Filters

10

Smooth

Everything went smoothly as planned! A fresh and friendly team of professionals did a great job with the montage!

 • Would you recommend us? Yes
9

Vakkundig, scherp geprijsd, goede panelen en vriendelijk

Prettig en duidelijk eerste contact gehad over wensen en mogelijkheden. Uitgebreide schouwing om de situatie van dak en aanbouw op te nemen. De offerte was ook erg scherp na vergelijk met veel andere partijen en de taylor zonnepanelen die wij hebben laten installeren hebben dan ook nog een streepje voor qua techniek, vanwege substrings in een paneel die beter om kunnen gaan met schaduw. Installatie ging vlot, met vakkundige en vriendelijke monteurs die zelfs met onverwachte man minder de klus geklaard hebben op 1 dag en aan een half woord genoeg hadden. Een 10 is voor de meester maar daarmee is dan ook alles gezegd

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne mensen om mee samen te werken.

Goede duidelijke info tijdens het schouwen. De installatie van de zonnepanelen en omvormer perfect. Geen rotzooi in huis of buiten. Alles netjes achter gelaten. Goed overleg over de plek waar de omvormer moet komen en hoe daar te komen met de bedrading. Installatie in ruim een halve dag voltooid en meteen dezelfde dag al stroom opwekken. Duidelijke uitleg wat er verder nog geregeld moet worden. (aanmelden voor energie terug leveren, volgen van opbrengst van de panelen enz.) Kortom, zeer tevreden over dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf dat vertrouwen geeft en correcte behandeling uitstraalt.

Bij de installatie ging niet alles zoals het moet, waar gewerkt wordt gaat wel eens iets mis. Ondanks dat, of juist daarom, een bedrijf dat aan te bevelen is. De problemen worden correct en goed afgehandeld. Afspraken worden nagekomen en je wordt, ook aan de telefoon, als klant behandeld zoals het hoort. Het hele team straalt dat uit. Ook op het gebied van elektrische installaties heb je het vertrouwen dat ze weten waarover ze praten en niet uit zijn op hoogst mogelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, vriendelijk en zeer net team!

Vanaf de start met Bozon een topervaring gehad. Schouw op locatie gehad, eerlijk advies wat het beste bij de situatie past, scherpe prijs, snelle en correcte opvolging bij klantcontact (telefoon en mail), nakomen van afspraken bij planning van installatie en op moment van installeren zelf, net team van installateurs en uiteindelijk een goede uitleg na installatie gehad. Een verdiende aanbeveling waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, nauwkeurig, goede communicatie en zeer betrouwbaar

Betrouwbare en vakkundige installateur. Goede schouw, informatie en overleg vooraf en een keurige offerte. Goede communicatie bij verdere vragen of voorstellen voor wijziging en overleg en afspraken over de planning van installatie. Panelen op het dak zien er mooi en rustig uit, weinig opvallend op een dak met donkere pannen. Er wordt netjes gewerkt bij de uitvoering van de installatie werkzaamheden. De panelen functioneerden meteen na de installatie prima!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie. Duidelijke uitleg en vakkundig de zonnepanelen aangelegd.

Alles liep volgens afspraak. Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!!

Snel en netjes gewerkt. Mooi en goed werkend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sebas heeft ontzettend veel expertise in huis die hij makkelijk over brengt op anderen.

Het werken met BOZON was een zeer prettige ervaring. Veel kennis in huis, komen met goede oplossingen, goede adviezen en keurig afspraak is afspraak. Kortom 100% aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en netjes

Van offerte tot oplevering heldere communicatie. Netjes gewerkt en opgeleverd. Zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en snel geïnstalleerd

Niets op aan te merken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Betrouwbaar, vriendelijk, komen afspraken na

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk, snel, volgens afspraak

Vanaf de kijk afspraak tot en met de oplevering prima communicatie. Geen gedoe, heldere offerte en goede uitleg gehad. Op tijd met mij gebeld om de plaatsings afspraak te verzetten wegens het nog niet binnen zijn van de omvormer. Panelen, omvormer netjes en snel geplaatst en aangesloten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Zeer snelle service. Panelen lagen er binnen een paar weken op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Hele goede ervaringen opgedaan met Bozon. Afspraak gemaakt en snel bezoek en inspectie om mogelijkheden te bespreken. Korte wachttijd en afspraak = afspraak. Vakkundige montage door vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

wat een geweldige service en zeer goede medewerkers, bedankt.

bedankt aan iedereen van het bedrijf Bozon. Een dikke pluim, en zal iedereen Bozon aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed geregeld en behulpzaam

Fijn bedrijf doet wat t zegt goed geregeld. Heeft zelf me geholpen met de app. Goede instructies met de btw teruggave.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden van offerte tot oplevering super begeleid!

Gemotiveerde fanatieke mensen met kennis van zaken. Goede uitleg van de installatie in offerte stadium tot na opleveren. Ondanks de regen gaan ze door en werken alles netjes af. Met mooi professioneel materieel (bakwagen en aanhanger met kraan) leggen ze alles veilig en secuur op het dak en voeren ze tevens het afval weer af. Kortom een aanrader als u van plan bent zonnepanelen aan te schaffen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrouwbaar bedrijf.

Bedrijf kan je op een goede manier voorlichten. werk wordt netjes volgens wensen uitgevoerd. Hebben kundig personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel,deskundig,betrouwbaar

Duidelijke offerte. Deskundige toelichting. Perfecte uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede installatie zonnepanelen

Harde werkers Ook als het even niet meezit toch doorgaan en het werk netjes opleveren Regen en wind trotserend

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top!

Heel erg tevreden over Bozon. Ze leveren wat ze zeggen, zijn betrouwbaar, denken mee en de zonnepanelen waren in een halve dag gelegd door een fijn stel vaklui. Ik zou ze aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

- Prima schouwrapport en offerte met alle relevante details, verwachte opbrengst, gebruikte apparatuur en materialen etc - Goede en snelle communicatie - Binnen 4 weken van eerste contact naar een werkende installatie - Efficiënt en netjes aangelegd Eigenlijk hebben we niks negatiefs te melden over de service van Bozon, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Super!

Binnen een week na acceptatie van de offerte heb ik de panelen al op het dak liggen! Ik heb een zeer scherpe aanbieding gekregen, met een lagere prijs dan menige andere aanbieder. Het monteren is op een keurige wijze gedaan waarbij rekening gehouden is met mijn wensen en tot slot een goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Ik kan Bozon Eindhoven zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice, accuraat en zorgvuldig

Er is zoveel aanbod op de markt! Bozon sprong er voor ons bovenuit door de zorgvuldige dakinspectie waardoor ze ons een goed passend advies konden geven. De montage ging vlot en zorgvuldig. Alles werd netjes opgeruimd toen ze klaar waren. Hele vriendelijke mannen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd