Prachtige houten vloeren en een fijn bedrijf om mee samen te werken!
In ons huis in Amsterdam dat we eerder dit jaar verkocht hebben hadden we ook al een prachtige Frans oud eiken vloer van De Oude Plank - en het is dat de kopers 'm graag wilden houden, anders hadden we 'm zeker meegenomen naar ons nieuwe huis is Friesland: zo blij waren we er naar 14 jaar nog altijd mee.
We zijn deze zomer dus opnieuw naar de showroom van De Oude Plan afgereisd. Eigenlijk wilden we gewoon weer precies dezelfde vloer, maar Simone kwam met een heel leuk idee om ditmaal met planken in verschillende breedtes te werken, om er toch een nieuwe twist aan te geven. Inmiddels ligt de vloer en het effect van die verschillende plankbreedtes is heel mooi.
Sowieso was het weer een feestje om met De Oude Plank samen te werken! Het is een hartstikke leuk bedrijf met een inspirerende showroom en prachtige kwaliteitsproducten, goed advies en een deskundig team van vakmensen. Er wordt zowel met de klant als intern/onderling proactief, helder en volledig gecommuniceerd. Je kunt er bij De Oude Plank gewoon op rekenen dat je door hen meegenomen wordt in het proces en dat afspraken worden nagekomen - en het is in de huidige markt heel fijn om daar op te kunnen rekenen (want dat is zeker geen garantie, weten we uit recente ervaring met andere leveranciers).
Wij zijn weer super blij met onze tweede nieuwe vloer en het verloop van het hele traject. "Tot over 14 jaar", zeiden de monteurs bij het afscheid - en dat zien we er op basis van onze tweede goede ervaring met De Oude Plank te zijner tijd zeker weer van komen!