logisch, voor Pinksteren. Daar bovenop moet je voor alles extra betalen: huisdier: betalen. Auto opladen: laadpalen niet functioneel, maar bij 220v toch 50,- betalen per auto. Linnengoed: betalen. Bed opmaken: betalen. Glas stuk: svp 1,50 in een envelop doen. Vind het allemaal erg gericht op geld. Zeker als je voor 3 nachten 18 personen 3.250,/ betaalt, meer dan we ooit gedaan hebben. Toon van communicatie in zowel mail als persoonlijk erg koel, aannatigend zelfs. Ik beveel het niet aan, er zijn betere en zeker veeel goedkopere alternatieven, mits p to geboekt. Omgeving is prachtig trouwens.
Beste Ronald, Dank u wel voor uw review. Het weekend van Pinksteren is inderdaad duurder als een "gewoon" weekend, dit ben ik helemaal met u eens. Dit zijn dan ook onze hoogseizoen weekenden samen met Pasen, Hemelvaart en Oud en Nieuw. Ondanks alles denken wij dat we er alles aan gedaan hebben om uw weekend zo goed mogelijk te laten verlopen. BV. met de pizza oven die u had geboekt waardoor we u de privé binnen plaats hebben aangeboden zodat dit door kon gaan voor u en uw gezelschap. Graag zien we u dan ook nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet Team Hoeve Vakanties | Landgoed Hof van Ulvend
Het huis was zeer goed uitgerust. Wij hadden wel de pech dat de verwarming niet werkte, dus eerste avond wel kou gehad. En ook het grote licht in de kamer op het gelijkvloers werkte niet, vervelend aangezien dat de kamer was van onze mama… Dag 2 hebben we uiteindelijk de eigenaar gebeld en die is onmiddellijk langsgekomen en heeft de verwarming gerepareerd. De enveloppe waarin je geld moet steken voor elk gebroken glas (lijst met verschillende bedragen per glas) vonden we wel wat overdreven. Dat zijn we nog nooit ergens tegengekomen… komt niet gastvrij over, het huisje kost zo al geld genoeg.
Het Hof Van Ulvend is een ruime woning voor grote groepen, heel goed onderhouden en kraakproper en voorzien van alles wat je nodig hebt. Voldoende parkeergelegenheid. Een grote living met verschillende tafels en stoelen. Een zithoek met salon en enkele aparte zeteltjes. TV en wifi aanwezig. Keuken volledig ingericht met het nodige servies , bestek potten en pannen, 2 ijskasten met elks 3 diepvries lades in de bijkeuken en nog een ijskast in de keuken, 2 vaatwasmachines, microwave. (max 800w). Wij hebben er tijdens de kerstvakantie gekookt voor 22 pers. en hadden hiervoor alles wat we nodig hadden. Nette kamers met elk hun eigen badkamer met bad of douche en WC. De ingerichte speelkelder was ideaal voor de kinderen. (wel een truitje aandoen want is er niet verwarmd tegenover de overige ruimtes waar het soms voor ons té warm was). Het huren van dit verblijf is niet goedkoop, maar dat je weet je op voorhand, maar is het zeker wel waard! Enig minpunt is de berekening van de verblijfsbelasting van 2,95€ pp. ongeacht hoeveel dagen de personen er verblijven tijdens de duur van het verblijf en dit wordt dan ook nog eens per dag aangerekend ipv per nacht. (14u aankomst- en vertrekdag voor 10u meegerekend) In ons geval betaalde ik dit voor 23 persx6 dagen terwijl er maar 2 nachten max 22 pers. verbleven en voor de rest 3 nachten met 19 pers. Ik had dit ook op tijd zo doorgegeven op hun formulier waar trouwens 'aantal nachten' op staat vermeld. Puntje om rekening mee te houden voor je vakantiebudget :-)
Zeer goede en fijne ervaringen met Hof van Ulvend
Ruim erf waar de kinderen fijn hebben gespeeld. Mooie omgeving met de het ijs aan de overzijde als extra pluspunt natuurlijk.
Van bij de boeking wordt alles zeer goed opgevolgd. Zeer vlotte communicatie. Het huis is ruim en voorzien van al het nodige voor grote groepen. Ook buiten kan je genieten van de omgeving en zijn er speeltoestellen voor de kinderen. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer. Misschien in de kamer iets voorzien voor wat meer kleren in op te bergen. De ruime speelkamer, met pingpong tafel en kikkertafel, in de kelder is zeker een pluspunt. Bij aankomst is alles in orde en krijg je de nodige uitleg. De waarborg was na 3 dagen al terug gestort. Men staat klaar om de vakantieganger een leuk verblijf te bezorgen.
Een zeer mooi huis en supermooi gelegen. Alles was voorzien van materialen. Zeer geschikt voor een grote groep. Een opmerking: ontbreken van extra kast in de slaapkamer of een bankje of haakje in de badkamer om eens iets op te hangen.
Beste Annabelle, Dank u wel voor uw super mooie review. Fijn om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | domein Oudenhof
Toplocatie met de mogelijkheid tot het maken van vele wandelingen. Ideale woning voor jaarlijkse familie bijeenkomsten. Keuken voldoende uitgerust en groot genoeg. Ruime woonkamer. Kamers met eigen douche en toilet. Klein nadeel: geen doucheschermen Misschien ook te weinig horren (voordeur? / slaapkamers?). Leuke speeltuin voor de kinderen. Buiten was er ook voldoende plaats om te zitten (incl. zonneschermen). Kortom een aanrader.
Beste Patrick Dank u wel voor uw super mooie review. Fijn om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | domein Landgoed Hof van Ulvend
Prachtig huis in een schitterende omgeving. Het huis is erg compleet ingericht, met prima servies, glazen enz. Er is voldoende ruimte, genoeg slaap/badkamers voor het aantal personen. Ook buiten kun je prima zitten/eten met veel mensen. Leuke speelweide voor kinderen.
Heel prettige ruime woonkamer en uitsrekend ingerichte keuken. Ruim voldoende uitgerust. Volop slaapkamers voor 2-4 personen met eigen douche en toilet. Heerlijke vakantie woning voor onze jaarlijkse reünie! Enige minpuntje: geen horren voor de slaapkamer ramen
Prachtig huis en locatie, alles was perfect in orde.
Schuur 7 in Eys. Prachtig huis, met alles er op en er aan. Restaurant om de hoop. Gewoon top
Wij gingen voor de tweede keer met heel de familie naar het Landhuis van Ulvend. Het is er mooi, modern, verzorgd, goed uitgerust. We genoten van de mooie omgeving om te wandelen en van de ruime speelkelder met pingpong tafel. Enige klein minpuntje is dat er geen verwarming is in de kelder maar met een dikke trui ging het prima.
Het laatste weekend van januari 23 hier met familie reünie gevierd. Uniek. Allereerst de contacten: allervriendelijkst, duidelijk, met tips en advies of is er vraag: Manon regelt het. De ontvangst: huis was spic en span. Superschoon. We hadden gekozen voor opgemaakte bedden en handdoeken. Dit was prima voor elkaar met leuk ontvangstzakje met zeep. Voorzieningen: huis is zeer royaal, elke kamer met eigen badkamer inclusief toilet. Op 2e verdieping ook nog prachtige speelzolder. De begane grond met bijkeuken met 2 vaatwassers en extra koel/vries. Keuken meer dan compleet. Alles is er. En schoon! Gezellige eettafels en zitgedeelte. Alles met prachtige vergezichten over heuvels en groen. Voldoende parkeergelegenheid, geen oplaadpunt. Terras en tuin royaal en keurig. Ligging aan kleine weg. Geen last van verkeer. Dorpje op loopafstand met gezellig en lekker restaurant "Moeder de Gans" en gezellig café (Cafe Modern met heerlijk bier en oplaadpunt auto). In de buurt: op 15 km afstand alles, de prachtigste dorpjes, supermarkt in Aubel (willen op verzoek en tegen kleine vergoeding ook bezorgen) heerlijke bakker voor brood en vlaaien in Slenaken. Supergave bowling in Lontzen. Drielandenpunt ook vlakbij. Vertrek: we hebben alles netjes achtergelaten en konden sleutel bij huis ernaast afgeven. Borg terug binnen ca 2 weken. Conclusie: huis is perfect voor grote groep, wij 29 pers. Voldoende bestek, servies, glaswerk, pannen en uitermate goed voorziene keuken. Slaapkamers beneden ideaal voor mensen slechter ter been. Slaapkamer grenzend aan woonkamer is iets gehorige. Daar niemand laten slapen die vroeg naar bed wil, maar wel degene die het licht uitdoet. Kortom: 5 sterren plus.
Beste, Dank u wel voor uw zeer uitgebreide review, fijn om te lezen dat u met z'n allen zo heeft genoten van het familie weekend. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties| Oudenhof
Inkom met veel plaats voor jassen en schoenen. Zeer grote living/eettafel . Keuken en bijkeuken top!!!!genoeg materiaal voor volwassenen én voor kinderen. Slaapkamers top. Wij wisten niet dat er zeer goede kinderbedjes waren. Ook twee kinderstoelen. Buitenruimte: genoeg parking , veel speelruimte. Klein minpuntje dat je de speeltuigen/zandbak niet kan zien vanuit de living. Trampoline in de grond zie je wel . Ook een top mega grote en goed ingerichte speelkamer; spijtig op de tweede verdieping. Tip voor de eigenaars: de pompen op de deuren even bijstellen. Maken veel lawaai voor slapende kindjes . Zeker op te lossen.
Beste Nadine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. De deuren moeten helaas op last van de brandweer zo afgesteld worden, hier mogen wij niks aan veranderen. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties| Oudenhof
Alles was aanwezig oa in de keuken, er waren voldoende fijne zitplaatsen. Slaapkamers waren wat onpersoonlijk, leken hotelkamers, jammer dat er in de badkamers geen doucheschermen en matjes waren, alles was nat na een douche. Tip om linnengoed bij de prijs mee te tellen, want de huur is aan de hoge kant. Verder een prima huis, heerlijk comfortabel.
Beste Ingeborg, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en de tips. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Super ervaring
Zeer goede ervaringen, mooi en schone accommodatie, vriendelijke en professioneel personeel en mooie ligging
Beste Dirk, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Heel mooi huis op mooie locatie met prachtig uitzicht!Huis is ook heel mooi en praktisch ingericht ,ideaal voor grote groep.Ook veel wandelmogelijkheden van daaruit!
Beste Kristine As, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties | Domein Oudenhof
Prima accommodatie, lokatie. Echter door werkzaamheden momenteel slecht bereikbaar.
Beste familie Wijnen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties | Domein Begijnhof
Het landgoed is héél ruim, schoon, en hypervoorzien van alles voor grote groepen. Mooie ruime kamers, elk met badkamer, een gezellige living met grote tafel, veel stoelen, voldoende zetels om knusse momenten samen te hebben. Super! Aanrader!
Beste Lieve, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, team Hoevevakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Wij hebben met 18 personen en 1 kind hier een prima lang weekend mogen zijn in het hof van Ulvend. Een uitstekend huis, op een hele mooie locatie. Alles was schoon en goed naar behoren. Dus ruim voldoende; Misschien wel een paar tips, waar er 3 koelkasten zijn en 2 vaatwassers, is er slechts 1 oven. ( en dat met 19 personen is dan niet echt in verhouding. tevens zijn de deuren wel heel erg gehorig met het dichtslaan dus dat is ook iets om rekening mee te houden. Verder zou er gemaild zijn dat de lakenpakketten contant betaald moesten worden, maar is die mail nooit verstuurd geweest, dus toen we aankwamen was de mevrouw van de receptie daar redelijk pissig over, en trok ze gelijk in de verdediging terwijl dat helemaal niet nodig was. Wat ik persoonlijk zeer raar vind (het staat in de voorwaarden) is dat het 3 weken duurt, kan duren voordat je je borg terug krijgt. Dat zou veel sneller moeten kunnen.
Beste Jurjen, Dank u wel voor uw beoordeling. Zodra we een nieuwe keuken gaan plaatsen staat een tweede oven ook zeker op de planning ;-) De deuren moeten helaas op last van de brandweer zo afgesteld worden, hier mogen wij niks aan veranderen. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke Groet, Team Hoevevakanties| Landgoed Hof van Ulvend