Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent positieve ervaringen met de dienst, met name snelle communicatie en betrouwbare ondersteuning. Het team biedt professionele begeleiding en duidelijke informatie. Verschillende langdurige klanten uiten blijvende tevredenheid en bevelen de dienst aan bij anderen. De algehele ervaring blijft positief in de interacties.
Alles wordt snel en vakkundig door Jantiena geregeld en als klant word je echt ontzorgd. Goede adviezen en enorm snelle service! Prijsaanpassingen worden ook echt gedaan! Kortom, kan niet beter.
27 March 2019
altijd goed en snel
21 March 2019
Jacob Frans
Oosterwolde
Veel adviseurs zeggen dat ze jaarlijks controle doen op een lagere premie en dit dan communiceren met de klant. Ik heb echter nog nooit meegemaakt dat dit werkelijk gebeurd en dat de premie verlaagd wordt. Bij eerlijk verzekerd kreeg ik ineens een bericht dat alles al voor me geregeld is en dat de premie is verlaagd. Dit is nazorg ten top!
5 March 2019
B
Drachten
Mijn auto schade is buitengewoon goed afgewikkeld door Mevr.Jantiena Ritskes. Vriendelijk en adequaat . Chapeau Jantiena, Rie
26 November 2018
Schiedam
29 April 2018
henk
haulerwijk
jantiena is beschikbaar als je haar nodig hebt en geeft concrete, op maat gesneden, heldere adviezen, en ze handelt zaken snel en professioneel af. ik voel me in zeer goede en betrouwbare handen en weet dat ik alles aan haar kan overlaten. kortom: ik ben eerlijk verzekerd.
22 April 2018
eva
amsterdam
snel adequaat prettig
18 April 2018
Meindert
Oudega Sm.
Super vriendelijk. Snelle respons en antwoord op elke vraag.
18 April 2018
Nathan
Drachten
Mijn ervaringen met mijn tussenpersoon zijn zeer goed.
14 April 2018
H.W.
13 April 2018
P
Zorgvlied
Erg fijne samenwerking. Blijven altijd op de hoogte. Wanneer ik een vraag heb kan ik deze stellen. Eerlijkverzekerd is laagdrempelig, waardoor we ons veilig voelen
Johanna
Surhuisterveen
Helmer
Ee
anoniem
9 April 2018
C.G.
DDrachten
In alle gevallen prima contact, afhandeling, service en advies. Ga zo door
Theo
Scheemda
Tot nu toe gaat het prima alle vragen worden snel en duidelijk beantwoordt.
Roelof
Almere
4 April 2018
wouter
groningen
Uitstekend. Bij een vraag op zeer korte termijn een antwoord
3 April 2018
Jan