Vriendelijk snel en correct
Beste Nico, Bedankt voor het plaatsen van de review. Team Caravanaanbieden.nl. Aalsmeer. 21-06-2022
Goede uitleg hoe de waardering van de caravan uiteindelijk tot stand is gekomen na bezichtiging. Welke aspecten de prijs bepalen en hoe deze caravan in de markt wordt gewaardeerd. Snelle reactie en vlotte afhandeling.
Beste Albert, Bedankt voor het plaatsen van dit bericht. Dagelijks horen wij dat mensen staan te kijken van de hoge prijzen die door ons betaald worden voor soms caravans van 20 jaar oud. Dit heeft te maken met de grote vraag naar gebruikte caravans of campers in heel europa. Veel van de ingekochte caravans worden verkocht aan caravanbedrijven in het buitenland. Caravanaanbieden.nl is inmiddels een begrip in Nederland dit komt mede door de vele reclame spotjes op radio en tv. Team Caravanaanbieden.nl Aalsmeer. 21-06-2022
De snelle afhandeling en de aangename wijze van zakendoen, is ons zeer bevallen. We boden aan dit bedrijf onze caravan aan en nog dezelfde dag werd een afspraak ingepland. Stipt volgens afspraak aangekomen op onze locatie en een uurtje later alles perfect geregeld. Afspraak is afspraak en zo hoort het. Zeker aan te velen dit bedrijf. Ruud en Jose
Beste Ruud en Jose, Bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat u tevreden was met de afwikkeling van de verkoop van uw toercaravan bij ons inkoopplatform Caravanaanbieden.nl B.V. Aalsmeer. 21-06-2022
Directe vragen stellen en meteen een afspraak ook op tijd, snelle inspectie en een snelle beslissing. Dat is een goede plus om zaken te doen.
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van dit bericht. Vanaf het aanbieden van uw caravan tot de overdracht zou bij ons in 1 dag kunnen. Groetjes, Team Caravanaanbieden.nl Aalsmeer. 21-06-2022
Er is zonder bezichtiging een redelijk bod op onze caravan gedaan. Na bezichtiging zijn we uitgekomen op een prijs die voor beiden acceptabel is. Meteen aanbetaald door Eugene, na het maken van de afspraak voor het ophalen, is het restant prompt overgeboekt. Bij het ophalen meteen vrijwaringsbewijs in orde gemaakt. Nette afhandeling zonder gezeur.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat we er samen met de prijs zijn uitgekomen. Bij een akkoord betalen wij altijd een aanbetaling zodat u weet dat de caravan ook daadwerkelijk verkocht is en dat u hem niet voor niets uit de stalling hoeft te halen. Groetjes, Eugene Zwakhoven Caravanaanbieden.nl Aalsmeer. 21-06-2022
Vriendelijk correct
Bedankt voor het plaatsen van de review. Team Caravanaanbieden.nl Aalmeer. 21-06-2022
Na een aantal keren de reclame te hebben gehoord op Radio.NL op de website het kenteken ingevoerd van onze caravan die we al een paar jaar niet meer gebruikten en van 1994 is. binnen 24 uur een zeer goed bod gekregen en binnen 48 uur waren ze ter plaatse om de caravan te bezichtigen. De prijs die we kregen was gelijk aan het bod en op zeer correcte, fijne en vriendelijke manier alles ter plaatse afgehandeld en hebben ze de caravan meegenomen. Het was zeer prettig samenwerken met caravanaanbieden.nl en kan het een ieder aanraden de zijn caravan wil verkopen. Groeten Henk en Helen
Beste Henk, bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn dat u tevreden was met de verkoop van de tourcaravan. Caravanaanbieden.nl is dagelijks te horen op Radio Nl en in de hele bollenstreek. Nogmaals bedankt. Team Caravanaanbieden.nl Aalsmeer. 21-06-2022
Gezocht naar een koper op internet, geen zin in marktlaats. Kreeg al heel snel een bod. Gereageerd met uitleg over de aanwezige accessoires en dat het een mooi compleet geheel was. Al vrij snel weer een nieuw verhoogd bod. Geen gezeur over de leeftijd van de caravan, altijd goed onderhouden. Nog geen week later werd de caravan al opgehaald. Alles naar volle tevredenheid.
Beste Engel, Fijn te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. En bedankt voor het plaatsen van de reactie op dit forum. Namens het Team van Caravanaanbieden.nl Aalsmeer bedankt. 21-06-2022
Vriendelijke man die niet het onderste uit de kan wil
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van de review. E Zwakhoven - Caravanaanbieden.nl. Aalsmeer.
Snelle afwikkeling en een hele vriendelijke man Eugene. Betaling gelijk al binnen voor de caravan wordt opgehaald. En de overschrijving direct geregeld.
Prima ervaring met deze firma, prijs rondgemaakt en afspraak gemaakt voor ophalen caravan. Goede voorlichting financieel en overschrijving kenteken en dat er plaatselijk controleerbaar afgerekend kon worden. Ben zeer tevreden.
Goede ervaring met dit bedrijf, komen afspraken na, wij hadden raamproblemen en het was logisch dat er wat van de geboden prijs af ging. Bleef een nette prijs over, beiden tevreden.
Beste SB. Fijn dat u tevreden was met onze diensten voor de verkoop van uw tourcaravan. En fijn te horen dat u tevreden was over de prijs. Caravanaanbieden.nl Aalsmeer. 21-06-2022
Ik was nieuwsgierig wat mijn caravan waard was. Ik kreeg een goed bod. De afwikkeling was heel plezierig maar ook professioneel. Een zeer goede ervaring.
Wij melden ons aan voor een bod op onze camper, er werd direct op gereageerd. Zeer naar tevredenheid . Een afspraak voor bezichtiging, heel open recht door zee en gezellig. Daarna volgens afspraak geregeld bij ‘n lekkere kop koffie. En zoals er vroeger werd gezegd Boter bij de Vis. Geweldig, een aanrader voor aanbieders van caravans en nu dus ook voor campers. Toon v.d.Tillart
Beste Toon, bedankt voor de positieve recensie. Fijn dat u tevreden was met de afhandeling. Team Caravanaanbieden.nl 01-03-2022
Na 1e contact gaf hr Zwakhoven mij het vertrouwen de verkoop van mijn caravan met zijn bedrijf af te wikkelen Binnen 4 dgn overeenstemming over kwaliteit en prijs van de caravan. De dag vóór ophalen , stond het afgesproken bedrag op mijn bankrekening !! Na afwikkelen vrijwaring en 'n kop koffie is Eugene (mag ik inmiddels zeggen) met caravan weggereden.
Beste Wim, bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en het plaatsen van de review. Team Caravanaanbieden.nl Eugene Zwakhoven 01-03-2022
Naar tevredenheid. Snel en correct zaken doen met dit bedrijf.
Beste Charles , Bedankt voor het plaatsen van de review en fijn dat u tevreden was met de afwikkeling van de overdracht. E Zwakhoven 01-03-2022
Mijn ervaring met Caravanaanbiedingen.nl is bijzonder goed. Vanaf het te woord staan door de telefoon tot de totale afwikkeling verdienen zei een dikke 9. Gemoedelijk gesprek en een goed bod lag hier aan ten grondslag. Een vertrouwde partij om zaken mee te doen en geen regeltjes met kleine lettertjes. Voor iemand die een caravan wil kopen of verkopen is het zeker een aanrader. Bedankt voor de prettige samenwerking bij het verkopen van onze caravan.
Beste W de Kort, bedankt voor het plaatsen van het bericht en erg fijn dat u tevreden was met de hele afwikkeling van de verkoop van de caravan. Team Caravanaanbieden.nl B.V. 01-03-2022
Ik ben zeer tevreden over caravanaanbieden.nl. ze reageren zeer snel, betalen een goede prijs en komen de caravan vlgs afspraak afhalen.
Beste Leo, Bedankt voor het plaatsen van het positieve bericht op dit forum. E Zwakhoven 01-03-2022
Prijs ongezien afgesproken en bij ophalen ook zelfde prijs man van z'n woord netjes afghandeld
Beste A Koppenaal, bedankt voor de positieve review. Als er telefonisch tot een akkoord is gekomen houden wij ons aan de afgesproken prijs ,mits er schade of andere grote gebreken zijn geconstateerd. Afspraak is afspraak. E Zwakhoven 01-03-2022
Een hele goede afhandeling van alle zaken.
Beste H.P., Bedankt voor de positieve review. Team Caravanaanbieden.nl 1 maart 2022
Reageerde als enige binnen de geadverteerde termijn.
Beste Jan Baars , Bedankt voor het positieve bericht en de koffie. Groetjes, Eugene Zwakhoven. 09-12-2021
Als jullie een prijsadvies geven, kan ik zinvol een antwoord geven
Beste Frans, Jammer voor de slechte beoordeling. Wij hebben wel een mail met een bod naar u doen toekomen. Soms komen mails in de SPAM en worden ze herkend als ongewenst. Sommige providers filteren hier erg nauwkeurig in. Wij hebben het vandaag nogmaals aan u verzonden. Excuses dat het zo gelopen is. Eugene Zwakhoven 03-12-2021
Vandaag (Zondag ) bij uitzondering mijn nieuwe gebruikte Caravan gehaald keurig netjes alles afgehandeld .Ook met de inruil van mijn oude Caravan zeer tevreden mee , Dit bedrijf is Zeker een Aanrader voor de aanschaf van een Caravan . Met Vr Gr Hr M.Grinwis Lelystad
Beste M.Grinwis, Fijn dat u tevreden bent met ons. Veel plezier met uw nieuwe caravan. Groetjes, Eugene Zwakhoven 03-12-2021
We kregen een heel redelijke prijs voor onze caravan. Keurige behandeling en afhandeling. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan.
Beste Marco, Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Groetjes, Eugene Zwakhoven 03-12-2021
Dit bedrijf komt zijn afspraken na, is vriendelijk en service gericht. Kortom een goede ervaring. Ik heb hier mijn caravan naar alle tevredenheid kunnen verkopen. Een echte aanrader!
beste Wim, Bedankt voor de recensie! Groetjes, Eugene 03-12-2021
De Hooge Krocht 82