Filters

10

Fijne begeleiding

Annet is een erg deskundige mediator. Ik heb de gesprekken met haar als zeer prettig ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Positief, luisterend oor, maar ook heel praktisch.

Ik vond het heel fijn om de scheiding met Annet te regelen. Stap voor stap. En waar nodig even een stapje terug. Ik zou haar bij ieder (ex) stel aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer aangenaam en proffesioneel

Ondanks hele moeilijke periode heel erg blij en veel hulp van Mevr. Strasters waarvoor dank .

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en professioneel

Het contact met mevrouw Strasters was heel prettig, ze legt de zaken duidelijk uit, is helder over de belangen van beide partners. Kort na elk gesprek ontvingen we het verslag en de berekeningen. Ook als er een nieuwe versie van het convenant of ouderschapsplan was, kregen we die snel zodat we er zelf weer mee verder konden. Kortom, een fijne samenwerking die eraan heeft bijgedragen dat onze echtscheiding soepel is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig en snel

Annet is deskundig en inhoudelijk goed onderlegd. Past zich aan aan de wensen van de klant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aangename en kundige mediator

Annet is de juiste persoon voor mediation en komt ook ervaren en kundig over. Helaas mogen mediators geen mening geven, waar de mediator niets aan kan doen, maar daar moet je als cliënt dus wel rekening mee houden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een neutrale betrokken vrouw

De begeleiding van Annet in mijn scheidingsproces heb ik als heel prettig ervaren. Daar waar ik door de bomen het bos even niet zag, kom ze heel goed meedenken en ervoor zorgen dat het behapbaar werd allemaal. Ik ben heel blij dat ik voor Mediationpraktijk Houten heb gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zakelijk en goede kennis van zaken

Als heel prettig ervaren. Het is een hele emotionele gebeurtenis en we zijn hierbij heel goed begeleid. Veel kennis van zaken en alles is snel afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks het uit elkaar gaan, toch een fijn gevoel er aan overgehouden

Geachte lezer, ik kan een heel verhaal vertellen, waarom mijn ex en ik, zo ontzettend blij zijn, dat we voor de begeleiding door Annet Strasters gekozen hebben. Toch denk ik, dat ik met steekwoorden veel beter de kwaliteiten van haar kan weergeven: transparant, uiterst kundig, slagvaardig, hoge handelingssnelheid, too the point, correct, betrouwbaar, tevens neemt zij deel aan een netwerk van specialisten op allerlei terrein zoals hypotheek, belastingen, financiën etc. Keuze voor haar begeleiding voelt als een schot in de roos, waarbij beide scheidende partijen met een goed gevoel de scheiding afronden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere, warme en constructieve expert.

De scheiding was rond en na 2 jaar namen we de zorg en de alimentatie nog eens onder de loep. Bij Annet ben je dan in goede handen: vriendelijk kritisch luisterend naar beide partijen en gericht op een uitkomst die voor beide partijen juist is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gedegen en objectieve begeleiding van het gehele scheidingsproces

Het gehele scheidingstraject is door Annet Strasters perfect begeleid. De opbouw van de verschillende zaken is duidelijk en helder verwoord en steeds ook met een helder en duidelijk gespreksverslag bevestigd. Annet weet van alle apsecten inhoudelijk zeer veel. Indien ze de kennis niet heeft, of twijfelt dan raadpleegt ze aan haar gelieerde deskundigen (fiscalist, notaris, advocaat, etc.). Kortom, een zeer goede mediator.

 • Aanbevelen? Ja
9

Annet is duidelijk en helder in haar uitleg en daarnaast zeer prettig in de omgang.

Annet heeft ons in duidelijke en heldere taal wegwijs gemaakt in de wirwar van juridische, financiële en fiscale regels waarbij ze ons beider belang in acht heeft genomen. Daarnaast toonde zij zich menselijk en betrokken waar nodig. Kortom: het juiste adres voor zakelijk advies in een echtscheiding waarbij het menselijk aspect niet ontbreekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

MPH biedt gepaste ondersteuning, is terzake kundig en behulpzaam.

Op het gebied van Mediation bood MPH precies de hulp die ik nodig had. Na een inventarisatie van de concrete behoeften werd een persoonlijk plan opgesteld. Dat gaf een focus op precies die dingen die voor mij van belang waren. Het opstellen van een convenant voor de opvang van mijn dochter werd zorgvuldig begeleid ook met "gevoel" voor het kind. De zakelijke consequenties van bepaalde keuzes bijv. rondom pensioen werden duidelijk toegelicht. Afspraken werden concreet gemaakt en o.a. per mail accuraat opgevolgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, rustig en prettig als persoon, neemt de tijd en open voor ongebruikelijke oplossingen

Baken van rust en vertrouwen in een moeilijke tijd, geeft alle ruimte om het proces ons eigen proces te laten zijn, met goede informatie over de pro's en con's en consequenties van die keuzes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heldere begeleiding bij lastige onderwerpen

Annet is zakelijk en to the point tijdens de mediation zodat lastige onderwerpen een voor een aandacht krijgen zonder dat de emotionele kant uit het oog wordt verloren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Annet levert betrouwbare ondersteuning op een prettige manier

Mediation praktijk Houten = Annet Strasters. Zij levert betrouwbare ondersteuning bij het proces van scheiden. Betrouwbaar in de zin van geeft goed aan wat je wel/niet kan verwachten, komt haar afspraken na, geeft duidelijke antwoorden op vragen en is deskundig, ook op financieel gebied. Ze doet dat op een prettige manier. Betrokken, oog voor beide kanten, onpartijdig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doelgericht en toch persoonlijk

Wij hebben de begeleiding door Annet ervaren als erg prettig. Ze werkt doelgericht om de mediation niet onnodig lang te laten duren. Toch is ze wel heel betrokken. Zo weet ze goed de consequenties van bepaalde keuzes in een echtscheiding te noemen, zodat je goed onderbouwd tot een convenant komt waar later geen gedoe meer over komt. Bovendien, als je een vraag hebt, dan heb je steeds snel een antwoord. Echt boven verwachting!

 • Aanbevelen? Ja
6

Redelijk ok

Ik ben niet geheel tevreden. Ik miste bij de mediator informatie over wat nu de wetgeving is, we hadden het kinderconvenant kunnen meenemen (zelf niet aan gedacht, maar had dit toch achteraf verwacht van de mediator) voorbeelden van anderen en voelde me niet gesteund door de mediator, maar had meer het idee dat de mediator aan de zijde van mijn ex stond. Daarnaast had de mediator mijn ex erop kunnen wijzen dat sommige passages die over de opvoeding gaan, niet thuis horen in een financieel document. Wel is het goed dat de mediator bleef mailen om ons aan te sporen en uiteindelijk is er wel een voorstel gekomen waar ik vrede mee kan hebben. Zelf ook niet gedacht aan een puntje wat ik nu nog als advies heb gevraagd. Het zou handig zijn als er een soort check list was met situaties e.d. zodat je het gevoel hebt dat aan veel dingen gedacht is.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en snelle ervaring. Komt direct tot zaken en weet van doorpakken. Is ook oplossingsgericht en bereid om even een stap harder te lopen als dat moet. Wij kunnen deze praktijk zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Annet heeft ons scheidingsproces heel goed en met respect begeleid. Ze heeft ons erg geholpen door de essentie van moeilijke gesprekken samen te vatten en bij het formuleren van keuzes zonder op de stoel van ons, haar clienten, te gaan zitten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het proces van scheiden is uitvoerig begeleid en we zijn gewezen op wetten en regels waar je mee rekening moet houden. Er is een zakelijke benadering naast alle emoties die er dan zijn. Zelf is het dan moeilijk om tot een oplossing te komen en de bemiddeling hierin was prettig.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Annet, ontzettend bedankt voor de fijne en professionele begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn respectvol en deskundig begeleid in het gehele proces, zowel fiscaal, juridisch en gevoelsmatig. Binnen 4 sessies was het convenant afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel

Over Mediationpraktijk houten

Wij zijn gespecialiseerd in (echt)scheidingsbemiddeling. Als u gaat scheiden komt er een hoop op u af. Er moeten veel zaken geregeld worden maar er spelen ook emoties zoals boosheid en verdriet. U vraagt zich misschien af hoe het met de kinderen moet en of u nog wel kunt rondkomen na de scheiding. Ook huisvesting speelt een belangrijke rol in dit ingewikkelde proces. Als mediator en financieel echtscheidingsadviseur kan ik u helpen om orde te scheppen in de chaos die een scheiding vaak met zich meebrengt. Ik begeleid u erbij om op een prettige en eerlijke manier tot afspraken te komen over alle aspecten van de scheiding zoals het ouderschapsplan, de financiën en het pensioen. Al deze afspraken worden door mij vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Vervolgens wordt de echtscheiding aangevraagd bij de rechtbank. U heeft van het begin tot het einde van het traject een en dezelfde mediator als contactpersoon. Na de scheiding kan er iets wijzigen in de situatie zoals een nieuwe partner, een andere baan of een ander huis. Er kan ook een conflict zijn ontstaan met uw ex-partner, bijvoorbeeld over de zorgverdeling voor de kinderen of de hoogte van de alimentatie. In die situaties is het goed om met een mediator erbij in gesprek te gaan om het conflict op te lossen, de afspraken uit het convenant of het ouderschapsplan te herzien of om een nieuwe alimentatieberekening te maken. Voor advies over deze zaken en voor bemiddeling kunt u terecht bij Mediationpraktijk Houten. Annet Strasters is zowel MfN (voorheen NMI) mediator als Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van de gehele echtscheiding. Zij begeleidt stellen bij het maken van een goed ouderschapsplan, zij maakt de alimentatieberekening en stelt het echtscheidingsconvenant op. Dit natuurlijk allemaal in nauw overleg met beide partners. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek, dit is vrijblijvend en kosteloos.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd