uitstekend

alles zeer na tevredenheid verlopen komt zijn vedplichtingen naar. wij geven het een raport cijver 10. en bevelen het zeker aan. bedankt voor de prettige samenwerking. k.van hattum laan

uitstekend

deze caravan aanbieder waardeer ik met een 10. al zijn verplichtingen na gekomen. met goede onderneming schap. zeker een aanbeveling. k.v laan

Goed contact

Geen dwingeland

Op vrijdagmiddag bood ik onze caravan aan om evt. te verkopen aan caravanaanbieden.nl. Direct werd ik gebeld, afspraak gemaakt en binnen 1 dag was alles geregeld. Het geld ontvingen we al voordat de caravan daar was gebracht. Kortom zeer netjes en vol van vertrouwen. Bij ons overheerst een zeer positief gevoel en wie weet dat we elkaar in de toekomst nog eens zullen zien

Afspraak is afspraak

Ik heb er voor gekozen om mijn caravan aan Caravanaanbieding.nl te verkopen. Dit is zeer goed bevallen omdat afspraken strikt zijn nagekomen.

Betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk over de prijs

Vriendelijke man die betrouwbaar en eerlijk is over zijn prijs. Alles word goed geregeld en netjes afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar als we weer een caravan te koop hebben.

Simpel en makkelijk

Gratis Waardecheck aangevraagd via de website.Gelijk een bedrag ontvangen. 29,50 euro betaalt om een definitieve bod te ontvangen.Ook dit bod was bijna gelijk als de waardecheck.de caravan is vandaag opgehaald.Nette financiële afwikkeling.

Zeer netjes, vriendelijk, komt zijn afspraken na.

Naar jaren van onze caravan te hebben genoten en door de inmiddels hoge leeftijd was het tijd om onze caravan te verkopen. ik wil geen vage types aan huis hebben dus, ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbare partij om onze caravan te verkopen, ik heb de gegevens ingevuld en binnen 1 dag had ik een bod!! caravan is op tijd opgehaald ter plekke overgeschreven en de centjes stonden op onze rekening. Mijn oordeel, eerlijk. betrouwbaar. correct. Bedankt voor de snelle afhandeling! mvg A.J v Riel

Waardecheck met goede ervaring

Wij hebben de gratis waardecheck gedaan op de website en gelijk een passend bod maar waarde gekregen. Verder gegaan naar de betaal functie en een definitief bod ontvangen. Bod was reel naar de waarde van de caravan.

Punctueel &eerlijk

Oké

Zeer correct

Alles volgens afspraak nagekomen , veel waardering om op deze manier zaken doen. Wij zullen ook zeker Carravanaanbieden..nl aanbevelen aan een ieder die een caravan zoekt.

Eerlijk, open en betrouwbaar

Nu voor de tweede maal een caravan aan dit bedrijf verkocht. Eerlijke en open waarde bepaling, goede onderbouwing van de bieding. Bede keren een vriendelijk contact zonder blabla! Top.

Snel en netjes alles afgehandeld.

Wij hebben een een goede ervaring van over gehouden over de snelle en adequate afhandeling van de verkoop van de caravan. Zeer aan te bevelen. Komt alle afspraken na.

Zeer klant vriendelijk

Heel vriendelijke man mooi bedrijf betrouwbaar redelijke prijs

Geweldig Bedrijf

Dit is echt een eerlijk en zeer goed bedrijf en zeker zeer professioneel met ook geweldig personeel ben er heel goed geholpen voor mijn een dikke 10

Prima en snelle service

Correcte en eerlijke behandeling.

Ik ben eigenlijk nog perplex

Ik zal eerlijk zijn. Ik was erg sceptisch tegen het concept maar dat was na het bezoek volledig 180 gr gedraaid. Wat was het prettig om hier mee zaken te doen geen gezeur maar gewoon boter bij de vis. Alles meteen afgehandeld en betaald. Kortom gewoon heel goed. TOP.

Fijn Zaken doen

Vriendelijk. Nette prijs. Netjes geregeld. vlotte reactie.

Fijne samenwerking

binnen notime belde hun ons terug en was de deal gesloten en stond ook gelijk het geld op de rekening. Paar weken later toen hun de caravan op kwamen halen was ook alles snel en goed geregeld

Bedrijf komt zijn afspraken goed na en overleg is prima, geen verbeterpunten.

Ondanks dat ik te lang gewacht heb met een particuliere verkoop, heb ik aan het einde van het seizoen toch nog snel mijn caravan kunnen verkopen via Caravanaanbieden.nl.

Prettig en vertrouwenwekkend

Snelle reactie op mijn plaatsing van de caravan. Prettig contact, vlot koopaanbod. Alleszins aanvaardbare prijs. Geen trekken en sleuren over de prijs. Top ervaring!

Snelle service

Snelle service , klantvriendelijk , goede afspraken en nette deal

Prima. Snel over de prijs eens. Aardige koper

Caravan verkopen. Snel over de prijs eens. Aardige en nette koper. Caravan werd direkt meegenomen en betaling ter plekke. Overschrijven RDW geen enkel probleem. Aanbeveling waard.

Vriendelijk

Kort maar krachtig

Zeer correct een nette prijs en afhandeling volgens afspraak.

De caravan zou in maart 2020 worden opgehaald echter toen kwam de Corana crisis en liep alles voor iedereen anders. Keurig contact gehouden en nu alsnog verkocht. Direct in bijzijn het afgesproken bedrag overgemaakt op onze rekening. Stond er ook direct op en vervolgens de vrijwaring in orde gemaakt. Heel netjes allemaal. Zonder enige twijfel beveel ik deze caravan inkoper aan. Jacobus

De Hooge Krocht 82

2201 TZ Noordwijk